kvatra rakstīja:
Arsmens rakstīja:
DM rakstīja:
.. Nesaprotu, kāpēc cilvēki iedomājas ka jāpērk autobuss, vai vieglā mašīna ar tuneli aizmugurē, lai ieliktu bērnu ratus.
Egzektlii! Cilveeki shkjiet taa ir izaugushi pa paa paaris gadiem (McDonalds?), kur tik klausies- ooj es jau minivenu pirkshu man tak sieva un divi beerni Jei bogu shitos nesaprotu! Nesen veel ar svaigo civic braucaam 4 pieaugushie + siicis + ratinju kulba bagazhniekaa un teikshu godiigi nekas nekur nespieda
Un ja veel grillu vajag ielikt, ragavas siikajam, ko tad?
Nu tad Ikaruss ar garmoshku- viennoziimiigi
Mazlietots, ekonomisks, ļoti labā stāvoklī
ceļu nodoklis 9 Ls
Galvenais ka Firma ta kāda
ss.ss.lv/... 
Audi RS6 Plus universialu-pietiks ari grabaznieka vietas sunim un pa$am ari smaids ilgi turesies uz sejas!!!

Izvēlētajā cenu kategorijā viena no labākajām izvēlēm noteikti būtu Passat B5 TDi - jebkurā gadījumā, uzticams, ļoti ekonomisks un salīdzinoši svaigs braucamais. Nedomāju, ka tas pats Mitsubishi var tikt salīdzināts ar VW - pilnīgi dažādi kvalitātes līmeņi.
piektaas seerijas bmw, vienalga benziinu liidz 3.0 vai arii diizeli.
kasinsh79 rakstīja: Izvēlētajā cenu kategorijā viena no labākajām izvēlēm noteikti būtu Passat B5 TDi - jebkurā gadījumā, uzticams, ļoti ekonomisks un salīdzinoši svaigs braucamais. Nedomāju, ka tas pats Mitsubishi var tikt salīdzināts ar VW - pilnīgi dažādi kvalitātes līmeņi.
es jau visu laiku to pašu saku....
VW kvalitāte konkrēti iesako....
Labs rakstīja: Mazlietots, ekonomisks, ļoti labā stāvoklī
ceļu nodoklis 9 Ls
Galvenais ka Firma ta kāda
ss.ss.lv/...
shis nez alnja testu iztur?