Man ir viena maza problēma varbūt kāds var palīdzēt!Tad kad bija -20 grādi mana 2.5 td Omega no rīta pieleca uzreiz,bet tad kad palika -12 no rīta vairs nevaru pielaist.Kad paņem un ievelk tad pielec momentāli.Kur ir problēma?Aķis ir gandrīz jauns.
Rikardo rakstīja: Man ir viena maza problēma varbūt kāds var palīdzēt!Tad kad bija -20 grādi mana 2.5 td Omega no rīta pieleca uzreiz,bet tad kad palika -12 no rīta vairs nevaru pielaist.Kad paņem un ievelk tad pielec momentāli.Kur ir problēma?Aķis ir gandrīz jauns.
anonimikis rakstīja: opels nelec, atradis par ko satraukties
starp citu opeli loti labi lec šajā ziemā. man benzinieks visu laika ok. ari drauga dizelis savukart dazam labam mitshubishi(99) un bmw (9 NELECA UN OPELIS DABUJA PIELIKT KROKODLUS, TA KA NEVAJAG OPELUS APDIRST...OPELI NO 97 GADA NAV VAIRS TIE PASI KAS AGRAK....
uupis rakstīja: Kad peedeejo reizi mainiiji gaisa filtru?
Nu un,zaķīt,pastāti tagad, kāds te sakars ar gaisa filtru?
Elementāri - pilns ar suu. Araa mitrums. Kad motors silts tad laizh gaisu cauri kad auksts ta suu sasalsts un degmaisiijums ir par treknu jo o2 nepietiek. Velkot gaiss filtraa brien ar spiedienu. Nu tas taa tiiri teoreetiski. No prakses zinu ka piedarbinaashanas probleemas diviem keksiem izbeidzaas ar gaisa filtra nomainju. Filtri bija apaugushi ar piepeem un suunaam un seeneem.
pinguin rakstīja: ja tas filtrs būtu tik tālu aizidrsts ka nelec, tad viņš neietu vispār. Padomā cik gaisa vajadzīgs pielaišanai, un cik vajag braukšanai...
Izlasot visu ko te sarakstījāt nonācu pie secinājuma ka šeit ir labi padomi un ir arī nederīgi.Par to zobeni -tas atkrīt uzreiz jo šim ir ķēde un ievelkot iet uzreiz.Pārbaudīju kvēlsveces un to releju-tas arī viss ir o.k. tāpat kā gaisa filtrs.Šodien nomainīju degvielas filtru un pamanīju atplūdes trubiņā apmēram 0.5mm mazu caurumu,kurš bija radies beržoties pret vārstu vāku,nomainīju arī trubiņu.Tā īsti nesapratu par to āra temp.dačiku-tas ir tas kas dod signālu uz kvēlsvēču releju?
Rikardo rakstīja: Tā īsti nesapratu par to āra temp.dačiku-tas ir tas kas dod signālu uz kvēlsvēču releju?
Autinjiem ar ara temperaturas meeriitaaju ir kompensacija starteejot mashiinu aukstaa laikaa un braucot - kompis regulee degvielas padevi atkariibaa no aaraa temperatuuras.
Kveelsveceem ir vienkaarshs princips. Uzsilshana un pretestiiba. Nu kaut kaa taa.
Bet tavaa gadiijumaa ir vainiiga atpluudes truba kura rija gaisu. Droshi ka nomainot to arii raaviens uzlabojaas un gaazes pedaalis atsauciigaaks palicis.
Nelec.
Man ir viena maza problēma varbūt kāds var palīdzēt!Tad kad bija -20 grādi mana 2.5 td Omega no rīta pieleca uzreiz,bet tad kad palika -12 no rīta vairs nevaru pielaist.Kad paņem un ievelk tad pielec momentāli.Kur ir problēma?Aķis ir gandrīz jauns.