HP un vinju serviss rullee.
Bija man kaadreiz HP Paviloin DV6000. Bija.
Saaka man gljukot WLAN, te bija te nebija. OK, taa kaa man tas iipashi netrauceeja, uz servisu nenesu. Tad vienaa dienaa veel siikaa uzleja nedaudz sulas. Bet kompis darbojaas un nebija nekaadas probleemas. Peec kautkaada meenesha- diviem, saaka rasties nepiecieshamiiba peec WLAN, tamdeelj aiznesu kompi uz servisu. Kur uzreiz man pateica ka taa esot standarta probleema shiem PC, taapeec jaanomaina maates plate. Nododot PC pateicu lai iztiira arii PC no netiirumiem un citaam drazaam kas vareetu buut tur sagaajushas iekshaa. Man veel pateica ka tas ir maksas pakalpojums. OK, no problem. Peec nedeeljas kompi savaacu, viss gaaja tieshi vienu dienu. Naakamajaa dienaa iesleedzot kompi uzradaas uzraxts "Operating system not found" Vairaakas reizes meegjinaaju iesleegt PC tachu nesekmiigi. Peec kautkaadaam 3 dienaam aizvedu atpakalj uz servisu, izstaastiiju kas pa probleemu, man soliija atzvaniit. Peec 2 dienaam servisa meistars man zvana un prasa kaapeec es veselu PC esmu aizvedis?!?!?! Vinjam viss straadaajot utt. Teicu lai veel kaartiigaak paarbauda. Kad peec 3 dienaam zvaniiju uz servisu man teica ka man jau pazinjots ka kompis vesels un ka vinjsh gaida mani lai es savaaktu vinju. Aizbraucu, savaacu. Maajaas pastraadaaju 2 dienas un 3 dienaa vinjam atkal uzradaas tas pats uzraxts turklaat no sanjemshanas briizja kompism nelaadeejaas batereja, kaa no vada nost taa rubijaas aaraa. Sleedzu veelreiz un veelreiz un ar kautkaadu 3X iesleedzaas un aizgaaja. Naakamajaa dienaa atkal uzraxts atkal paarstarteeshana tachu jau vairaak pa otro reizi taa arii neizdevaas to meeslu iesleegt. Kompis genoh. Kad aizvedu atkal uz servisu, man teica ka tajaa pashaa dienaa apskatiis un pazvaniis man. Pagaaja 3 dienas liidz zvaniiju es pats un kur man atbildeeja: kompis ir aizliets, garantija nedarbojas, jaamaksaa 340LS+PVN. Kad prasiiju kad tad vinjsh bijis aizliets ja jau vinji tiiriija to PC. Tipa no taa briizja kad iztiirija un kad aiznesu peedeejo reizi. Karoche, mans uz pakaljas. Kad teicu vinjiem ka tas nekaadi nevar buut, man atbildeeja ka vinji ir paarliecinaati par preteejo. Un tad es uzdevu jautaajumu: vai pirmajaa reizee kad vinjiem tika aiznests kompis un paluugts iztiiriit, vai vinji tieshaam to ir dariijushi un kaapeec tad vinji nav konstateejushi ka kompis ir "ar mitruma ietekmes paziimeem", uz ko man pateica ka vinji ir tiiriijushi un nekas taads nav bijis konstateets. Karoshe, savaac savu katlinja paliktni un netraucee muus.
Tad es pazvaniiju uz HP biroju, noskaidrot, vai tas vinjiem servisos taa pienjemts chakareet klientus? Kad pateicu ka jau pirmajaa reizee ir luugts iztiiriit PC, man uzrasiija vai es esmu maksaajis par pakalojumu jo tas esot tikai maksas pakalpojums. Protams neko nemaksaaju. HP atzina ka taadaa gadijumaa visdriizaakais PC nav pirmajaa reizee kaartiigi paarbaudiits un iztiiriits, soliija sho jautaajumu atrisinaat. Un protams atrisinaaja. Pazvaniija man peec kaada laika un pateica, ka vinji saviem servisiem uzticoties un pretenzija tiek noraidiita.
OK, saprotu, mana vaina, pc tomeer tika aizliets, bet ja tas buutu bijis konstateets jau pirmajaa reizee ka tas mitrums kas tur tomeer kautkaa bija iekljuvis var vispaar izniicinaat to PC, tad domaajams man nebuutu vinjsh jaamet aaraa, jo 340+PVN jau ir puse no normaala portatiivaa.
Karoche saape izkliegta.