Vairākos ceļu posmos sākušies būvdarbi un jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.aprīlis 2024 10:25

Šopavasar 11 valsts autoceļu posmos ir sākušie būvdarbi, tāpēc jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem, aģentūru LETA informēja "Latvijas valsts ceļi".

Šopavasar sākti darbi sešos reģionālo autoceļu posmos, divos - uz vietējiem ceļiem, kā arī darbi notiek uz trim tiltiem.

Lielākie satiksmes ierobežojumi būvdarbu dēļ uz valsts reģionālajiem autoceļiem ir autoceļa Ventspils- Kolka posmā no Ventspils līdz Liepenei, kur ir trīs luksoforu posmi un ātruma ierobežojumi, bet paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 35 minūtes, un autoceļa Skrunda- Aizpute posmā aiz Kazdangas, kur paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 30 minūtes.

Satiksmei ir slēgts tilts pār Vēdzeles upi uz reģionālā autoceļa Tukums- Kuldīga. Slēgto posmu var apbraukt pa autoceļiem Aizstrauši- Starpiņas un Kandava- Saldus, bet tam jāplāno 20 minūtes ceļā.

Autoceļa Smiltene- Valka posmā pie Smiltenes trijos posmos satiksmi regulē ar luksoforu, ir ātruma ierobežojumi un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir 15 minūtes.

Pateicoties labvēlīgiem laikapstākļiem, šķīdoņa periods uz grants ceļiem ir beidzies lielākajā valsts daļā. Patlaban transportlīdzekļu masas ierobežojumi šķīdoņa dēļ vēl saglabājas 73 posmos Vidzemē un 59 posmos Latgalē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Ar jaudīgāko dīzeli - prezentēts modernizētais Land Rover Defender (+ FOTO) 2

Land Rover Defender tas ir pirmais uzlabojums četru gadu laikā. Lasīt vairāk

 

Laukā minūte dārga.Kāpēc kombainiem vajadzīga laba degviela? (+VIDEO)

Sākot ar šī gada 1. aprīli fosilajām degvielām atsākta obligātās biopiedevas pievienošana. Neste Latvija pievieno 7% atjaunīgās biodegvielas Neste MY. Degvielas kvalitātes jautājums sevišķi būtisks ir lauksaimniekiem, kas izmanto dārgu lielgabarīta tehniku. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 7

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 13

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti