norauj vadus
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Te tikai tolmets var palidzet
Visticamaak, ka pie vainas ir tukshgaitas vaarsts jaunsmaksaa 140 Ls, restaureets no GM ap 90 veel ietekums paarbaudiit, vai vados nav iemeties zaljais. Dzineejs ir ecotec?
Rikardo rakstīja: Vai kāds man varētu palīdzēt noskaidrot kas varētu būt pa vainu 1995.gada 2.5td Omegai.Iedarbinot dzinēju tas kādu laiku strādā un pēc tam ņem un noslāpst bet noslāpst uzreiz it kā izslēgtu aizdedzi.Aizdomas krīt uz elektromagnētisko vārstu sūknim vai imobilaizeru.Varbūt kāds zin kā var atrubīt imobilaizeru?
Nē,dzinējs ir parastais.Pagaidām nesaprotu par kādu vārstu tu runā bet es domāju ka tā drīzāk varētu būt signalizācija jo viņš noslāpst momentāli bet pēc tam atkal aiziet.Tu gadījumā nezini kur viņam varētu atrasties signalizācijai vadības bloks?
Signalizācijas vadības bloks var būt jebkur! Tam nav defoltas vietas, ja vien tā nav rūpnīcas signalizācija, taču visbiežāk tos iemudrī kautkur zem paneļa.
Kāds ecotec BMW dīzelim???
Kad grib,rūc,kad negrib,nerūc. Mašīna ar raksturu.
sūknis pizdrick, bmw motors izceļās ar sūkņiem, tas tev labu naudiņu maksās.
saule lec, varde lec, bet opelis nelec
Rikardo rakstīja: Vai kāds man varētu palīdzēt noskaidrot kas varētu būt pa vainu 1995.gada 2.5td Omegai.Iedarbinot dzinēju tas kādu laiku strādā un pēc tam ņem un noslāpst bet noslāpst uzreiz it kā izslēgtu aizdedzi.Aizdomas krīt uz elektromagnētisko vārstu sūknim vai imobilaizeru.Varbūt kāds zin kā var atrubīt imobilaizeru?
ja būtu imobilaizers tad vaidzētu mirgot dzeltenajai lampiņai,varbūt signalizācija.
nomiks rakstīja: saule lec, varde lec, bet opelis nelec
kas tev tie par bardainiem jokiem?cilveeks teica-noslaapst, nevis nelec,tirlinj.
i613 rakstīja:
kas tev tie par bardainiem jokiem?cilveeks teica-noslaapst, nevis nelec,tirlinj.
bet viņš minēja imubilaizeru!!!!!!!!!!!!!!!!!
šajā gadījumā nelec bēmēvē
prasi edžulim kāpēc
Omega gļuko
Vai kāds man varētu palīdzēt noskaidrot kas varētu būt pa vainu 1995.gada 2.5td Omegai.Iedarbinot dzinēju tas kādu laiku strādā un pēc tam ņem un noslāpst bet noslāpst uzreiz it kā izslēgtu aizdedzi.Aizdomas krīt uz elektromagnētisko vārstu sūknim vai imobilaizeru.Varbūt kāds zin kā var atrubīt imobilaizeru?