tieshaam 111 000 km?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
parole bildeem,izredzeetajiem? ir nu gan tie MB iedomiigi ...
ursis rakstīja: parole bildeem,izredzeetajiem? ir nu gan tie MB iedomiigi ...
parole: amg
modena rakstīja:
to es ar ieraudziiju,bet kaada piiraaga peec vinja vispaar ir uzlikta?
ursis rakstīja:
modena rakstīja:
to es ar ieraudziiju,bet kaada piiraaga peec vinja vispaar ir uzlikta?
varbūt lai sieva neizčekotu ka auto tiek tirgots.... vai Interpols neizčekotu caur google...
Ideots rakstīja: lapss lapss..... iz Japānas....
stūre pareizajā pusē- pačotna
a prichom ta japonija ?
Vai godājamais naf iegādājies plakano monitoru ar caurspīdīgu korpusu? Un palūrējis no aizmugures?
Uz mana vecā CRT stūre rādās pareizajā-kreisajā-pusē...
ja es sadomātu šito pirkt, tad gribētu lai pats superzigis vismaz krānu liktu ķīlā nobraukuma pareizumam
TDI rakstīja:
a prichom ta japonija ?
Laikām jau dēļ papildus sēdvietām.... defaultā jau tikai 2....
Jā auto ir no Japan, līdz ar to nobraukums arī ir reālais. Un komplektācija arī laba.
Ideots rakstīja:
Pirmais rakstīja: ja es sadomātu šito pirkt
Megānes braucējam pārsēsties uz SL būtu līdzīgi kā no plosta pārsēsties uz NASA kosmosa kuģi
mersedesos ir kā helikopteros.... visapkārt dažādas podziņa sun kloķīši....
mersedesistiem paiet 10 gadi līdz iemanās lampiņu un pulksteņu nosaukumus tiktāl, ka drīkst izbraukt no garāžas
George rakstīja: Jā auto ir no Japan, līdz ar to nobraukums arī ir reālais. Un komplektācija arī laba.
tad vinjam ir paarlikta baranka utt., jebshu japonji taa arii vizinaajaas ar 'nepareizu' stuuri un tur nekas nau paarlikc?
a ko, japaanaa tas skaitaas iipashs šika paveids braukt ar stuuri nevietaa
TDI rakstīja:
George rakstīja: Jā auto ir no Japan, līdz ar to nobraukums arī ir reālais. Un komplektācija arī laba.
tad vinjam ir paarlikta baranka utt., jebshu japonji taa arii vizinaajaas ar 'nepareizu' stuuri un tur nekas nau paarlikc?
nekas tur nav pārlikts, viņi tā arī brauc. Šim pat lukturi nebija jāmaina, jo Eiropas modelis.
Zoo rakstīja: a ko, japaanaa tas skaitaas iipashs šika paveids braukt ar stuuri nevietaa
ne takoi kak vse...
Zoo rakstīja: a ko, japaanaa tas skaitaas iipashs šika paveids braukt ar stuuri nevietaa
Ideots rakstīja:
mx_black rakstīja: tieshaam 111 000 km?
nu, SL ar 5,0 L motoru nekāds ekonomiskais ikdienas aparāts nesanāk. Tā kā noskrējiens varētu tāds arī būt
japānā viņiem arī īpaši nav kur braukt, pietam vēl ar nepareizo stūri.
George rakstīja: Tātad tiek izlikts pārdošanai (vai apriešanai) Mercedes Benz SL500 12.1993. nobraukums 111000 km (oriģinālais), melnā krāsā, klimatkontrole, kruīzs, melns ādas salons, el regulējami sēdekļi, stūre, ut.t. 18"AMG lietie diski ar vasaras un 16" lietie diski ar ziemas riepām. 4- vietīgs (2 papildus aizmugurējie sēdekļi)
Auto reģistrēts un TA izieta
Cena 9900 EUR
Bildes te: foto.inbox.lv/...
t.29343909
E-pasts: land15@inbox.lv
Tā ir S vai E klase? Es čivoto ņipoņal.
Marchiks_ rakstīja: Ja vārdā Mercedes ir trīs e burti tad tā ir E klase. Lai būtu pavisam drošs, tad jāapskatās, cik e burtu ir vārdā Benz, ja viens, tad 101%, ka tā ir E-klase.
Jam.pam.piņš. Prasīju tāpēc, ka interesēja kāds ir šitā lielums, pēc E vai S klases.
Ideots rakstīja:
SL
catalog.auto.ru/...
paldies SZ.
Ideots rakstīja:
Siksparnis rakstīja: pēc E vai S klases.
ne pēc kā, klase pati par sevi, būtībā, SL ir labāk, skaistāk, dārgāk nekā S.
un mazāks arī par S, garums 4.47 m. , ja pēc kataloga
Pārdodu MB SL500