Papildinat varu tikai to, ka jaunu auto labāk pirkt Motorcentrā- kvalitatīvāk apkalpos, izdarīs labaku piedāvajumu, ātrāk piegadās auto. Tas bija manā gadījumā kad iepirku Kaskaiš. Vēl mani pārsteidza viena būtiska lieta- pirmā tehniskā apkope Motorcentrā pēc 20000km, bet paziņam Nordē obligati bija pēc 5000km. Man liekas , ka ta ir mānīšanās vai pat teiktu apzagšana. Ko domājat pārējie?
Par lietotam detaļām dīleriem laikam nav japrasa..
toyuga rakstīja: Papildinat varu tikai to, ka jaunu auto labāk pirkt Motorcentrā- kvalitatīvāk apkalpos, izdarīs labaku piedāvajumu, ātrāk piegadās auto. Tas bija manā gadījumā kad iepirku Kaskaiš. Vēl mani pārsteidza viena būtiska lieta- pirmā tehniskā apkope Motorcentrā pēc 20000km, bet paziņam Nordē obligati bija pēc 5000km. Man liekas , ka ta ir mānīšanās vai pat teiktu apzagšana. Ko domājat pārējie?
Prieks jauna motora 20 kkm ir ljoti daudz...
elju normaali jaamaina ik pa 10 kkm...
pirmaa eljas mainja parasti 3kkm, nu pieci maksimums...
pfff....stulbākais ko esmu dzirdējis un pēc tavas bildes spriežot - redzējis
sorry, ka uzbāžos ar stulbiem jautājumiem.varēji jau nemaz nelasīt, ne!!!????
tipisks pelēkās masas pārstāvis, dara to, kas nepatīk un čīkst!
uz ielas cilvēkiem būtu stulbi prasīt
paprasu tur, kur tas būtu normāli...aspmej...khmm..
1) ieliec savu bildi publiskai apskatei un tad te kakā, jauniņais!;
2) jautājums patiešām ir stulbs. 'Vai tev tiešām joprojām šķiet, ka, piemēram, Domeniks piedāvā iegādāties 25 gadus veca MB lietotas detaļas???
3) arī tas otrs topiks par A4, A6 un A8 ir ne mazāk stulbs. Pat uz ielas sastopot katru no šiem auto atškirība starp šiem auto ir acīmredzama un nepārprotama. Bez tam, ja tiešām ir interese iegūt tehnisko salīdzinājumu, tad pakustini savas smadzenes (nu gan jau, ka vismaz mazliet tev tādas ir) un ieej Audi mājas lapā. Būšu labs un došu tev norādi uz linku: www.audi.lv
toyuga rakstīja: Papildinat varu tikai to, ka jaunu auto labāk pirkt Motorcentrā- kvalitatīvāk apkalpos, izdarīs labaku piedāvajumu, ātrāk piegadās auto. Tas bija manā gadījumā kad iepirku Kaskaiš. Vēl mani pārsteidza viena būtiska lieta- pirmā tehniskā apkope Motorcentrā pēc 20000km, bet paziņam Nordē obligati bija pēc 5000km. Man liekas , ka ta ir mānīšanās vai pat teiktu apzagšana. Ko domājat pārējie?
Prieks jauna motora 20 kkm ir ljoti daudz...
elju normaali jaamaina ik pa 10 kkm...
pirmaa eljas mainja parasti 3kkm, nu pieci maksimums...
Kas 20K ir daudz??? Nesen nopirku jaunu VW Crafter, pirmā eļļas maiņa ir pēc 40Kkm, neviens jau vairs ar žiguļiem nebrauc...arī sintētiskās eļļas ir izdomātas...
nu parasti visos autosalonos pirmā eļļas maiņa pie 3-5000 km ir naudas slaukšana nevis nepieciešamība. bet tāpēc jau tā nav obligāta, pretējā gadījumā zaudētu garantiju.
vairāk bija domāts vai viņiem nav zināmi šroti, kur var dabūt šo to
jo viņi ņemās pa to līniju
vnk ja nevaru izlemt, vai pārdod un ņemt audi, vai šo pašu uzlabot
tad nepieciešam kondicionieris un el.logu pacēlāji, vēl priekšējam labajam ritenim k-kāda detaļai defekts. servisā teica, ka kreisās un lietotās nezin, jāsūta orģināls (ap 200 ls), bet TA netraucēja iziet...plikā versija vienīgi ir krēslu apsildāmie
nop...par tiem motora tilpumu parasti mēdz rakstīt sludinājumā un mašīnām aizmugurē uzkabināti parametri...tik daudz jau sapratīšu. un ar kārbu, riepām ar k-kā pats tikšu galā...vari Uggga neuztraukties
MC un Norde servisi
sveiki,
vēlējos uzzināt, vai to centru (N,MC) servisi nav sadārdzināti?? piem. salīdzinājumā ar Roliss (Bosch/čiekurkalnā)
un vai tur pieejamas lietotas auto daļas