DAU*NIS ar Porsche Cayenne

Ksneps Reģ.: 01.08.2004

Stāsts par notikumu šovakar (11.04.2007.) pl. ~22:15.

Runa ir par ceļa posmu (Biķernieku iela), kas savieno Rīgas apvedceļu un Mežciemu. Ja zinat šo ceļa posmu, tad varam secināt, ka ceļa posms ir nedaudz līkumains un viens no pagriezieniem ir salīdzinoši viltīgs un ne reizi vien tur kāds nav savaldījis savu auto un avarējis. Diemžēl iAuto lapā nevarēju atrast iepriekšējo rakstu par vienu no avārijām.

TĀTAD:

Braucām divi auto (viens aiz otra) virzienā no Rīgas apvedceļa uz Mežciemu. Ātrums kādi ~70 km/h - atbilstoši atļautajam. Tuvojamies tam līkumam. Ir redzams, ka pretī nāk vieglais auto...

Te pēķšņi no aizmugures uzrodas porsche un izdomā apdzīt. 100% būtu notikusi avārija ar ļoti smagām sekām, ja pretimbraucošais auto nebūtu gandrīz apstājies un nobraucis apmalē, lai tikai šis supermens spētu veikt savu manevru. Ja ņemam vērā, ka porša ātrums bija kādi >100 km/h un pretimbraucošais ar ~40km/h, smaguma attiecību - es teiktu, ka preimbraucošā auto šoferis būtu ļoti smagi cietis.

Patiesībā brīnums, ka viss labi beidzās un šī avārija nenotika, jo man liekās, ka nav kur sprukt un tulīt būs liels crash.

Rezumē - kaut TU (porsche vadītāj), atrastu savu koku, pret kuru atdurties, cerams, ka ģimeni līdzi neparausi! Es ceru, ka Tu lasi šo un apzinies kāds cilvēks tu esi...

p.s. diemžēl viss notika tik ātri, ka nepaspēju piefiksēt v/n.

p.p.s. Sorry par spamu. Žel, ka neko vairāk nevar lietas labā darīt.

p.p.p.s. Nevienam no Jums nenovēlu saskrieties ar šo cayenne. Vēljovairāk, ja auto vada Jūsu draudzene vai kāds ģimenes loceklis, ir bērni utt.

 
1 2 3
batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

oi oi ninja atradies

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

batka rakstīja: oi oi ninja atradies

turklāt vēl eksperts....

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

ka jau skolnieks

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

batka rakstīja: ka jau skolnieks

domā?

man kaimiņa puika septembrī uz pirmo klasi ies,... viņam tie teksti kauka loģiskāki un ticamāki liekas...

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

nu diez vai vins vel raxtit macetu

bembermember Reģ.: 27.11.2001
0 0 Atbildēt

NEW rakstīja:

Problēma šiem jauniešiem būs tad, kad nī tirgū iestāsies korekcija, un vienā dienā šie sapratīs, ka viņu īpašumu tirgus cena ir krietni zemāka par pirkuma cenu. diemžēl tad arī tie, kas būs iemācījušies radīt vērtību, izdzīvos, un pelnīs krietni vairāk, kamēr bijušie bagātie jaunieši sāks mācīties. kaut kā tā.

problēmas ir jau šodien.

Galvenais Reģ.: 02.07.2001
0 0 Atbildēt

NEW rakstīja: es arī braucu agresīvi, lai arī man nav kajēne. galvenais, lai šī agresivitāte netraucē citiem un nerada briesmas, kas aprakstītajā gadījumā patiešām ir nepiedodama rīcība no Porsche vadītāja.

runājot par jaunajiem bagātajiem jauniešiem - jebkurš no mums par tādu varēja kļūt salīdzinoši īsā laikā, bet domāju, liela daļa vienkārši izvēlējās lielākas pievienotās vērtības arodu nevis kupi-prodai tipa biznesu, kur tiešām smadzenes nevajag, bet tikai apsviedību. Problēma šiem jauniešiem būs tad, kad nī tirgū iestāsies korekcija, un vienā dienā šie sapratīs, ka viņu īpašumu tirgus cena ir krietni zemāka par pirkuma cenu. diemžēl tad arī tie, kas būs iemācījušies radīt vērtību, izdzīvos, un pelnīs krietni vairāk, kamēr bijušie bagātie jaunieši sāks mācīties. kaut kā tā.

respect, tieši tā

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

šodien no rīa (ap 10) virzienā uz Rīgu posmā pirms salaspils - bembis džips diezgan labā ātrumā braucot parāva zaļajā zonā noputināja un knapi sāvācies pa pusotru joslu aizšļūca tālāk.. jociņš iespaidīgs, ja vien kādas piecas mašīnas aiz viņa bija tuvu sadursmei un nobraukšanai no ceļa..

NEW Reģ.: 18.09.2002
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Ja nekustamo īpašumu tirgū kāds kautko zaudēs, tad tas būs ierindas mietpilsonis ar savu 30 gadu kredītu.

nu nez Marchik, es ceru, ka saprātīgi ļauži vairs neņem šobrīd kredītus un nepērk, kaut kā neticās man. vajag, vajag statisktiku par pircēju sadalījumu, tas pagaidām laikam publiski nav parādījies?

DimanC Reģ.: 22.05.2003
0 0 Atbildēt

subaru rakstīja:

Nekustamais īpašums rada milzu naudu !

jā, subaru, un nekustamajā īpašumā visi darījummi notiek tīri

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti