johaidi iesledzu TV uz TV 3 un ieredzeju ka taisa plastiskas operacijas un nomaina zobus ! Uh kas pa brinumiem pasaule notiek.
Vajadzes varbut biezhak ieslegt TV.
johaidi iesledzu TV uz TV 3 un ieredzeju ka taisa plastiskas operacijas un nomaina zobus ! Uh kas pa brinumiem pasaule notiek.
snow rakstīja:johaidi iesledzu TV uz TV 3 un ieredzeju ka taisa plastiskas operacijas un nomaina zobus ! Uh kas pa brinumiem pasaule notiek.
jā noteikti vajag biežāk ieslēgt Tv, it sevišķi pēc pusnakts
he es jau TV reti skatos sportu, kadu filmu vakara un obligati Simsonus.parejo neskatos baisa kaka no ka smadzenes sap
snow rakstīja:johaidi iesledzu TV uz TV 3 un ieredzeju ka taisa plastiskas operacijas un nomaina zobus ! Uh kas pa brinumiem pasaule notiek.
PUPUS arī var piemontēt
Nez
snow rakstīja:he es jau TV reti skatos sportu, kadu filmu vakara un obligati Simsonus.parejo neskatos baisa kaka no ka smadzenes sap
jā simsoni svēta lieta.. ja esmu mājās vienmēr skatos, visbiezāk tas ir vienīgais raidījums diena..
snow rakstīja:ZZ
kads Tev mails man pazuuds
Sorry, 2 dienas biju palicis bez kompja.
Majas meils ir: zz371 et apollo punkts elve
Mans gulbis beidzot zuz! Vajadzes tik kankoshnedelj TA iziet
Suurakais ir tas ka sieva pazinjoja ka veloties 9-5 sedanu
Kredoks rakstīja:Mans gulbis beidzot zuz! Vajadzes tik kankoshnedelj TA iziet
Suurakais ir tas ka sieva pazinjoja ka veloties 9-5 sedanu
Laba izvēle!!!
Apsveicu!!!!
jā, ja grib sedanu, Tev būs grūti iesyāstīt, ka vajag vagon
Nez.
nu ja neražo alternatīvos hečbekus 9-5..
Vakar dabuju aptaustit un izbraukdt ar manu dzives sapni, bet nezin kadelj nekadas emocijas Nezinu ko darit - Ferrari man jau sen nepatiik nevar tak cilveks dzivot bez realizejama sapnja
Kredoks rakstīja:Vakar dabuju aptaustit un izbraukdt ar manu dzives sapni, bet nezin kadelj nekadas emocijas Nezinu ko darit - Ferrari man jau sen nepatiik nevar tak cilveks dzivot bez realizejama sapnja
a Tu pacenties dziivot taa ,lai nepienaaktu laiks, kad vairs nestaav
Diena ziņo, ka nosperts SAAB 99 ('71) ! : O
Yukki, 77.g.
Laikam onka ielika 1991.g. to skuniti un so pavasar atcerejas paskatities, bet kaimins tikmer to sagriezis dzelzos
Otrs variants, pardevis bez papiru parformesanas un jaunais ipasnieks sataisijis sudus. Lai segtu savu pakal auto pieteikts ka zagts.
Tresais variants, apdrosinaja, sagrieza dzelzos, prasa kompensaciju.
Leishos labi b/u SAABi pardodas:
www.aeropolis.lt/car.php?id=90
Pieversiet uzmanibu komplektacijai kur rakstiits AUTOPILOTAS...
Man Gaujaa kaut kads Audi 100 Sundays gadiijies - viens iepirdis celja preteja gravii, cits aizgaajis vinkjelii pa taisno kokos
"Këbulo spalvos bamperiai ir veidrodžiai.
Puodelio laikiklis priekiniame prietaisø skydelyje.
Reguliuojama vairo padëtis."
PS tas veel par to leišu auto. Acīmredzot spalvains bamperis un vējrādītājs () Pudeļu pulkstenis ; regulējams padēklis
leišu tjunings
Nezinite
Varat mani apsveikt Yukkimobilis kirsis staav pie mana loga
Kredoks rakstīja:Varat mani apsveikt Yukkimobilis kirsis staav pie mana loga
kaiminjsh???
Nja, auto laikam tomēr ir dvēsele, ja jau tas uz karstām pēdām esot izdomājis "piemiegt" jaunajiem saimniekiem "ar aci", tipa kāpēc dedzināt 2 xenonus, ja ceļu var labi redzēt arī ar vienu? Nu kā tāds nešpetns kaķis, kas pirmo lietu jaunajās mājās izdara stūrī Mjā, es sapņoju par xenoniem, bet TOS es tomēr laikam vēlreiz nepirkšu
bizenajs rakstīja:
Kredoks rakstīja:Varat mani apsveikt Yukkimobilis kirsis staav pie mana loga
kaiminjsh???
Dzīvesvietas maiņa...
nu teixšhu kā redzēju: viens Volvo (mazais) ietriecies p**ļā SAAB 9k OG pie botāniskā dārsa un .. Volvim priexsha lupatās, bet SAAB - gues what? - nekaa! tikai drusku bamperis aimugureejais sasveeries uz saaniem.
vot Tev tanki un lidmašīnas
nez
ir jau ir.. vot ja būtu 240 volvo gadījies, tad vai nu abiem nekā, vai abiem kaut kas.. būtu noticis...
bet vispār zēl ta reno (volvo)
GNBF II
Turpinajums Gandrizneiespejamambetfaktam!