Helmars rakstīja: Vai tiešām pareizi izlasīju, ka eksistē riepas, ar kurām var pabraukt pa grants ceļu ātrāk kā pa asfaltu?
DODIET ŠURP, MAKSĀŠU JEBKURU SUMMU!!!1111
Kā nākas, ka šonedēļ SEB gonkā superduper Rietumu Bankas komanda knapi spēja 31 km/h vidējo ātrumu izspiest pa tiem grants ceļiem, bet pārējie ~1800 braucēji ostīja putekļus? Ja man būtu bijušas tādas brīnumriepas, es mierīgi varētu šiem ielikt kloķi.
Veel viens aaksts - padomaa par to kaadu distanci veic shie sportisti un ar kaadiem velo. Manaa gadiijumaa es taadu aatrumu varu kadus max 500 metrus uztureet t.i. sorry vareeju - nezinu vai veel joprojaam varu. Un ja pats buutu pameegjinaajis ar kaartiigaam MTB traktoreneem tad arii zinaatu ka jamas daudz daudz suudiigak iet pa asfaltu nekaa pa grunti - krietni lielaaka pretestiiba. Nezinu gan vai tikpat liela starpiiba ir starp sport-shosejas riepaam lisajaam un traktoreneem ( tas tomer ir vismaz 2 x shauraakas), bet MTB toch ir.
gribu pirkt start-shosse velo
Sveiki!
varbuut kaadam aizkeeries start-shosse shosejnieks lieks, braucamaa staavoklii? gribu sev iepirkt velo, skatiijos pa internet veikaliem - murgs kkaads, paarsvaraa tie kroplie a-la mtb un so dizaini, pilseetas velo cenaas liidz 200 nekaa praatiiga imho nav, shosejnieki imhorta ar 300+ saakas...;(
agraak man vienlaik tas krievu strat shosse bija, tiiri neko vellis,imho, i raamis viegls, i neluuza vish seviski, i gana aatri pamiities vareeja, i tuurista riepas staaveeja - vareeja i pa zemesceljiem pabraukt,i pa bedreem....