pozitiivais rakstīja:izskatās, ka visi SAABisti ir uz tiem lopiem paķerti....laikam Bizenājs visiem smadzenes saskalojis vai moš amputējis...
ps - nekas personīgs...tikai novērojums...
POZ!!!! :I
Atbildi skatīt "NSO NSNF 24-AIS IDS-T" topikāā!!
pozitiivais rakstīja:izskatās, ka visi SAABisti ir uz tiem lopiem paķerti....laikam Bizenājs visiem smadzenes saskalojis vai moš amputējis...
ps - nekas personīgs...tikai novērojums...
POZ!!!! :I
Atbildi skatīt "NSO NSNF 24-AIS IDS-T" topikāā!!
Ka bij tas dusmu ģīmis??
Sviestc rakstīja:Ka bij tas dusmu ģīmis??
šitā
ps - Sviesc, neķer kreņķi...tev nekas nav amputēts...tev nekad nav bijušas...
Sv
9K Autonetaa pa 345LS
Kredoks rakstījav
9K Autonetaa pa 345LS
Hmm, iskatās pec mana vecā, pat ļoti līdzīgs, bet tas jau sen naf mans, es pirms 1,5 gadi viņu jau pardevu..
.. tāpec jau nepaliks mazāk to saab 900, kas ražoti līdz 1993 gadam..
Pareizi vien ir!!!
"Visādiem japāņu un vācu ražojuma hibrīdiem nebūss lemts nelietīgi Saab vārdu ķengāt un blamēt."
pateicaam un tagad muukam!!
Šis laikam zem "es tevi redzu" nederēs
Divi saabisti pārgājuši uz sarkanām mazdām!
Nez, ko tas varētu nozīmēt?? It kā jau tā ugunsdzēsēju sarkanā nemaz tik pievilcīga nav
Kur, kas, kad?
Lūdzu precīzu infu!!
Sviestc rakstīja:Kur, kas, kad?
Lūdzu precīzu infu!!
Pārdaugavā, Hirsch un IZ9, pēdējā laikā izteikti
IeviSh_850 rakstīja:
Sviestc rakstīja:Kur, kas, kad?
Lūdzu precīzu infu!!
Pārdaugavā, Hirsch un IZ9, pēdējā laikā izteikti
Jāā, Hiršu vienreiz jau manīju pie kautkādas japāņu skarda kastes!
Ir pat foto pierādījumi!
Vajadzētu takā publiski nolincot, par sitadām izdarībām!!
Kvalifikaacija visai mistiska... Tad jau vajadzeeja kaa Latloto... Saber visus burkaa un, kaa buus- buus
Atceroties kā šis topiks sākās, kad saucās nesaīsināti:
vakar gandrīz ielikos dupsī Lexusam, ABS krakšķēja kā traks un es jau griezu uz apmales pusi, tai pat momentā saprotot, ka psiholoģiski neesmu spējīgs sevi piespiest atlaist izmisīgi nospiesto bremzi. Sapratu, ka bez ABS es būtu ielicies viņā kā likts, neprotu es bremzēt bez ABS!
Savukārt, vakarā kā palēninātā kino pie luksofora stāvot noskatījos, kā onkulis ar Audi 100 ielikās aizvēsturiskā VW Transporter. Viss notika tik lēnām, ka smiekls sanāca, jo manuprāt, ja onkulis būtu griezis stūri, tas to VW būtu mierīgi apbraucis, bet viņš tā lēnām un smagi šļūca, šļūca, līdz palika bez vienas lampas. Traģikomiski. Trasportierim izskatījās, ka nekas, ja vien bamperi rūsā neiestūma.
Man arī ABS ir šoziem glābis no nopietniem krašiem Paldies Trolhatenai, ka SAAB 900'91.g. jau lika labas bremzes
vai musulmaņi arī ražo auto? kādas markas?
Nezinu vai razo, droshi vien ka nee....nav dzirdeets un redzeets.
Nezinite rakstīja:vai musulmaņi arī ražo auto? kādas markas?
Tos pasus BMW un Audi, un t.t. tik tas notiek musulmanījā, ar Allaha svetību!
BMW tak pat krievija ražo!
Brends viens, a razotnes pa visu pasauli!
gr rakstīja:Man arī ABS ir šoziem glābis no nopietniem krašiem Paldies Trolhatenai, ka SAAB 900'91.g. jau lika labas bremzes
... nu nezinu... Man skiet, ka tieshi otraadi! ABS bremzeeshanas celju pagarina... Vismaz taadas sajuutas bija, kad saaku braukt ar ABS. Bremzeeju no, it kaa drosha attaluma... a shis nestaajas Nahrenizeeju sho pasaakumu un viss ir OK. Un ar aatrumiem sabremzeeties skiet daudz efektiigaak.... Ja arii nedaudz nostaigaa, ir tachu veel stuure!
Ak jaa... par teemu! Visnaturaalaakais GNBF! Sveetdien pa trasi 3 un 4 braucienus vilkos kaa gliemezis. Sajuuga smacinju ash salonaa juta! Neliidzeeja arii extreemaa skaloshana ar benziinu uz vietas! Maajupceljaa aiz Siguldas 3 km taisnaa posmaa netiku garaam marshruta autobusam , kas zeegeleeja ar~ 45 juudzju aatrumu... Shodien auto lido! NEKAADU sliideeshanas paziimju! ?) .... A ko man taga darit???
Ar visu shito "upgrade" uz Briivkalniem? Nebuus biki vieglpraatiigi? Laikam jau pajaukshu tomeer... kaut gan kaarbas bliivsleegs naak komplektaa ar izspiedeejgultnja vadiiklu
Nezinite rakstīja:vai musulmaņi arī ražo auto? kādas markas?
Asia Motors
Mahindra
Arābu rikšotāji
Mustangi gan nav, ja nu vienīgi fabrikas strādniekiem ir tāda ticība.
GNBF II
Turpinajums Gandrizneiespejamambetfaktam!