- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
paluuri Brilliance BS6 testu... tad toch nelaagi metaas ...
volgu te neandelee... bet kitajozu kjeemu gan ...
Vai gādam šķūnītī nemētājas kādas detaļas no 21 Volgas esmu ar mieru savākt par abiem izdevīgām naudām..
ir nepieciešamas pāris lietas..
Rashns rakstīja: ko tieši tu meklē?
Stūre
Radio
Spidometra stikliņš
Priekšējā uzlika kapotam
Briedis
Līstīte briedim
Labās puses šofera durvis
Roku balsti.
Durvju gumijas
Labās puses aizmugurējo durvju logu pacēlāju
Starteri
Esmu ar mieru paņemt da jeb ko..
recluse rakstīja: www.gaz21.lv
šitie tirgo par astronomiskām cenām, varbūt pēc gadiem 5-10 tās cenas būs adekvātas..
F323F rakstīja:
saprotu ka gads rinjkjii... bet kas tas taaaads?
Anglijas versijai uravas medii?
vai arii vecajai volgai 2 shoferiishi paredzeeti... viens labaas puses...otrs kreisaas...
Kindzulis rakstīja: mud a ks
paluuri Brilliance BS6 testu... tad toch nelaagi metaas ...
volgu te neandelee... bet kitajozu kjeemu gan ...
uzhas
![]()
Bams rakstīja: Nu šitas arī labs. ................................
trinixy.ru/...
bliiinn, nu to vajag mācēt. Žigulītis burtisku uzlido augšā un tad uz mutes citam uz jumta... Cik tur saklapēja? 4 autiņus? Un kas tam monstram? izskatās, ka nekas...
Roneens rakstīja: Tur vēl "labs" par VW transporter busiņu. Atgādina mušu, kura iesitas priekšējā stiklā.
Paskaties viģiku, kurš to atspēko ![]()
Kindzulis rakstīja:
F323F rakstīja:
saprotu ka gads rinjkjii... bet kas tas taaaads? Anglijas versijai uravas medii? vai arii vecajai volgai 2 shoferiishi paredzeeti... viens labaas puses...otrs kreisaas...
Īpašā versija... Ja pa šmigu sajauc durvis, vienalga iekāpis pareizi ![]()
Roneens rakstīja: Tur vēl "labs" par VW transporter busiņu. Atgādina mušu, kura iesitas priekšējā stiklā.
Cik man zināms, busiņš, kurš tēloja mušu pret stiklu, bija doppelkabine, kurš lidoja uz kādiem 100 km/s pret betona sienu ar balastu kravas kastē. Jebkurš auto pie šādiem nosacījumiem neizskatītos īpaši savādāk.
BusDriver rakstīja:
Cik man zināms, busiņš, kurš tēloja mušu pret stiklu, bija doppelkabine, kurš lidoja uz kādiem 100 km/s pret betona sienu ar balastu kravas kastē. Jebkurš auto pie šādiem nosacījumiem neizskatītos īpaši savādāk.
100 km/h bija domāts. ![]()
BusDriver rakstīja:
BusDriver rakstīja:
100 km/h bija domāts.
Tu sevi mierini? ![]()
Palaidniex rakstīja:
BusDriver rakstīja:
BusDriver rakstīja:
100 km/h bija domāts.
Tu sevi mierini?
Tieši tā!
Ātra nesāpīga nāve!