Kondishkas ventilators

Peksiic Reģ.: 07.11.2003

Shodien manam A6 1.9TDI 2000g. izbeidzaas kondishka. Tobish jau kautkaadas paziimmes bija pag nedeelj braucot uz Preiljiem un iekljuustot Krasta ielas probkaa. Pa ventilaacijas shahtaam saaka naakt iekshaa taada kaa miglinja-kondensaats. Srazu zvaniiju uz servisum tur ieteica nodiagnosticeet. Protams taakaa izveeles nebija, braucu vien taalaak, miglinja pazuda. Bet vinja paraadijaas kad devu virsuu. Itkaa aukstumu puuta iekshaa, viss chikiniekaa un taa miglinja arii vairaak neparaadijaas. Shodien naacaas lidot uz Ogri un atkal tajaa pashaa vietaa uz krastenes saaka puust miglinju iekshaa, bik iepuuta un pazuda, kaa arii pazuda veesais gaiss. Tad nu sapratu, sisteema tuksha, buus laiks iebraukshu Gvidis servisaa. Atpakalj celjaa tas arii izdevaas. Chakareejaas vinji ilgi lai uzpildiitu sisteemu jo nopliisa pashiem vakuma kompresors, un beigaas kad sisteema bija uzpildiita... atklaajaas ka nokaaries kondicioniera radiatora dzeseeshanas ventilaators. Diemzjeel ieksh Gvidis man nemaaceeja pateikt kur mekleet (visdriizaakais jau ka shrotos) un cik tas vareetu maksaat. Mosh kaads zin ko, kur, kaa???

 
MG222 Reģ.: 07.09.2004
0 0 Atbildēt

manam A3 99.g. arī noplīsa šis ventilātors.. Audi centrā par to gribēja 120 ls, taču es to dabūju pa 40 ls pilnīgi jaunu, tiesa gan nedēļa bij jāuzgaida un it kā pat vācu. Īsāk sakot, mani tas apmierināja un viss strādā kā vajag. Koordinātes nepateikšu, jo viss ir autiņā, taču, ja nemaldos adrese bija Jelgavas 24 privātmāja, kur vīrs ar tādām lietām nodarbojas. Manam, savukārt ,ir salauzts tikai propellers, bet motors ir vesels, moška arī tavs ir taisāms?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Ierasta vaina A6. Meklē RAISER, izmaksas ap 60 Ls.

Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

buus laikam jaanonjem nost un jaaiedod kaadam elektronikas speciaalistam, lai uzmet aci kas tur noticis.

A taa, paldies par info.

Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

nomainiiju to vertaljotu. Kopaa ar blakusseedeetaaja loga sataisiishanu (celjot aukshaa kjiileeja nost jo ziemaa pats salauzu meegjinot attaisiit iesalushu) samaksaaju 80LS

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti