Vai lai topiks nonāktu pirmajā lapā par to ir jāmaksā?
Labākā braukšanas skola ir aizbraukt uz kādu placi patrennēties, ja ir pieredze un sliktāks auto, der arī kāds nomaļāks ceļš.
Katrs auto uzvedas savādāk un šoferis tāpat.
noc rakstīja: Vai lai topiks nonāktu pirmajā lapā par to ir jāmaksā?
Nav.
Tikai jātaisa topiku citā sadaļā, lamāšanās pirmajā lapā neparādas.
Drošas braukšanas skola ir bizness, un tam attiecīgi, nepieciešama reklāma.

Bet interpretācija par tēmu man patika

Atrodam ziemā kādu brīvu laukumu, lidlauku,naksnīgās ielas,ziemas trases un uztaisam sev tādu drošas braukšanas skolu, ka nekādi biznesi nebūs jāatbalsta,ja negribas.
Vislabākā skola-brauc pa ziemas ceļiem,kad tikko sāk snigt un mācies. Bremzēt,manevrēt,uzsākt,mazā un lielā ātrumā.
Baisulis rakstīja:
Vislabākā skola-brauc pa ziemas ceļiem,kad tikko sāk snigt un mācies. Bremzēt,manevrēt,uzsākt,mazā un lielā ātrumā.
Un vēl ja sanāk kkur nesavākties padomāt kāpēc. Pirmie kucēni ir jāslīcina 
recluse rakstīja:
Baisulis rakstīja:
Un vēl ja sanāk kkur nesavākties padomāt kāpēc. Pirmie kucēni ir jāslīcina
jap... un atkariba no saprata pakapes vardam "jaslicina" soreiz var but divas nozimes. a) ja pietiek, tad jaizstumj, b) ja nepietiek, jāzvana tolmetam
Vissvarīgākais ziemā (un arī citos gadalaikos) ir nesteigties, neraustīties, un nepārsniegt atļauto ātrumu. Tad viss būs labi.
vilhelms_tills rakstīja: Vissvarīgākais ziemā (un arī citos gadalaikos) ir nesteigties, neraustīties, un nepārsniegt atļauto ātrumu. Tad viss būs labi.
Vissvarigakais ir iemacities kartigi gazt.Lai likumos var frezet forši un baidit vilhelmines
raimondo rakstīja: Nu nez vai Arčijs ir tas, kuru šeit rakstošajiem būtu jāmāca braukt
Neviens neapgalvo, ka varenā raksta autors nemāk braukt. Es apšaubu šādu rakstu noderību - mana omīte arī vienmēr teica - mazdēliņ, brauc lēni un uzmanīgi. Tikai viņai ar drošas braukšanas skolu nebija nekāda sakara...un par savu padomu viņa neprasija man naudiņu
Neesmu lasījis pamatrakstu, bet 1 drošas braukšanas kursu apmeklējis gan esmu. Protams tas ir bizness, bet ieguvums ir abām pusēm, gan tiem kas māca, gan tiem, kas mācās. Uzskatu sevi par "agresīvu" braucēju t.i. patīk paslidināties, salikt auto pirms līkuma, uzlekt kādā tramplīnā. Lielākā daļa tā nedara un viņiem nav nojausmas ko auto dara ekstremālās situācijās. Nevietā izbraucis auto, izskrējis tantuks, stirna naktī un tev ir jāpieņem pareizss lēmums. Ko es ar to gribu teikt. Jo vairāk jūs mācīsieties, jo vairāk darbosieties ar auto, jo drošāk jūs brauksiet. Priekšējo riepu DBS'ā pietiek 3 dienām poligonā, degviela, bremžu kluči, jauni Ford Focus.... lūk arī izmaksas. Nav šī apmācība spiesta lieta, nu neejiet, ja negribat. P.S. Arī es šajos kursos ieguvu vismaz 2 jaunas lietas
vakardienas zebraa ar sho raadiija,bet vairaak par bla bla bla nekaa nebija. jeega naudu teereet TV ????
ursis rakstīja: vakardienas zebraa ar sho raadiija,bet vairaak par bla bla bla nekaa nebija. jeega naudu teereet TV ????
Mja, turpinās Drošas braukšanas skolas reklāmas kampaņa. Var jau arī tā, bet man šķiet, ka tikai pilnīgs idiots var nezināt, ka ziemā ir slidens, ka auto ir 4 riepas un priekšējais stikls.
Interesanti, kā Priednieka k-gs var man paskaidrot, kā noteikt vai riepa ir veca vai jauna? Un kā noteikt, vai protektors ir mīksts???? Kā zināms, viss šai dzīvē ir relatīvs, tad mīksts attiecībā pret ko?
a šitas viss ir domats kantora žurkam kas neko nesaprot,bet tikai doma ka sajedz
nu ko... originaalais raxc tikpat garlaiciigs kaa pats Aarchijs... savukaart interpretaacija par teemu - muaaaaahaaaahahahahaaaa nosmeejos ne pa jokam

DDDD
taa tureet, raxta autoram ir jauna fane! LOLOLOL
Izsnigs sniedziņš un būs vismaz kāds sals, kur dabūt kādu trasi pabraukt?..
neiedziļināšos Arčija teiktajā utt.
www.autoakademija.lv - salīdziniet pirmkārt cenas, otrkārt apmācības kvalitāte ir daudz augstākā līmenī un to ir atzinis par Rīgas domes Finansu departamenta direktors, Švondera k-gs, kurš jau vairākus gadus ir apmeklējis nodarbības gan Auto Akadēijā, gan DBS.
Manuprāt viss ir atkarīgs no attieksmes pret to, ko cilvēki dara - vieniem ir svarīgi palīdzēt apkārtējiem un iemācīt pēc iespējas vairāk noderīga saviem audzēkņiem, otriem pēc iespējas vairāk uzvārīties.
To Lord_RedFord:
Primitīvā veidā reklamēt citu kantori neatkarībā no niansēm ir primitīvi.
To all commentators:
Padomājiet, kādus padomus tad Jūs gaidījāt ierindas braucējiem? Ralllija skolas nianses? Hmm... Un cik avāriju tad būtu, ja katrs āmurs vai tējkanna praksē sāktu izmēģināt tādā rakstā izlasītas gudrības par pareizu ātru braukšanu, sajūtoties kā Caune, Vorobjovs vai Vasaraudzis???