Dakara 2008 atcelta :(

walcc Reģ.: 19.04.2004
 
1 2
Kasix Reģ.: 04.02.2004
0 0 Atbildēt

www.tvnet.lv/...

mda...jūtu līdzi džekiem tā jau škrobe ka nenotika

schizo Reģ.: 17.11.2007
0 0 Atbildēt

www.tvnet.lv/...

nav nemaz tik traki ar tām naudām!

Graberis Reģ.: 20.01.2003
0 0 Atbildēt

Kasix rakstīja: www.tvnet.lv/...

mda...jūtu līdzi džekiem tā jau škrobe ka nenotika

Vot kaut ko nesaprotu (no otras puses, tēvēnec nekad nav izcēlies ar objektīvu un precīzu info) - latinosi tak piedāvāja to Dakāru pie sevis rīkot, uz ko franči atbildēja, ka nekui vam, jo visa dalības nauda jau atdota atpakaļ.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

ja jau dalības nauda atdota, tad kādas problēmas atmaksāt RD šo iedoto piķi?

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

anonimikis

12.01.2008 11:50

ja jau dalības nauda atdota, tad kādas problēmas atmaksāt RD šo iedoto piķi?

-----------------------------------

Gan jau taas lietas sakaartos, vieniigi RD darbonji vareeja neklaigaat, kameer veel nekas nebij skaidri zinaams. Laikam bij akuuti nepiecieshama IBD (veetrainas darbiibas imitaacija, krievu val.), sak , re kaa mees ruupeejamies par pilseetas naudu, ka tik tie sportisti - afeeristi nepiesit.

Vispaar sakaraa ar visu sho skumjo gadiijumu man naak praataa sekojoshas domas: varbuut , ka shis bija tieshi tas gadiijums, kad par spiiti draudiem tomeer vajadzeeja braukt, par spiiti visiem atrunaashanas meegjinaajumiem, protams, peec visu daliibnieku un tehniskaa personaala kopasapulces ar sekojoshu balsoshanu. Jamajiem islaama plaanpraatinjiem jau to tik vajadzeeja - tagad jamie var staigaat ar lepni izgrieztu kruut, sak, rekaa mees tiem neticiigajiem klokji ielikaam ....taads jau arii ir vinju meerkjis - iebiedeet izraudziitos upurus

Yukki Reģ.: 03.10.2001
0 0 Atbildēt

Tiem, kas saka, ka Rīgas Dome tie slikti, iedomājieties sevi viņu vietā (jo tā galu galā arī ir Jūsu, Rīgas iedzīvotāju nodokļu nauda) - Jūs iedodat kādam naudu, lai tas piedaloties kādā konkrētā pasākumā reklamētu Jūsu (uzņēmuma) vārdu. Pasākums tiek atcelts. Rezultātā vai Jūs būtu ar mieru, ka naudu iedevāt, bet apsolīto pakalpojumu (reklāmu) pretī neesat saņēmuši? Var runāt, cik katrs uzņemas zaudējumus, bet ne jau nu naudas devējam vienmēr būtu jābūt mecenāta lomā, kas sedz citu neizdarības!

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti