Kā labāk sasēdināt bērnus?

juriz Reģ.: 09.06.2001

Sagaidīju otru bērnu, tagad nezinu kā lai tā labāk visi sasēžamies iekš auto. Visu laiku sieva ar pirmo bērnu sēdēja aizmugurē, bet manā auto vieta diviem bērnu krēsliņiem un sievai nav. Atliek kādam sēstiem priekšā, un tur tad būtu jāsēž vecākajam bērnam, bet nu kaut kā negribās viņu tur priekšā likt. Pamatā jau no drošibas viedokļa, bet bail arī ka ar kājām iznīcinās tur visu prikšējo paneli un maģi piedevām. Tagad jau pātīk man pa mugur spārdīt caur beņķi.

Kā jūs sēdiniet savu ģimeni iekš auto?

It kā jau štukoju par kaut kādu lielāku auto, kaut vai Renault Scenic. Kaut kādu Voyager negribās, kaut kā bik pa lielu šķiet.

 
1 2
Sinn Reģ.: 07.05.2003
0 0 Atbildēt

juriz rakstīja: Atliek kādam sēstiem priekšā, un tur tad būtu jāsēž vecākajam bērnam, bet nu kaut kā negribās viņu tur priekšā likt.

Neredzu nevienu iemeslu kapēc vecākais nevarētu sēdēt priekšā.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Prātīgākais jau laikam būtu bērnus aizmugurē un sievu priekšā.

Māsai ir 3 bērni - ~4g un dvīņi 1/2 g - visi sēž/guļ aizmugurējā sēdeklī. Tiesa gan, pēc dvīņu piedzimšanas, mašīnu izvēlē noteicošais bija drošība un iespēja salikt 3 bērnu krēslus uz aizmugurējā beņķa, kā arī pietiekošs attālums bērnu kājām.

Bams Reģ.: 28.02.2005
0 0 Atbildēt

juriz rakstīja: Sagaidīju otru bērnu, tagad nezinu kā lai tā labāk visi sasēžamies iekš auto.

It kā jau štukoju par kaut kādu lielāku auto, kaut vai Renault Scenic. Kaut kādu Voyager negribās, kaut kā bik pa lielu šķiet.

Nopērc Ikarusu

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

Par to priekšu jau it kā uzrakstīju, arī kaut kādas avārijas gadījumā pieaugušais tomēr varētu būt dzīvotspējīgāks, vai pats noreaģēt.

Ja jau būtu ziņa par dvīņiem bijusi, tad nekas cits neatliktu. Lai gan doma ir par trešo bērnu, un varbūt tiešām jādomā par lielāku auto jau tagad.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

a kas bagažniekā? rati ?

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Paskatījos Tavā galerijā, aizmugurē tiešām varētu būt pašauri un maz vietas kājām.

Ja sadomā mainīt mašīnu, bet negribi minivenu (kas manuprāt ar 2 bērniem nemaz nav nepieciešams), ieteiktu paskatīties kaut vai iepriekšējo Civic - neticami daudz vietas aizmugurē sēdošajiem.

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

kas vainas tureet siici aizmuguree? vislaik siicis vadaats viens pats aizmuguree un nekaadu probleemu kaapeec buutu sievieti jaasprosto aizmuguree?

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

sieva tur ar to sīci ņemās aizmugurē, jo citādi mēdz palikt viņam garlacīgi, it sevišķi vecumā līdz 2 gadi. Tagad jau tik traki vairs nav.

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

nu mosh ar ... bet tev taksh taga buus otrs siicis ar ko pirmajam izklaideeties

Hirsch Reģ.: 20.06.2002
0 0 Atbildēt

Idejiski, vecāko jāliek priekšā, pie tam beņķis jāatstum vistālākajā pozīcijā (tā lai ar kājām nespārdās ), un tad kundzi ar mazāko aizmugurē, novietojums atkarīgs no tā aiz kā paliek vairāk vietas kundzes kājām. Nu kaut kā tā.

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

man gan siicis liidz 2 gadu vecumam mieriigi seedeeja viens pats aizmuguree. i nekaadu probleemu. i divus ar vareetu tureet aizmuguree, bet sieva priekshaa. piedevaam, lielaakaa dalja siichu taapat automashiinaa braucot aizmieg.... ja vien tas kas pie stuures nav iedomaajies ka ir shuumis

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

liec abus bernus aizmuguree, alus kasti uz prieksheja benkja un sievu bagazhniekaa. tici man, tas bus labakais risinaajums

Ksneps Reģ.: 01.08.2004
0 0 Atbildēt

Darbā parasti var mazliet pasmaidīt par daudzbērnu ģimenēm... Standartā tiek pirkti busiņveidīgie, piem., voyager...

zhavoronoks Reģ.: 20.03.2007
0 0 Atbildēt

Nu un ka viņam paliek garlaicīgi? Nevar tak bērnu 24h no vietas izklaidēt, memļaki vien izaugs. Un tad lēdijas sūdzas pa forumiem, ka bērni esot mocības, jo pirmo gadu pēc piedzimšanas neesot varējusi pat tualetē un dušā ieiet, jo sīkais "nelaiž". Esot bijušas spiestas lavīties uz poda, kamēr šis guļ. Tas tak nav normāli....

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 1 Atbildēt

Būtibā tev jāatrisina jautajums par prioritātēm!

1. Berni nav nekas īpašs - un nekadā gadijumā nedrīkst dancot vinju stabulē!!!!! - tagad sieva kā vergs pie vinja sēdēs, pēc tam tu taisīsi tēmu "ko lai dara bērns atsakās sprādzēties?", - mans ieteikums abi bērni aizmugurē - turklāt garlaicīgi nebūs vinji tur būs divi, iesaku F1 ausu aizbāžņus iegādāt baigi palīdz pirmajos pāris mēnešos

2. Par mašinu - cik noprotu tev vel kadu laicinju par šito brīnumu jāmaxā, tātad disciplīna mašīnā, mana tēva texts par to ka vadītāja vieta ir neaizskarama ir pareizs un ir visādām metodēm manos puikās ieaudzināta.

3. Par radžinu, - Vot te man dusma pavilka! Tev ko kautkads radzinjsh ir svarīgāks par bērnu? Ceru ka tomēr ne!

P.S. par audzināšanas principiem labāk taisīt citu tēmu

zhavoronoks Reģ.: 20.03.2007
0 0 Atbildēt

3. punkts nav par tēmu. Arī kaķis nav svarīgāks par bērnu, bet tāpēc jau nevar bērnam ļaut mocīt kaķi viņa prieka pēc.

Bumbarashs Reģ.: 21.10.2004
0 0 Atbildēt

juriz rakstīja: ... Visu laiku sieva ar pirmo bērnu sēdēja aizmugurē, bet manā auto vieta diviem bērnu krēsliņiem un sievai nav. ... Tagad jau pātīk man pa mugur spārdīt caur beņķi.

Kā jūs sēdiniet savu ģimeni iekš auto?

...

1. Kad sieva sēž mašīnā, tad blakus atvasei aizmugurē - uzskatu to par optimālu risinājumu, jo mazāk novērš manu uzmanību no paša auto vadīšanas procesa (braucot divatā ar meitu tas paretam notiekas - nākas nokontrolēt situāciju ne tikai salona atpakaļskata spogulī, kurš šajos gadījumos tiek attiecīgi piekoriģēts).

Uzskatu, ka bērna vieta pagaidām ir aizmugurē un, ja būtu arī otrs sīcis, tad abi tur sēdētu (jūzēts tiek te jau pieminētais CIVIC un tur trijiem aizmugurē ar vietu tā ir kā ir ... divi bērnu beņķi tur noteikti trešo vietu neatstātu).

2. Bērnam paaugoties bija tā pati problēma, kuru Tu jau minēji - kājas jāspiež tēva sēdekļa atzveltnes daļā. Pirmkārt atrisināja sēdeklīša nomaiņa uz nākamo izmēru (tam nevajag tik lielu atstarpi no pamatvirsmas) un otkārt tas tiek novietots labajā pusē - pasažieris var ar parūmēties vairāk uz paneļa pusi ar visu beņķi vai pieciest paretās "kāju aktivitātes". Tātad mans piedāvātais risinājums - lielākais aiz pasažiera, mazāko aiz sevis.

3. Laikam jau taisnība tiem, kuri iesaka, ka mazus bērnus nevajag mocīt ar ilgiem un gariem braucieniem - ja ļausim tiem pa laikam izkustēt, auto salonā būs vairāk miera - ko ar novēlu!

PS

Domāju, ka divi bērni ir gana lieli izdevumi, lai tagad vēl auto mainītu )

Agnia Reģ.: 07.12.2005
0 0 Atbildēt

Kādas problēmas sīkos sēdināt aizmugurē un sievu blakus?

Nav ko lieki auklēties ar viņiem, tā jau mūsdienās daudzi par memļakiem izaug.

kvatra Reģ.: 13.02.2002
0 0 Atbildēt

Agnia rakstīja: Kādas problēmas sīkos sēdināt aizmugurē un sievu blakus?

Nav ko lieki auklēties ar viņiem, tā jau mūsdienās daudzi par memļakiem izaug.

Tieshi taa :mrgreen: manam nekad nav bijushas probleemas vienam pasham aizmuguree tuseet.

juriz Reģ.: 09.06.2001
0 0 Atbildēt

Ar meitu (pirmo bērnu), kad viens braucu, tad jau man viņa arī viena pati sēž blakus. Bet tagad ir otrs, var sākties kaut kādas greizsirdības scēnas.

Diemžēl pie radiem sanāk braukt pārsimt kilometrus, tā ka ir arī gari braucieni.

Pie tam kamēr bērns ir mazs, tad pat tur tieši vajag blakus kādu, lai nenolej visu ar atraugām utml. Kad lielāks, tad var sākt iet pa gaisu visādas rotaļlietas.

Auto man pamazs, līdz ar to ar priekšējā sedēkļa atbīdīšanu, lai tas bērns nespārdītu paneli, nevaru ieskrieties. Tad pat mazajm bērnam (t.i. krēsliņam) var rasties problēmas ar ievietošanos aizmugurē.

Par tiem līdzkļiem runājot, tad jau man pēc trešā bērna vispār nebūs iespēju nopirkt citu auto, bet vieta arī nebūs.

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Kādreiz nesapratu problēmas ar vietu māšīnā jo tad kad bija sīchi mazi man bija Scorpis, pectam viens buss pectam otrs, - tagad iegādājos mazmašīnīti (Jeep Cherockee) un sāku saprast par ko tauta gaužas.

Vispār ieteiktu tev kādu busveidīgo njemt! - ziemā labi, bernu uz podinja mashināa var sēdināt, pēc tusinja pa slapju sniegu uzreiz var pārģērbties, tāpat bērniem velosipēdus vajadzēs, - Ja buss ar automātu tad neapstājoties sieva varēs aiziet uz aizmuguri berniem piepes izrakstīt ...

Ar busu tieshām ir ērti.

Sinn Reģ.: 07.05.2003
0 0 Atbildēt

Es vienalga neatradu nevienu argumentu kapēc vecākais bērns nevar sēdēt priekšā.

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: Tipiski latvieši līdzekļu nav, bet bērnus ļepī.

Tipiska impotenta komentārs

re Reģ.: 23.02.2004
0 0 Atbildēt

No sākta gala abi bērni sēdēja aizmugurē - sīkākais aiz manis, lai sievai vieglāk pa diagonāli redzēt un piekļūt klāt, lielākais aiz blakussēdētāja. Bet ja ir baigais ļembasts, tad sieva var iesēsties arī aizmugurē abiem beņķiem pa vidu, vietas pietiek. Pasātā (Variantā) sīkie ar kājām pie priekšējiem beņķiem netiek klāt.

Tirgo nost to glauno auto un nopērc kaut vai vecāku, bet ērtāku un lielāku.

vmartini Reģ.: 09.12.2001
0 0 Atbildēt

re rakstīja: No sākta gala abi bērni sēdēja aizmugurē - sīkākais aiz manis, lai sievai vieglāk pa diagonāli redzēt un piekļūt klāt, lielākais aiz blakussēdētāja. Bet ja ir baigais ļembasts, tad sieva var iesēsties arī aizmugurē abiem beņķiem pa vidu, vietas pietiek. Pasātā (Variantā) sīkie ar kājām pie priekšējiem beņķiem netiek klāt.

Tirgo nost to glauno auto un nopērc kaut vai vecāku, bet ērtāku un lielāku.

Starp citu, var iekabināt sietu uzreiz aiz priekšējiem be'nkiem (vismaz lagunai universālam), lai tās mantas nelido uz priekšpusi, otrkārt ieliec preskartonu aiz sava beņķa un spārdīšanās nebūs, (obligāti novelc apavus bērnam) šamam būs sāpīgi pa "sienu" sist un bez apaviem nebūs tāds liels būkšķis!

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti