- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
shearer rakstīja: pazvani uz divi auto ulbrokaa, vinjiem moshka ir kautkadi kjiinieshu prichindaalji. manai supermegagiga imprezai visi lorinji no priekshejas optikas bija!!!
supermegagiga imprezai![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vēl atradu šitādu bedri: www.subarudalys.lt/...
Pagaidām nav atbildējuši uz emīlu, kad atbildēs, painformēšu kas un kā.
mass rakstīja: Ok, paldies, būs rīt jāpazvanās. Vienīgi ar tiem ķīniešu izstrādājumiem ir tā, ka tad jāņem viss ir priekš abām pusēm, lai neatšķirtos
Laba bedre,...
shearer`a supermegagiga impreza arī no turienes!
nafigators rakstīja:
mass rakstīja: Ok, paldies, būs rīt jāpazvanās. Vienīgi ar tiem ķīniešu izstrādājumiem ir tā, ka tad jāņem viss ir priekš abām pusēm, lai neatšķirtos
Laba bedre,...
shearer`a supermegagiga impreza arī no turienes!
ej d.i.r.s.t. loh, mana impreza ir no vaacijas. ![]()
![]()
bet nu jau vairs nee, es vinju pirmoreiz piesmeju kad noshkjiilu un otrreiz kad uzliku tas korejieshu detaljas.
![]()
ritīgs klauns, pļa!![]()
![]()
![]()
![]()
Tad es labāk uzskatu, ka saplaisājuši izskatās skaisti un uzlieku Hella Rallye papildniekus pa lētāku naudu ![]()
mass rakstīja: Divi auto priekš forester nekas neesot, un Arēna Motors par lukturi grib 180 latus, par pavarotņiku 46, par miglieniekiem ~100 GABALĀ.
Tad es labāk uzskatu, ka saplaisājuši izskatās skaisti un uzlieku Hella Rallye papildniekus pa lētāku naudu
līdz nākamajai TA var arī tā, bet tad vainu būs jāmaina, vai .....
airavs rakstīja: Es savējam visu salasīju pa šrotiem, lukturis maksāja 40Ls, pagrieziens 10
ilgi meklēji , 3gadi pagājusi kopš pēdējā komenta ![]()
![]()
![]()
Master_D rakstīja: Lai nav spams - re kur forestera detaļas
www.ss.lv/...
ira gan spams- šitik daudz forestera par ls2,00 ![]()
![]()
![]()
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21