Rīgā veidojas lielāki sastrēgumi Liepājas ielā, iespējams, slēgtā Altonavas ielas pārvada dēļ 5

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 5.aprīlis 2024 11:35

Rīgā piektdienas rītā veidojas lielāki sastrēgumi Liepājas ielā, kas, iespējams, izskaidrojams ar Altonavas ielas pārvada aizslēgšanu.

Kā liecina informācija "balticmaps.eu" sastrēgumu kartē, šorīt ik pa laikam Liepājas ielā pie dzelzceļa un pie uzbraukšanas uz Ulmaņa gatves no Mārupes, veidojas sastrēgumi, kuru izbraukšana prasa pat desmit minūtes.

Iespējams, tas saistīts ar vakar pieņemto lēmumu slēgt tiltu pār dzelzceļu Altonavas ielā un trīs autobusu maršrutus novirzīt pa Liepājas ielas Dzelzceļa pārbrauktuvi.

LETA jau ziņoja, ka Rīgā, Torņakalnā, kā nedrošs slēgs satiksmes pārvads pār dzelzceļu Altonavas ielā, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Kā informēja pašvaldībā, 1910.gadā būvētajam pārvadam pārbaudes laikā konstatēta iespējama bīstama deformācija. Ņemot vērā, ka pār tiltu ir ievērojama satiksmes plūsma, kursē arī autobusi un zem tilta esošais dzelzceļš rada papildu vibrācijas, nolemts pagaidām kustību pār tiltu slēgt līdz padziļinātai pārbaudei.

Par tālāko satiksmes pārvada ekspluatāciju lēmums tiks pieņemts pēc padziļinātas ekspertīzes veikšanas, uzsver pašvaldība. Tilts atrodas plānotajā "Rail Baltica" trasē, kuras būvniecības laikā novecojušo pārvadu bija paredzēts nojaukt.

Tilta slēgšanas dēļ veiktas izmaiņas 25., 55. un 56. maršruta autobusu satiksmē. Autobusi dzelzceļu šķērsos pa Liepājas ielas pārbrauktuvi, kas atrodas netālu no Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Nu 5.aprīlis 2024 13:50
6 0 Atbildēt

Aiztaisīt tiltus,  to mēs mākam.  Bet padomāt, ka risināt radušās satiksmes problēmas  ? Un ņemot vērā Brasas tilta bezgalīgo  pieredzi,  vai nebūtu jāpadomā par kādreiz slēgto dzc pārbrauktuvju atvēršanu Altonovas tilta apkārtnē

ZZZZ 5.aprīlis 2024 13:10
4 0 Atbildēt

Ā Liepājas iela, tur tak arī jau vēsturiskai bruģa neceļš, akmenī kalts.

Turpinot 5.aprīlis 2024 14:03
1 0 Atbildēt

šādā stilā.  Ja jau tilts ir tik bīstams, ka ir slēgts pat gājējiem un velosipēdistiem , tad kāpēc nav slēgta vilcienu satiksme? Domājams,  ka vilciens rada daudz lielāku vibrāciju utt kura var ietekmēt tiltu, nekā gājēji  ?!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

Izceltie raksti

Ar jaudīgāko dīzeli - prezentēts modernizētais Land Rover Defender (+ FOTO) 2

Land Rover Defender tas ir pirmais uzlabojums četru gadu laikā. Lasīt vairāk

 

Laukā minūte dārga.Kāpēc kombainiem vajadzīga laba degviela? (+VIDEO)

Sākot ar šī gada 1. aprīli fosilajām degvielām atsākta obligātās biopiedevas pievienošana. Neste Latvija pievieno 7% atjaunīgās biodegvielas Neste MY. Degvielas kvalitātes jautājums sevišķi būtisks ir lauksaimniekiem, kas izmanto dārgu lielgabarīta tehniku. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 13

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti