Rururuu rakstīja:
Cullmann rakstīja:
2.Par TV ir zem stures labaja puse ir 3 pogas vinas uzspiezot tv vajadzetu aizverties .
3.Par navigacijas disku nekas nav jainstalee, bet jaieliek DVD lasitajaa, kas ir bagazniekaa un tad jaskataas vai stradaas , jo cik man ir teikusi LV disks del VOLVO neesot veel
Zems stūres nav pogu! Ir stūres labajā malā: Back, Enter un tad tāda apaļa poga uz četrām pusēm spaidāma. Spiež kuru grib, TV nepazūd
Nevaru ieraudzīt DVD lasītāju bagāžniekā
Vēl tikai rezerves riteni laukā neizcēlu Droši, ka tas tur nemaz nav.
Lai izslēgtu monitoru, nospied pogu BACK . Labajā pusē parādīsies izvēlne.Ar bultiņām nobrauc uz pēdējo rindiņu un nospied ENTER.
DVD lasītājs atrodas bagāžnieka kreisajā pusē zem apšuvuma.
Volvo S60 elektronika - navigācija u.c.
Sveiki! Esmu iegādājusies Volvo S60, bet ir dažas problēmas
Ceru, ka varēsiet man palīdzēt izprast dažas lietas, kas saistītas ar šo (un varbūt ne tikai ar šo auto).
Tātad, man ir 2002. gada mašīniņa ar D5 motoru. Tas tā kā ātrumu nemazina, bet tā elektronika!
Pirmkārt - borta kompī un līdzi nākušajā servisa grāmatiņā viss kaut kādā mistiskā valodā (iespējams, ka itāļu, neesmu pārliecināta). Kā var nomainīt valodu kompī?
Pielaižot auto, panelī iznāk mazais ekrāniņš (redzu TV3 un vēl dažus kanālus, bet švaki, it kā varot redzēt DVD, pašlaik neesmu pārbaudījusi), bet ne tur tā problēma. Kas jādara, lai šis ekrāns paliktu iekšā, panelī? Lai nelien laukā un nerāda savus mistiskos uzrakstus braukšanas laikā?!
Nākamnedēļ braucu uz Volvo centru, bet kamēr tik tālu neesmu tikusi... ko nozīmē panelī degošā dzeltenā izsaukuma zīme?
Vai uzinstalēt navigācijas disku ir vienkārši? Man viens paziņa solīja iedot DVD navigācijas disku, bet šaubos, vai tas man ko mainīs
Kur to var uzinstalēt un cik tas varētu maksāt? Ja tur jau ir kaut kāda navigācija instalēta, vai to kaut kur un kaut kā var redzēt? Kāpēc man neko tur nerāda? Melns ekrāns un mistiski uzraksti par kaut kādu problēmu
Pašlaik laikam viss!
Jau tagad saku paldies par palīdzību!