Yukki rakstīja:Vakar līdz Koknesei bija 4 CP ekipāžas! Sāka jau palikt aizdomīgi, jo tāda sajūta, ka valstī laikam karš sācies vai kādu noziedznieku ķer! Man šķiet, ka viņi stipri pārspīlē ar manu nodokļu izlietojumu!
Labais ceļš, ar katru reizi paliek arvien labāk, šoreiz turp atpakaļ kopā 5 CP ekipāžas, 2 no tām centās uzvārīties uz Ogres 50km/h Viņi ko, pavisam izsalkuši, jeb pārkarsuši, kā tā šoseja tiek tā mīlēta?
Yukki rakstīja:Vakar līdz Koknesei bija 4 CP ekipāžas! Sāka jau palikt aizdomīgi, jo tāda sajūta, ka valstī laikam karš sācies vai kādu noziedznieku ķer! Man šķiet, ka viņi stipri pārspīlē ar manu nodokļu izlietojumu!
Labais ceļš, ar katru reizi paliek arvien labāk, šoreiz turp atpakaļ kopā 5 CP ekipāžas, 2 no tām centās uzvārīties uz Ogres 50km/h Viņi ko, pavisam izsalkuši, jeb pārkarsuši, kā tā šoseja tiek tā mīlēta?
Arī sestdien Siguldas virzienā manīju četras CP ekipāžas, kuras gan brauca visas vienā virzienā aptuveni 1-2 km atstatumā viena no otras. Par laimi turp ceļā negadījās, jo bija jāsteidzas. Atpakaļ braucu mierīgi, bet radardetektors gan nebrīdināja, ka kaut kas notiktos
Akis totala chupa, sajugs salipis un pat An2 nevareja dabut valjaa plus vel aizdedzes atslega noklajaas
eeek a mees tachu reiz tik skaisti runaajaam, ka vajag vismaz reizi meenesii gruziinu pieshkjilt, lai neizlaizhaas.....
bet par teemu, ar mani vairs nav labi, jau otro nakti peec kaartas aimirstu mashiinas aizdedzee atslegas kopsh signalizaaciajs pults ir atsevishkji no aizdedzes atsleegas
To Kredok: Eziits lepns putns! Neiespersi! Nelidos!
Es jau taapeec ar saveejo pa INFLEKS pagalmu dazhreiz padzenaaju. Pakustino pusbeoigot sajuugu pusbeigtaas bremzes un izgaazeejo melno duumu laukaa no motora.
Atvaino bet to atsleegu es vismaz nevareeju izvilkt no visaam poziicijaam, bet gan tikai tad kad iesleegts atpakaljgaitaa. Es vismaz to nemeegijnaaju dariit!
Un atsleegu jau nu gan es negroziiju dienaa 200 reizehu ar meerkji lai vinju vareetu iznjemt no jebkuras poziicijas!
Raivo teica:Mums ir izdevies neticamais un Starptautiskajā izstādē „Auto 2005” Rīgā „SAAB” stendā būs aplūkojams jaunais „Saab 9-3 SportCombi”,” nozīmīgāko markas jaunumu paziņo Raivo Saļms, „Nebijis fakts – pirmo reizi Latvijā mūsu stendā tiks izstādīts modelis, kas šurp atgādāts uzreiz pēc pasaules mēroga pirmizrādes Ženēvā!” gandarīts ir Raivo Saļms. „„SAAB” stendā būs unikāla iespēja tuvāk iepazīties ar jauno „SAAB 9-3 Sport Combi”, kuru līdz šim aplūkot varēja tikai Ženēvas autoizstādes apmeklētāji.”
Nu, ko, uz izstādi ejam kolektīvi vai slepus pa vienam? Ja aizietu bariņā, tad varbūt mēs varētu pacensties uzstādīt ietilpības rekordu tam bombi-combi?
GNBF II
Turpinajums Gandrizneiespejamambetfaktam!