mukusalas aplja shaariita izklaides...

Roi Reģ.: 21.01.2004

Vai ir kaadam Balozhniekam bildes?

Braucot pa tiltu garaam iisti nevareeja luukoties kas tur un kaa...

Bet tikt uz tilta gan bija vesels piedziivojums...

P.S. Tagad zinu VISAS mazaas ielinjas pa kuraam var izbraut no Ziepniekkalna uz Vieniibas gatvi.. kaa arii visas paraleelaas ielinjas vieniibas gatvei...

Un kaa citiem?

 
1 2 3
Roi Reģ.: 21.01.2004
0 0 Atbildēt

Vai varbuut tie bija dekstera pusshroti kas nu paarveertushies par shrotiem?

mx_black Reģ.: 19.05.2004
0 0 Atbildēt

dekster, njemot veeraa tavus aciimredzamos uzskatus, pastaasti, prieksh kam ir radiits taads jeedziens kaa ZINJAS? vai tu negribi par to parunaat?

Reģ.: 20.04.2024
0 0 Atbildēt

Roi rakstīja: shkjiet ka deksters jau kaadus paaris meeneshus nav dabuujis....

Esmu šadus tekstus dzirdējis...un vienmār to uzdevēji ir tizleņi...atvaino,savādāk tevi nosaukt nevaru par tāda jautājuma uzdošanu....

Ksneps Reģ.: 01.08.2004
0 0 Atbildēt

No cilvēkiem, ka deksteri ir satikuši dzīvē, esmu dzirdējis, ka viņš toč nav normāls... Agrāk domāju viņš tikai tā prikolī te, bet izrādās viss daudz trakāk...

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

Topiks bez Dekstera umnjichiishanaam te toch vairs nav iedomaajams, bet ja pa teemu, tolmetists bija izgaazis uz celja savu kravu ar ~ 4 saplacinaatiem drapakiem.

Reģ.: 20.04.2024
0 0 Atbildēt

mx_black rakstīja: dekster, njemot veeraa tavus aciimredzamos uzskatus, pastaasti, prieksh kam ir radiits taads jeedziens kaa ZINJAS? vai tu negribi par to parunaat?

Ziņas? Vai asinskāra bara vēlme paskatīties uz asinīm?? Aizvakar Mārupē nodega smagā mašīna...zini, kāds bars bija saskrējis paskatīties? Pastāsti, ko viņiem tur vajadzēja?

Esmu trīs reizes apstājies pie avārijas. Uzreiz pēc notikuma,kad neviena cita nebija, kurš var palīdzēt. Un spēju palīdzēt, jo esmu strādājis ugunsdzēsības dienestā un zinu, kas ir jādara šādos gadījumos. Nekad neesmu gājis vienkārši lūrēt uz negadījumiem un nesaprotu šādus cilvēkus, to ar pasaku.

Par ziņām- nesaskatu nekādu lielu vajadzību publicēt jebkuras avārijas sekas. Ja tas ir raidījums, kā , teiksim, Riska zona, kurā tiek analizēts negadījums, tiek pieeicināti ekspoerti un var izdarīt secinājumus, tas ir OK... Bet, publiskot šādas bildes, lai baram ir ko pariet?? Neredzu jēgu.

Redaktors Reģ.: 31.08.2001
0 0 Atbildēt

Ja neredzi jēgu, tad netērē savus spēkus nepārtraukti to visiem mēginot iestāstīt. Arī Taviem tekstiem daudzi neredz jēgu, un?

Reģ.: 20.04.2024
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja: Ja neredzi jēgu, tad netērē savus spēkus nepārtraukti to visiem mēginot iestāstīt. Arī Taviem tekstiem daudzi neredz jēgu, un?

??? Ka Tu te tagad žēlojies?? Esmu Tev jau teicis- tak izbano mani un būs miers, kāds skaists un mierīgs portāls būs, gluži kā Komunismā. Visi domās vienādi un teiks to, kas Tētukam tīkams.

Atā.

mx_black Reģ.: 19.05.2004
0 0 Atbildēt

T

rešdienas rītā pēc ceļu satiksmes negadījuma daļēji slēgta kustība Rīgā, Mūkusalas lokā, pie degvielas uzpildes stacijas «Neste», portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāve Linda Neimane.

Ap plkst. 6.50 policija saņēma informāciju par Mūkusalas lokā apgāzušos kravas automašīnu, kas vedusi metāla kravu.

Avārijas vietā strādā Ceļu policijas darbinieki, kas regulē satiksmi.

Ceļu satiksmes negadījuma rajonā izveidojies liels sastrēgums.

vai tik nav taa, ka taa metaala krava ir 1k uzkritusi kaadaam vieglajaam virsuu? tad tur tok buus nelaagi

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

Jaapiekriit deksteram - ir jau ir trauceejoshi tie lupaari, kas staajas uzreiz malaa, lai tik redzeetu, kas notiek, un pafocheetu. Vareeja normaali kaast pikji no visiem, kas, piemeeram, toreiz, kad M3 uz krasta ielas tika novaakots, bija neatljauti apstaajushies uz salu tilta abaas pusees.

Foto vareetu gaadaat kaada oficiaala amatpersona, nevis visi superfotograafi, kam tas obligaati jaaredz.

mass Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Ja tas ir raidījums, kā , teiksim, Riska zona, kurā tiek analizēts negadījums, tiek pieeicināti ekspoerti un var izdarīt secinājumus, tas ir OK...

Lai teiktu, ka raidījums Riska zona ar savu vājprātigo vadītāju, ir ok, tur tiešām ir jābūt ļoti īpašai gaumei. Protams, ja to vērtē caur ironijas un veselīga cinisma "prizmu", tad riska zona pat iekabina degpunktam.

Blondiine34 Reģ.: 12.05.2007
0 0 Atbildēt

Olugalvai Deksteram atkal kritiskās dienas. Mums meitenēm t;as beidzas ātri, bet viņam tagad bēdas, varavīksnes varoņi aibraukuši, nav ar ko pastumdīties. Tagad atkal smadzenēs iesitās...Ak Tu nabadziņš, Ja varētu pažēlotu, bet tādu olugalvu tomēr negribas. tev tie mati neaug tapēc, ka smadzenes nav, jo nav kur saknēm ieķerties vai arī centies, lai starp kājām un uz galvas vienādi būtu...Ak, Tu mūsu Mozaīkas varoni...

rgcwtxkmt9729w9 Reģ.: 24.11.2004
0 0 Atbildēt

mass rakstīja:

deksters rakstīja:

Ja tas ir raidījums, kā , teiksim, Riska zona, kurā tiek analizēts negadījums, tiek pieeicināti ekspoerti un var izdarīt secinājumus, tas ir OK...

Lai teiktu, ka raidījums Riska zona ar savu vājprātigo vadītāju, ir ok, tur tiešām ir jābūt ļoti īpašai gaumei. Protams, ja to vērtē caur ironijas un veselīga cinisma "prizmu", tad riska zona pat iekabina degpunktam.

Riska zona ir tāds pats uzpūsts burbulis kā citi LNT ziņu raidījumi, it īpaši 900 sekundes - krīt uz nerviem, kā viņi tur runā par tunāšanu - laika/sporta ziņu ievadruna dažkārt ir garāka par pašām ziņām. Nez' kuram tā gaišā ideja bija, bet realizācija ir galīgi garām.

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

tas deksters chista ir kautkads idjots. ko tu loh piipee?

kas ta vispar par fignju, interesanti zinaat kursh negribetu redzeet to bardaku kas tur dariijaas? es gribeetu! man vienalgaa kaa Redaktors dabuu bildes, vinsh vinjas var arii kaadam nozagt manispeec! galvenais lai te ir fotkas un viss. kads sakars vispar, deksteram tochna sirmis aizbraucis...

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

Laikam labi vien, ka šorīt izkasījos tā pavēlāk

sintris Reģ.: 09.10.2003
0 0 Atbildēt

Kā Tev,ak dižā iAuto.lv tauta,ir šausmīgi lopiski paveicies!!! Visi korītī uzriesim un lielo FUI ! pateiksim katram,kurš kaut drusku atšķirās no Dažu Vadoņu un vienas auto markas ( ar S... sākās) īpašnieku paustām domām. Nebūtu DEX, ko nabadziņi darītu? Tad tak OPEL platformas vāģu topiki būtu tik medus un piens-diabētu dabūtu

sintris Reģ.: 09.10.2003
0 0 Atbildēt

smonG rakstīja: tu pendeli gribi vai garastāvokli uzlabo?

Arī tu,Brut? Nebiju pamanījis Tevi pie "koristiem " un dzēšanas aktīvistiem pieslienamies.......

mass Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

sintris rakstīja: Kā Tev,ak dižā iAuto.lv tauta,ir šausmīgi lopiski paveicies!!! Visi korītī uzriesim un lielo FUI ! pateiksim katram,kurš kaut drusku atšķirās no Dažu Vadoņu un vienas auto markas ( ar S... sākās) īpašnieku paustām domām. Nebūtu DEX, ko nabadziņi darītu? Tad tak OPEL platformas vāģu topiki būtu tik medus un piens-diabētu dabūtu

Kari starp konkrētas markas īpašniekiem jau nu točna ir visjēdzīgākā nodarbe. Un arī Saab jau ir īstais ko apdrist. Bet labas jau ir tikai bezpersoniskās mašīnas, kuras neviens nepamana un neatceras. Markas neuzskaitīšu.

Parasti cenšos šajā iauto fleimā neiesaistīties, bet šoreiz tas jau ir aļa grupa "Svešie" - ilgi nesapratīsi, jokus dzen vai tiešām ar pumpu uz pleciem tik ļoti nedraudzējas

Būtu bildes, tad deksters varētu vismaz uz pirkstiem piemest notikušo skādi un argumentēti aplikt visus kas par to "tīksminās"

VPP Reģ.: 19.12.2002
0 0 Atbildēt

Šoreiz 100% atbalsts Dekstera viedoklim. Es pieļauju domu, ka,katrs mūjābels kurs nevar izvākties no krustojuma laikus, vai arī tas kurš krustojumā ievelkās ar domu, moš izbraukšu, mēģinās vēl digimobi foto reportāžas veidot.. Klāt nebiju, notikumu neredzēju, bet viedokli ai kā gribās izteikt. Bija tāds gadījums, brauc smagais, pretī žigulis.....

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Ja kāds grib redzēt, tad delfos ir pāris neko neizsakošas bildes www.delfi.lv/...

Vilks Reģ.: 30.07.2002
0 0 Atbildēt

atbalsts deksteram- ko tur daudz luureet bildees, ja klaat nav situaacijas un notikumu analiizes.

un par tiem luureetaajiem taisniiba- cik daudz sastreegumu deelj luurikjiem parasti ir- brauktuve briiva, vai veel labaak avaarija notikusi preteejaa joslaa aiz sadaloshaas joslas, bet visiem vajag paluureet. bet latvija nav vieniigaa- uz anglijaa ar taadu luurikju netruukst, gandriiz ljopeni nokaveeju.

ja tik ljoti gribaas paluureet tad piesakieties ugunsdzeeseejos- dabuusiet gan paluureet, gan shrotam jumtu izgriezt, gan galju maisos salikt.

pilns internests ar taadaam galjainaam bildeem- skataties taas.

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

atbalstu dexteru tajaa jautaajumaa par luureetaajiem, kas nevar pabraukt garaam nelaimes vietai un rada reaalus draudus paareejiem. neatbalstu saakuma postos. sajuuta, ka te ir tikai viens normaalais, paareejie chudiki, kas neko nejeedz, jaamaaca, jaanoraada uz kljuudaam, nepareizo domu gaajienu, darbiibu, veelmeem.

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

taakaa tas ir auto un zinju portaals, buutu pavisam normaali, ja kas extra notiekaas, tad info paraadaas arii te.

Reģ.: 20.04.2024
0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja: taakaa tas ir auto un zinju portaals, buutu pavisam normaali, ja kas extra notiekaas, tad info paraadaas arii te.

Extra ir tas, ka no Tolmeta auto izkrīt krava, tam apgāžoties?

Ja tās ziņas pārraida tas pats SWH, tādējādi ļaujot samazināt sastrēgumu, informējot vadītājus, ir OK.

Ja vajag bildes, BIL-DES, tad tas ir garām. Brauca kāds no redakcijas garām, redzēja, nofotografēja ( netraucējot citiem) , lai ir raksts...

Bet ienāk viens puisēns smukos, sarkani puķainos šortiņos , uzraksta topiku, kurā brēc pēc negadījuma bildēm....man tas nav pieņemami, es to pasaku. Ja reiz publisks portāls, tātad jebkurš drīkst izteikt SAVU viedokli. Un saņemt kritiku vai kādu citu attieksmi. Ne tā? Vai arī cien dr Bizenajs vēlas, lai visi vienādi domātu?

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

neviens te nedomaa vienaadi, katram ir savi uzskati, tos ir briiv paust, bet pameegjini nomainiit toni, bez aizvainojosha rakstura textiem, taa teikt, budj po prow4e i ljudi k tebe potjanutsja.

satrp citu, dr nav pareizi rakstiit, tas taa tautaas aizgaajis, ir tikai dr. med., dr.vet. med., kas apziimee zinaatnju graadus, man taadu nav un diezvai arii buus.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti