Kā labāk sasēdināt bērnus?

juriz Reģ.: 09.06.2001

Sagaidīju otru bērnu, tagad nezinu kā lai tā labāk visi sasēžamies iekš auto. Visu laiku sieva ar pirmo bērnu sēdēja aizmugurē, bet manā auto vieta diviem bērnu krēsliņiem un sievai nav. Atliek kādam sēstiem priekšā, un tur tad būtu jāsēž vecākajam bērnam, bet nu kaut kā negribās viņu tur priekšā likt. Pamatā jau no drošibas viedokļa, bet bail arī ka ar kājām iznīcinās tur visu prikšējo paneli un maģi piedevām. Tagad jau pātīk man pa mugur spārdīt caur beņķi.

Kā jūs sēdiniet savu ģimeni iekš auto?

It kā jau štukoju par kaut kādu lielāku auto, kaut vai Renault Scenic. Kaut kādu Voyager negribās, kaut kā bik pa lielu šķiet.

 
1 2
iRAFAR Reģ.: 22.04.2007
0 0 Atbildēt

Mans uzskats - jo mazāks bērns, jo vairāk mašīnas vidū... Pavisam bebi pakaļējā sēdeklī pa vidu un 4 gadīgu puiku uz palikņa blakus, vēlams pasažiera pusē...

Ja jāved tikai viens bērns, tad tas atrodas aizmugurē pa vidu...

Bērnu pasažiera pusē tāpēc, ka pats uzmanīgi braucot, palaidīsi visus, kas jālaiž... ja kāds netiek galā ar labajām/kreisajām rokām, un ieteš sānā, tad tas visticamākais notiks vadītāja pusē...

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Pēc statistikas visdrošākā vieta ir aizmugurē, pasažiera pusē.

vmartini Reģ.: 09.12.2001
0 0 Atbildēt

Pēc statistikas, visdrošākā vieta ir ZIL-131 kabīnē!

P.S. Izņemot kara laikā...

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

RHINO rakstīja:

Magistrs rakstīja: Tipiski latvieši līdzekļu nav, bet bērnus ļepī.

Tipiska impotenta komentārs

Es no sākuma piemetu vai varu atļauties sīko un nodrošināt normālus apstākļus, tikai pēc tam bāžu...

Neesmu miljonārs, nu bet dzīvošanai līdzekļi pietiek. Kamer gaidīšu moljonu, būšu impotents

Kaut kā vairs lietotu auto negribās, ja nu vienīgi no kāda cilvēka,kam es ticēšu, ka tas auto tiešām ir labā stāvoklī un nav salipināts no diviem citiem. Tāpēc arī ņēmu šo, un tagad par vairāk kā diviem gadiem uz servisu nav bijis jāskrien neplānoti, tikai apkopes. Tāda man bija ideja toreiz. Tagad tieši līdzkļī ir vairāk, un varētu s'kt domāt par ko ietilpīgāku.

Arī jau sieva ta kā grib vairāk sedēt blakus tam mazākajam, varbūt jāpārliecina, lai tik sēž priekšā, auto jau neliels un pa diognāli varēs arī aizlocīties uz aizmuguri lai ko izdarītu. Vismaz patreiz tā laikam jādara. Vairāk utrauc, ka vecākā māsa (biķsu vairāk pa 2 gadi), kaut ko nesadara, neiemet ar kaut ko vai tml.

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Nestreso! - normālā situācijā berni viens otram galvu nost nerauj

Manejie izmet villu un ir atkal normali brachkas

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti