- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
hatebreed rakstīja: Interesē cik varētu maksāt Intercoolers prieksh 2001. gada vectras 2.0DTI, kas vispār LAtvijā/Rīgā tos piedāvā par normāliem cipariem?!
Brauc tik uz ADAM AUTO un nečakarējies.
Tā ir aktuāla problēma visiem Opel dizeļiem. Tur tu nopirksi vismaz ar garantīju.
janitis9 rakstīja:
hatebreed rakstīja: Interesē cik varētu maksāt Intercoolers prieksh 2001. gada vectras 2.0DTI, kas vispār LAtvijā/Rīgā tos piedāvā par normāliem cipariem?!
Brauc tik uz ADAM AUTO un nečakarējies.
Tā ir aktuāla problēma visiem Opel dizeļiem. Tur tu nopirksi vismaz ar garantīju.
Bija doma iekljauties ~ LVL 100, mosh kaads var piedaavaat?!
Un tieshaam , vai tieshaam tik aktuaalaa proba Opeljiem?!
KAs viņam noticis? Vai labošanas iespējas neesi izskatījis?
KAtraa zinjaa par Dizeljcentra teikto negribeetu striideeties, jo nebija jau taa ka vinji to konstateejot man piedaavaatu veikt remontu par LVL 300, tik pateica, ka mašīnas jaudas zudumos kā primārais vainas avots ir Intercoolers, kas iespējams arī tā varētu būt!!!
Tad lūk , iepazīstoties ar šo apraxtu, saprotu to, ka manam vāģim nav jaudas jo gaiss no Turbiinas nāk neatdzesēts... tā lūk Rēbus!
JA vari man piedaavaat normaalas cenas intercooleri, atbilstoshi manai mashiinai, tad varam runaat!
JA vari man piedaavaat normaalas cenas intercooleri, atbilstoshi manai mashiinai, tad varam runaat!
hatebreed rakstīja: piedāvā vienu lietotu par LVL 60, kā lai zin, ka tas ir normāls, jo ar lietotu tieshi ir tā gjeela, ka negribu ieberzties, nav jau tā garantija vajadzīga, bet tomēr....
Es tavā vietā noņemtu to pašu interkūleru nost, kas tev stāv virsū un apskatītu, kas pa vainu. Kāda jēga, ka nopirksi tadu pašu pa 60Ls. Rezultāta būsi pakāsis 60Ls. Domāju, ka tur tad ir jābūt tādam konkrētam cauruma un ar aci saredzamam, ja jau reiz zūd tas spiediens. Un ja vispār tur ir tā vaina meklējama. Man kaut kā neticās.
Es tavā vietā noņemtu to pašu interkūleru nost, kas tev stāv virsū un apskatītu, kas pa vainu. Kāda jēga, ka nopirksi tadu pašu pa 60Ls. Rezultāta būsi pakāsis 60Ls. Domāju, ka tur tad ir jābūt tādam konkrētam cauruma un ar aci saredzamam, ja jau reiz zūd tas spiediens. Un ja vispār tur ir tā vaina meklējama. Man kaut kā neticās.
Vispār jau negribu izklausīties stulbs, jo varu salikt richuku no a-z un visas rumbas un gultnjus izjaukt, bet mashiinai kautkaa pasham negribas kjerties klaat, lai arii esmu radiatoru mainiijis!
Domaaju, ka Dizeljcentra cilveeks zin ko saka, ja liek mainiit Intercooleri, pat ne pie vinjiem bet pasham kautkur citur!
Vispār jau negribu izklausīties stulbs, jo varu salikt richuku no a-z un visas rumbas un gultnjus izjaukt, bet mashiinai kautkaa pasham negribas kjerties klaat, lai arii esmu radiatoru mainiijis!
Domaaju, ka Dizeljcentra cilveeks zin ko saka, ja liek mainiit Intercooleri, pat ne pie vinjiem bet pasham kautkur citur!
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1