Amerikāņu auto kluba sezonas noslēgums.

McJanis Reģ.: 31.10.2003

Cienījamais amerikāņu auto īpašniek!

Varbūt būsi pamanījis, ka rītos Tavs dzelzs rumaks aizvien biežāk ir klāts ar kritušām lapām, arī saule vakaros pazūd daudz ātrāk. Rudens ir klāt. Tas nozīmē, ka arī kluba ceturtā sezona tuvojas noslēgumam, un, lai pirms ziemas guļas vēlreiz varētu vienkopus redzēt daudz skaistu auto, Amerikāņu auto klubs visiem tiem, kas atbalstījuši klubu ar dalību pasākumos, pacietību kluba organizētajās izstādēs un aktīvu dalību kluba dzīvē, kā arī tiem, kas vēl tikai domā par pievienošanos klubam, 29. septembrī rīko sezonas noslēguma pasākumu. Šogad pasākums ieplānots Cēsu rajona Straupes apkaimē.

Sīkāk par pasākumu:

Laiks: 2007. gada 29. septembris

Maršruts: Rīga-Straupe-Ungurmuiža-Straupe-Rīga (110 jūdzes)

Programma:

10:00 – pulcēšanās pie lielveikala Depo (Rīga, Siguldas šoseja 6)

11:00 – izbraukšana uz Straupi

12:00 (aptuveni) – tūlīt pēc Brasas šķērsošanas pirmais pitstops ar kafijas pauzi

13:00 – 13:40 Lielstraupes pils pastāvīgo iemītnieku apskate, baznīcas apmeklējums

14:00 – izbraukšana uz Ungurmuižu

14:15 – 15:15 Ungurmuižas apmeklējums gida pavadībā

15:30 – izbraukšana uz Straupes pienotavu

15:45 – 16:15 jogurta degustācija Straupes pienotavā

16:30 – Straupes pirts ieņemšana, Grillmobīļa novietošana un iedarbināšana, galdu klāšana, uz galdiem saklātā noēšana un izdzeršana, pirts, dejas, karaoke līdz pat rītam…

24:00 – atraušanās no galdiem, Grandiozas Uguņošanas (no paukšķenēm) vērošana

00:05 – atgriešanās pie galdiem

Pasākuma devīze: “Atpakaļ 80-tajos” ar to laiku tendencēm apģērbā un mūzikā

Dalības maksa:

*Pilngadīga persona 10,-Ls

** Kluba biedram ar nokārtotām saistībām pret klubu 5,- Ls!

Līdzņemamo lietu saraksts kā jau tādos pasākumos ierasts: groziņš ar garšīgām ēdamām un dzeramām lietām, peldkostīmi un dvieļi pirts cienītājiem, matrači, segas un spilveni gulētājiem, kā arī labs garastāvoklis visiem.

Ieslīgšana “atpakaļ 80-tajos” brīvprātīga, bet jautrāk taču, ja arī TU piedalīsies!

Visi amerikāņu auto īpašnieki ar saviem spēkratiem laipni aicināti

Tiksimies sestdien, 29. septembrī Rīgā, pie veikala Depo Siguldas šosejā 6!

Visas atbildes uz jautājumiem sakarā ar šo pasākumu, var saņemt apmeklējot mājaslapu: www.uscars.lv

 
Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

man šī kluba lietas nepatīk viena iemesla pēc....es neieredzu amerikāņus gandrīz tikpat cik žīdus...(viņi ir tuvi viens otram...)

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Motorolers rakstīja: man šī kluba lietas nepatīk viena iemesla pēc....es neieredzu amerikāņus gandrīz tikpat cik žīdus...(viņi ir tuvi viens otram...)

Mašīnas tak nav pie tā vainīgas. Un tas, ka kādam tās patīk.

Tu taču nezini, vai kādu no lietām, ko Tu lieto, nav rādījis un ražojis kāds žīds.

djgaca Reģ.: 06.03.2005
0 0 Atbildēt

Motorolers rakstīja: man šī kluba lietas nepatīk viena iemesla pēc....es neieredzu amerikāņus gandrīz tikpat cik žīdus...(viņi ir tuvi viens otram...)

Tu bisskinn ne to ko vajag raksti, passam tev galerijaa ir Amerikaanis s klase kura peec savas buutiibas tiek razzota priekss asv tirgus

McJanis Reģ.: 31.10.2003
0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: Kurā Latvijas nostūrī jau krīt lapas?

Vispār varu pateikt priekšā, ja pats nesaprati... Tur būs latvieši,nelatvieši un citi automīļi, bet nebūs amerikāņi, un indiāņi.

Bet šo nekādā gadījumā nav jāuzskata par uzaicinājumu Tev...

McJanis Reģ.: 31.10.2003
0 0 Atbildēt

Upsss..tas bij motorollerim domāts!

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

It kā jau nekas neparasts tajā klubā nav, bet ir viens jautājums - nafig braukāt visai Rīgai cauri ar tiem jeņķu karogiem logā? Jūs auto fanāti vai karoga, ibio?

McJanis Reģ.: 31.10.2003
0 0 Atbildēt

Karogi logos ir tikai kad kolonnā braucam uz tussu jeb kādu pasākumu. Zini kā, ne jau katrs var saprast, kas par autiņiem brauc. Bet tā visiem uzreiz viss skaidrs, atkal amerikāņu autiņi aizbrauca. Vot. Un vēl kas. Fanātisms ir galēji ekstrēma izpausme, man tomēr labpatiktos domāt, ka vairums uscaru jūzeru ir tomēr fani, nevis fanāti.

P.S.

Vot kāda mārrutka pēc, ir manīts, ka pa lielpilsētas ielām traucas nolietoti pepelaci ar LV karodziņiem? Labi, ja pa Somu zemi rallija laikā, bet tepat.... kāda locekļa pēc ,tos sprauž?

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Nu paldies!

Te skaisti tauta parāda ar ko mēs reāli atšķiramies no pārejā pelēkā bara.

to Motorolers: - iesaku tev pārvākties uz kādu no arābu valstīm, kur tiek Korāns godāts, jo visur citur ir pietiekama gan žīdu gan amerikāņu ietekme!

to Kasperski: - atšķirībā no vienas markas vai viena modeļa klubiem Amerikānu auto klubā piedalās tik daudz auto brendu ka vienīgais loģiskais visu apvienojošais ir zvaigžņoti strīpotais karogs, kas nekad netiek lietots kā politisks vai valstisks simbils! - un ārpus Latvijas tiek lietots Sarkanbalti sarkanais, dažus gadijumos kopā ar zvaigžņoti strīpoto, tā dara visā eiropā amerikāņu auto klubi.

P.S. es ceru ka sapratīs tie kas ir spējīgi saprast! par pārējiem ... nesmejas.

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Nē, laikam neesmu spējīgs saprast, ja tas bij man adresēts. Ja labi pameklē pa diskusijām, kaut kur var atrast manu jautājumu, kas bija uzdots pēc jūsu iepriekšējās sanāksmes. Tak vot tur skaidri un gaiši rakstīts, ka tie amerikāņu karogi logos bija manāmi pat vēl pēc brīvdienām. Laikam daži indivīdi nekā nevarēja atrast ceļu uz "tusiņu" Starp citu, toreiz arī neviens neko prātīgu neatbildēja. Un tas, ka citas valsts karogs netiek izmantots kā politisks simbols, vari stāstīt tiem skūtajiem skaistuļiem treniņbiksēs, kas savus drotus riņķī un apkārt ar RUSSIA aplīmējuši.

p.s.

Man vispār pofig, varat kaut Baltkrievijas karogu un ģerboni un galvas uzvilk. Es uzdevu vienkāršu jautājumu, nevajag uzreiz lekties

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Kaspersky rakstīja: Nē, laikam neesmu spējīgs saprast, ja tas bij man adresēts. Ja labi pameklē pa diskusijām, kaut kur var atrast manu jautājumu, kas bija uzdots pēc jūsu iepriekšējās sanāksmes. Tak vot tur skaidri un gaiši rakstīts, ka tie amerikāņu karogi logos bija manāmi pat vēl pēc brīvdienām. Laikam daži indivīdi nekā nevarēja atrast ceļu uz "tusiņu" Starp citu, toreiz arī neviens neko prātīgu neatbildēja. Un tas, ka citas valsts karogs netiek izmantots kā politisks simbols, vari stāstīt tiem skūtajiem skaistuļiem treniņbiksēs, kas savus drotus riņķī un apkārt ar RUSSIA aplīmējuši.

p.s.

Man vispār pofig, varat kaut Baltkrievijas karogu un ģerboni un galvas uzvilk. Es uzdevu vienkāršu jautājumu, nevajag uzreiz lekties

tad ko tu gribi lai tev atbild?

McJanis Reģ.: 31.10.2003
0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja: Karogs norāda par piederību tam vai citam grupējumam. Ja cilvēks ir īsts latvietis, tad lieto Latvijas karogu, ja sūkā amerikai, tad....

Tu tā regulāri dari?

sviestdienis Reģ.: 31.05.2006
0 0 Atbildēt

man ar no usa karoga taada pati alergija kaa no krievu.

bet gribeet lai amiisju auto tusaa brauc ar Latvijas karogu ...

bet auto smuki un stiliigi liidz 1965 gadam(apmeeram )

ceru tikt acis pablisinaat un sev bildes sataisiit

McJanis Reģ.: 31.10.2003
0 0 Atbildēt

Ok. Tad jau tiekamies Straupē!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

un vakarā uz klučiem ?

evil_vinny Reģ.: 19.07.2004
0 0 Atbildēt

A kas jums, amerikāņu mīlētājiem, tā par noslieci uz Straupes virzienu? Kādu laiku apakaļ bija, šķiet, Voyageru pasāciens - aiz Braslas - gandrīz vai sastrēgums. Aš no biksēm izlecu, beidzot ieraudzījis iemeslu - kaudzi Vojagerus, kas pilnīgā nekurienes vidū lēnām krāmejas ceļa maliņā, viens aiz otra. Ipcik, svinat ko gribat, bet netraucējiet tak citiem dzīvot - reklāmas vietā sanāk pretējais efekts.

PS. bet šodien Plācī sastutētie SUVi gan izskatījās iespaidīgi, nemaz nebūtu iedomājies, ka LV tik daudz to lielo "govju"

juhaN Reģ.: 17.11.2006
0 0 Atbildēt

Pēcpusdienā ap 16:30 piefiksēju OMx braucam pa 13.Janvāra ielu ignorējam pasākumu ?

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

SVIESTDIENI _________man ar no usa karoga taada pati alergija kaa no krievu_____________

Neputrojies ,jebkuram skaidrs ,ka RUS karogam Latvijas teritorijā ir PILNĪGI cita nozīme , cits vēstījums . US karogs iekš LV ,priekš absolūta vairuma latviešu nenozīmē neko

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

juhaN rakstīja: Pēcpusdienā ap 16:30 piefiksēju OMx braucam pa 13.Janvāra ielu ignorējam pasākumu ?

ja būtu paskatijies kas sezh pie stures, tad saprastu ka "Kluba Omei" ir krietni daudz gadiņu un tanī brīdī viņa jau devās mājup. Nav vairs tas vecums pa pirtīm tusēt

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti