PAPILDINĀTS 17:25; Krievija turpina uzbrukumu Ukrainai (+ VIDEO) 4.diena 27.02 4

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 27.februāris 2022 8:59

Sestdien Krievijas karaspēks turpinājis uzbrukumu Ukrainai, ziņo Ukrainas sauszemes spēku štābs.

Galvenais pretinieka mērķis ir ielenkt un bloķēt Kijevu, norāda armija.

Ienaidnieks Ukrainas pierobežas rajonos sācis rezerves vienību pārdislokāciju un turpina gaisa uzlidojumus lidlaukiem un Ukrainas armijas grupējumiem Ukrainas austrumos un Kijevas apgabala ziemeļu daļā.

Veikti atsevišķi uzlidojumi Sumu, Poltavas un Mariupoles rajonos.

Melnajā jūrā esošie Krievijas karakuģi turpinājuši Ukrainas apšaudi ar spārnotajām raķetēm "Kalibr".

Taktiskās aviācijas vadība notiek no Baltkrievijas un okupētās Krimas teritorijas.

Tiek ziņots, ka Krievijas karaspēks zaudē uzbrukuma tempu un sagaidāma papildspēku ievadīšana kaujās. Krievi spiesti apstāties apgādes trūkuma dēļ.

Poļesjē septiņas krievu bataljonu taktiskās grupas apturētas līnijā Borodjanka-Buča-Višhoroda.

Noticis desantēšanās mēģinājums Tomiļivkas rajonā. Desants ir iznīcināts.

Visu nakti uz sestdienu Ukrainas armija atvairīja Krievijas karaspēka mēģinājumus ielauzties Kijevā, un krievu tanku apturēšanā aktīvi iesaistījušies arī civiliedzīvotāji. Sociālās saziņas vietnēs izplatīts videoieraksts, kurā redzams, kā ar Molotova kokteiļiem viens pēc otra Kijevas nomalē tiek aizdedzināti krievu tanki un bruņutransportieri.

Uz Kijevu arī no ziemeļaustrumiem virzās 14 bataljonu taktiskās grupas, taču tās apturētas Ņižinas rajonā.

Čerņigovas mērs Vladislavs Artošenko sestdien aicinājis pilsētniekus gatavoties ielu cīņām. Krievi pilsētu apšauda ar reaktīvajiem daudzstobru mīnmetējiem "Grad". Horodņas rajonā Čerņigovas apgabalā sagrauta liela pretinieka kolonna, iznīcinot aptuveni 20 tehnikas vienības.

Ukrainas armija apturējusi pretinieka virzību Slobižanskes virzienā. Turpinās aizstāvēšanās kaujas Harkovas apgabalā.

Pēc ielu cīņām Ohtirkā Sumu apgabalā pilsēta atrodas Ukrainas armijas kontrolē. Krievi sabombardējuši pilsētā esošās kazarmas.

Poltavā pie kara lidlauka Ukrainas teritoriālās aizsardzības cīnītāji sestdien notriekuši četrus krievu bezpilota lidaparātus

Nikolajevas apgabalā Kobļeves rajonā iznīcināts krievu kuteris un aptuveni 20 diversanti.

Tomēr Nikolajevai tuvojas krievu tanki, un pilsēta gatavojas "riņķa aizsardzībai".

Kijevas apgabala Vasiļkivā agrā sestdienas rītā tika izsēdināts krievu desants, taču pēc smagas kaujas ukraiņiem pilsētu izdevies noturēt.

Naktī uz sestdienu pie Vasiļkivas notriekta Krievijas transportlidmašīnas IL-76. Visi tajā esošie 40 desantnieki un deviņi apkalpes locekļi gājuši bojā.

Ukrainas ministre uz laiku okupēto teritoriju lietās Irina Vereščuka ziņo, ka Ščastja Luhanskas apgabalā, kur divas diennaktis norisinājušās sīvas kaujas, ir par 80% iznīcināta un sākta pilsētas evakuācija. Krievi uz evakuācijas kolonnu atklājusi reaktīvo mīnmetēju "Grad" uguni.

Luhanskas apgabala administrācijas vadītājs Sergejs Gaidajs ziņo, ka krievi ieņēmuši Staničnoluhanski, Krimski, un Markivku.

Aizsardzības ministra vietniece Anna Maļara vēsta, ka saskaņā ar datiem uz sestdienu plkst.6 kopš Krievijas agresijas sākuma notriektas 14 krievu lidmašīnas un astoņi helikopteri, sašauti 102 tanki un 536 bruņutransportieri, iznīcināti 15 lielgabali, viena zenītraķešu iekārta BUK un 17 automašīnas.

Krievu dzīvā spēka zaudējumi sasnieguši 3000 karavīru.

Tajā pašā laikā Ukrainas prezidenta kancelejas vadītājs Mihailo Podoļaks paziņojis, ka nogalināto krievu karavīru skaits pārsniedzis 3500.

Ukrainas varasiestādes lūgušas Starptautiskā Sarkanā krusta organizāciju izvest no valsts tūkstošiem krievu okupantu līķu, lai gan Krievijas varasiestādes noliedz jebkādus zaudējumus.

Ukrainas pagaidu okupēto teritoriju reintegrācijas ministre Irina Vereščuka preses konferencē prezidenta kancelejā pavēstīja, ka Kijeva lūdz Starptautisko Sarkano krustu palīdzēt izvest no valsts Krievijas karavīru līķus.

"Tie ir tūkstošiem okupantu līķu. Tā ir humāna nepieciešamība, un mēs lūdzam to izdarīt tā, lai krievu okupantu līķi tiktu izvesti no Ukrainas uz Krievijas Federāciju," viņa sacīja.

Vereščuka piebilda, ka "Krievijas Federācijai ir jāzina, cik tādu līķu un cik okupantu šodien guļ uz Ukrainas zemes".

"Dariet tā, lai mazāk būtu jūsu dēlu, jūsu vīru līķu. Pretējā gadījumā to būs tūkstošiem," viņa aicināja Krievijas pusi.

PAPILDINĀTS plkst 2:14 Kijevas apgabalā pēc Krievijas raķešu trieciena deg naftas bāze

LETA--UKRAINSKA PRAVDA. Kijevas apgabala Vasiļkivas  apkārtnē pēc Krievijas raķešu trieciena izcēlies liels ugunsgrēks naftas bāzē, paziņoja vietējā amatpersona.

Vasiļkivas mēre Natālija Balasinoviča sociālajā tīklā "Facebook" pavēstīja, ka deg naftas bāze Krjačku ciemā.

Jau ziņots, ka Vasiļkivā agrā sestdienas rītā tika izsēdināts krievu desants, taču pēc smagas kaujas ukraiņiem pilsētu izdevies noturēt.

Naktī uz sestdienu pie Vasiļkivas tika notriekta Krievijas transportlidmašīnas "Il-76". Visi tajā esošie 40 desantnieki un deviņi apkalpes locekļi gājuši bojā.

Sestdienas vakarā Kijevas apgabala administrācija ziņoja, ka turpinās cīņas par Vasiļkivas lidlauku.

PAPILDINĀTS plkst. 3:06 Harkovā okupanti uzspridzinājuši gāzesvadu

LETA--UKRAINSKA PRAVDA. Ukrainas austrumu pilsētā Harkovā Krievijas okupanti uzspridzinājuši gāzesvadu, svētdien paziņoja Ukrainas Valsts īpašo sakaru un informācijas aizsardzības dienests.

"Harkovā okupanti uzspridzinājuši gāzesvadu," dienests pavēstījis saziņas platformā "Telegram".

"Brīdinām no dezinformācijas: tas nav kodoltrieciens, lai gan sprādziens ir tam [vizuāli] līdzīgs," piebilsts paziņojumā. 

PAPILDINĀTS plkst. 4:27 Ukrainas amatpersona: Kaujas ar Krievijas spēkiem turpinās tur, kur tās sākušās

LETA--UNIAN. Lai gan kopš kara sākuma pagājušas  jau trīs dienas,  kaujas turpinās tur, kur tās sākās, un Ukrainas bruņotie spēki neļauj ienaidniekam virzīties uz priekšu, paziņoja Ukrainas prezidenta kancelejas vadītāja padomnieks Mihailo Podoļaks.

"Tās ir pozīciju kaujas. Ir kara trešā diena, bet bet pozīciju kaujas notiek tur, kur tās sākušās. Tās ir Harkova, Hersona, Odesa,  Mikolajiva. Sumi, Čerņihiva, Žitomira. Visur notiek kaujas, kuras bija pirms trim dienām. Tajā pašā vietā," Podoļaka žurnālistiem teikto pārraidīja Ukrainas telekanāli.

Amatpersona norādīja, ka situācija tomēr saasinās Kijevā,  jo tur atrodas valsts vadība.

"Vienīgais, kas notiek, jo viens no Krievijas galvenajiem mērķiem ir  gāzt Ukrainas politisko vadību, un to var izdarīt Kijevā. Jo Ukrainas vadība atrodas Kijevā, tā nekur nav aizbraukusi un nebrauks," piebilda Podoļaks.

PAPILDINĀTS plkst. 9:10 Krievijas spēki ielauzušies Harkovā

LETA--AFP. Krievijas spēki svētdienas rītā ielauzušies Ukrainas otrajā lielākajā pilsētā Harkovā un tur notiek kaujas, pavēstīja reģionālās administrācijas vadītājs Oļehs Siņegubovs.

"Krievijas armijas vieglie transportlīdzekļi ielauzušies Harkovā," ierakstā "Facebook" pavēstīja Siņegubovs. "Ukrainasbruņoti spēki iznīcina ienaidnieku."

Sociālajos tīklos izliktas fotogrāfijas ar pilsētas ielās degošām krievu bruņumašīnām.

PAPILDINĀTS plkst. 9:25 Kijevu pilnībā kontrolē Ukrainas armija un teritoriālās aizsardzības spēki

LETA--UKRINFORM. Ukrainas galvaspilsētā Kijevā situācija ir mierīga, naktī notikušas vairākas sadursmes ar Krievijas okupantu diversantu grupām, svētdien pavēstīja Kijevas pilsētas valsts administrācijas priekšsēdētāja vietnieks Mikola Povorozniks.

"Situācija Kijevā ir mierīga, galvaspilsētu pilnībā kontrolē Ukrainas armija un teritoriālās aizsardzības spēki. Naktī bija vairākas sadursmes ar diversantu grupām," pavēstīja amatpersona.

Krievijas bruņotie spēki naktī uz svētdienu ar raķetēm apšaudīja naftas bāzi Vasiļkiva, netālu no Kijevas. Glābēji nav varējuši ķerties pie liesmu dzēšanas kauju dēļ ap vietējo lidostu.

Kijevas pilsētas un apgabala iedzīvotājiem ieteikts logus turēt cieši aizvērtus naftas bāzes ugunsgrēka dēļ, jo ar vēju var izplatīties dūmi un kaitīgās vielas.

PAPILDINĀTS plkst. 9:36 Krievijas karaspēks ieņēmis Nova Kahovku

LETA--BBC. Nova Kahovkas pilsētu, Ukrainas dienviddaļas Hersonas apgabalā, ieņēmuši Krievijas bruņotie spēki, vēsta telekanāls "Ukraina 24", atsaucoties uz pilsētas mēru Volodimiru Kovalenko.

Nova Kahovka ir neliela pilsēta, bet atrodas stratēģiski svarīgā vietā Dņepras krastā, kur no Dņepras iztek Ziemeļu-Krimas kanāls, pa kuru ar laistīšanas ūdeni tiek apgādāta Krima.

Krievija Ukrainai piederošo Krimu okupēja jau 2014.gadā.

PAPILDINĀTS plkst.10:52 Notriekta uz Kijevu no Baltkrievijas palaista spārnotā raķete

LETA--UNN. Ukrainas Bruņoto spēku Gaisa spēki svētdien notriekuši spārnoto raķeti, kuru uzUkrainas galvaspilsētu Kijevu no Baltkrievijas teritorijas bija palaidusi lidmašīna TU-22, pavēstīja Ukrainas Bruņoto spēku virspavēlnieks Valērijs Zalužnijs.

Tas ir "kārtējais Baltkrievijas Republikas un Krievijas Federācijas kara noziegums", ierakstā sociālajā tīklā "Facebook" apliecināja Zalužnijs.

PAPILDINĀTS plkst. 11:35 Krievijas spēki Baltkrievijā izveidojuši helikopteru trieciengrupu uzbrukumiem Ukrainā

LETA--UKRINFORM. Baltkrievijas dienvidos Maziras rajonā netālu no robežas ar Ukrainu izveidota Krievijas kaujas helikopteru trieciengrupa, lai veiktu triecienus Ukrainas pilsētu kritiskās infrastruktūras objektiem unUkrainas karaspēkam, svētdien pavēstīja Ukrainas Sauszemes spēki.

"Diennakts laikā Krievijas okupanti veica triecienus Kijevai un citām pilsētām ar ballistiskām un spārnotām raķetēm un izmantoja aviāciju no pagaidām okupētās Krimas Autonomās Republikas un Baltkrievijas Republikas teritorijas. Baltkrievijas Maziras rajonā iebrucēji izveidojuši Krievijas kaujas helikopteru trieciengrupu, lai veiktu triecienus mūsu pilsētu kritiskās infrastruktūras objektiem un mūsu karaspēkam," teikts paziņojumā.

Okupantu pamattaktika joprojām ir virzīšanās un nelielo pilsētu, ciematu un autosatiksmes ceļu ieņemšana, norādīja Sauszemes spēki.

"Pateicoties jaudīgajai pretestībai, ko izrāda civiliedzīvotāji, Ukrainas Bruņoto spēku, Nacionālās gvardes un Nacionālās policijas vienības, centieniem ieņemt lielās pilsētas panākumu nav bijis. Pretinieka pamatmērķis ir mūsu Dzimtenes galvaspilsētas Kijevas pilsētas bloķēšana, un tas palicis neizpildīts," teikts paziņojumā.

Apvienoto spēku grupējums veic aizsardzības operāciju, notur ieņemtās pozīcijas Donbasā līdzās nošķiršanas līnijai. Pretiniekam nav panākumu nevienā virzienā, teikts paziņojumā.

PAPILDINĀTS plkst.13:12 Ukraina: Krievu dzīvā spēka zaudējumi pārsniedz 4300 karavīru

LETA--UNN. Krievijas armija Ukrainā trijās dienās zaudējusi 4300 karavīru, svētdien paziņoja aizsardzības ministra vietniece Anna Maļaras.

Pēc Maļaras teiktā, saskaņā ar datiem uz svētdienu notriektas 27 krievu lidmašīnas un 26 helikopteri, sašauti 146 tanki un 706 bruņutransportieri, iznīcināti 29 lielgabali, viena zenītraķešu iekārta BUK, četras raķešu sistēmas "Grad", 30 automašīnas, 60 cisternas, divi bezpilota lidaparāti, divi kuģi/kuteri, pretgaisa aizsardzības līdzekļi.

Krievu dzīvā spēka zaudējumi saskaņā ar Maļaras sniegto informāciju sasnieguši 4300 karavīru. Viņa piebildusi, ka šie dati vēl tiek precizēti, jo tos ir ļoti grūti saņemt pēc kaujām.

"Turklāt informāciju mēs varam saņemt tikai pēc kaujas beigām, bet kaujas var būt ļoti ilgas," norādīja Maļara.

PAPILDINĀTS plkst. 14:21 Aculiecinieki: Krievijas tanki tuvojas Kijevai no rietumiem

LETA--UKRINFORM. Krievijas tanki Kijevas apgabalā izbraukuši cauri Makarivai, kas atrodas uz rietumiem no galvaspilsētas, un mēģina iekļūt Kijevā, vēsta ziņu aģentūra "Ukrinform", atsaucoties uz aculieciniekiem.

Tanku esot ļoti daudz.

Makarivas rajona Andriivkas iedzīvotāji slēpjas pagrabos.

Ukrainas Bruņotie spēki mudinājuši iedzīvotājus iznīcināt okupantu tehniku vai ziņot par tās pārvietošanos.

Kā vēstīja "Ukrinform", Ukrainas karavīri meklē ienaidnieka tehniku, kas apzīmēta ar burtu "V" un pārvietojas Kijevas virzienā.

"Tie ir īpaši bīstami teroristi, kas ieradušies Ukrainā ar sevišķu uzdevumu. Tehnika virzās uz Kijevas pusi. Ļoti svarīgi. Vēršamies pie visiem Kijevas apgabala un Kijevas pilsoņiem. Visi, kas redzējuši, fiksējuši, zina šīs kolonnas atrašanās vietu, steidzami sniedziet datus Ukrainas aizstāvjiem vai arī pēc iespējas neļaujiet tai pārvietoties tālāk," aicināja Iekšlietu ministrija.

PAPILDINĀTS plkst. 14:42 Izdevums: Baltkrievija varētu nosūtīt uz Ukrainu specoperāciju spēku vienības

LETA--UNIAN/UKRAINSKA PRAVDA. Baltkrievija varētu nosūtīt uz Ukrainu specoperāciju spēku vienības, vēsta izdevums "Zn.ua".

Izdevums ziņo, ka šāda informācija saņemta no diplomātiskajiem avotiem.

Baltkrievijas desantnieki varētu ar gaisa transportu tikt nogādāti Kijevas un Žitomiras virzienā.

Tikmēr Ukrainas Aizsardzības stratēģiju centrs ziņo, ka pastāv ļoti liela iespējamība, ka Baltkrievijas vadība varētu tuvākajā laikā pieņemt lēmumu par Baltkrievijas spēku iesaistīšanos Krievijas izvērstajā karā pret Ukrainu.

PAPILDINĀTS plkst. 16:40 Ukrainas armija pie Kijevas iznīcinājusi lielu Krievijas spēku grupu 

LETA--UKRINFORM. Ukrainas armija Bučas pilsētā pie galvaspilsētas Kijevas iznīcinājusi lielu Krievijas spēku grupu, par kuras kustību Kijevas tuvumā iepriekš ziņoja aculiecinieki. 

"Kijevas pievārtē Bučas pilsētā iznīcināts vairāk nekā 100 ienaidnieka tehnikas vienību. Slava mūsu karavīriem!" "Telegram" paziņoja Ukrainas Valsts īpašo sakaru un informācijas aizsardzības dienests.

Tiek ziņots, ka pretgaisa aizsardzības spēki uz ziemeļiem no Kijevas notriekuši arī divus helikopterus.

Krievijas tanki Kijevas apgabalā bija iepriekš izbraukuši cauri Makarivai, kas atrodas uz rietumiem no galvaspilsētas, un mēģina iekļūt Kijevā, ziņoja aculiecinieki.

Tanku esot bijis ļoti daudz.

Makarivas rajona Andriivkas iedzīvotāji slēpjas pagrabos.

Ukrainas Bruņotie spēki bija mudinājuši iedzīvotājus iznīcināt okupantu tehniku vai ziņot par tās pārvietošanos.

Kā vēstīja "Ukrinform", Ukrainas karavīri meklē ienaidnieka tehniku, kas apzīmēta ar burtu "V" un pārvietojas Kijevas virzienā.

"Tie ir īpaši bīstami teroristi, kas ieradušies Ukrainā ar sevišķu uzdevumu. Tehnika virzās uz Kijevas pusi. Ļoti svarīgi. Vēršamies pie visiem Kijevas apgabala un Kijevas pilsoņiem. Visi, kas redzējuši, fiksējuši, zina šīs kolonnas atrašanās vietu, steidzami sniedziet datus Ukrainas aizstāvjiem vai arī pēc iespējas neļaujiet tai pārvietoties tālāk," aicināja Iekšlietu ministrija.

PAPILDINĀTS plkst. 16:58 Ukrainas armija atsitusi Krievijas tanku uzbrukumu Mariupolei

LETA--UKRINFORM. Ukrainas armija atsitusi Krievijas tanku uzbrukumu Mariupolei, UkrainasDoņeckas apgabalā, svētdien paziņojis pilsētas mērs.

"Naktī un no rīta no Doņeckas rāvās tanki. Bet mūsu puiši tos sadedzināja. Izdevās saņemt sešus gūstekņus, viņi tagad sniedz liecības," paziņoja Mariupoles mērs Vadims Boičenko.

Viņš piebilda, ka šobrīd visa pilsēta strādā armijas labā, visi cenšas palīdzēt.

Mariupole atrodas netālu no tā dēvētās kontakta līnijas, kas atdalīja Krievijas atbalstīto kaujinieku kontrolētās teritorijas no Ukrainas armijas spēkiem. Mariupole tiek uzskatīta par stratēģiski ļoti svarīgu pilsētu.

 

JAUNĀKIE VIDEO NO UKRAINAS mūsu Telegram kanālā šeit >>> seko https://t.me/iAutolv 

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ckF 28.februāris 2022 10:41
6 1 Atbildēt

Cilvēk pamosties - visa pasaule greiza, tu, tavs putins un doņecka tie pareizie? - tā vienkārši nemēdz būt...

Skolnieciņš no svētbirzs 28.februāris 2022 11:59
3 0 Atbildēt

Eiropa atrodas kara krustugunīs. Krievijas Federācija ir iebrukusi Ukrainas Republikā. Norit karš. Šajā trauksmainajā laikā ir svarīgi uzticēties drošiem un pārbaudītiem informācijas avotiem. Informāciju par kara norisi latviešu valodā var smelties pa LTV1 (mājaslapa: ltv.lsm.lv/lv/ltv1) un Latvijas Sabiedrisko mediju ziņu portālā (mājaslapa: lsm.lv/). Iesaku smelties svaigāko un aktuālāko informāciju tādos Ukrainas mēdijos kā 5 Kanal (mājaslapa: 5.ua/), Dom (mājaslapa: kanaldom.tv/), ICTV (mājaslapa: ictv.ua/ua/), Inter + (mājaslapa: inter.ua/ua). Šie TV kanāli ir pieejami bezmaksas satelītapraidē Ku diapazonā. Signāls tiek translēts no satelīta Astra 4A (4.8 E°). Televizorā ir jābūt iebūvētam DVB-S/DVB-2 resīverim. Var izmantot arī ārēju dekoderi. Būsim prātīgi un neļausimies Maskavas Kremļa propagandai un dezinformācijai! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi mūs pasargā no ļauna! Slava Ukrainai! Varoņiem slava!

Ar Latvju Dievu svētību, Skolnieciņš no svētbirzs

©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Slava Ukrainai! Varoņiem slava!

#KrievijasAgresija #iebrukumsUkrainā #karšUkrainā #VolodimirsZeļenskis #Ukraina #SlavaUkrainai! #varonība #drosme #neatkarība #LatvjuDievi #DievsPērkons #Pērkons–DebesuTēvs #DievieteLaima #likteņaDieviete #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #LatvjuDievuSvētība #dievturi #ticība #lūgšanas #Skolnieciņš #skolnieciņš #svētbirzs

?? 28.februāris 2022 11:43
2 0 Atbildēt

Kādas gresijas Doņeckā? Tās ko veica Tava Putina "zaļie cilvēciņi" Vai tās ko izfantazēja Kremlis?

piem. www.facebook.com/1000050243490...58770731479927

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti