- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bet nu pilnīgi francisks gājiens! ne ciku ne grabu un pirms pasha starta Chushshshsh....
Domaat ka buus baigaakie tiesu darbi naudas piedzinjai.
walcc rakstīja: septembrii es toch nezinu ko Tu dariisi tagad ir janvaaris btw
khe - toch janvaris ar septembri sajuka - tā ir ka darba laikaa shitadus shokejoshus faktus pagruuzh!
P.S. B...n tur kur bija jabūt septembrim biju ierakstjis janvāri
![]()
RHINO rakstīja:
walcc rakstīja: septembrii es toch nezinu ko Tu dariisi tagad ir janvaaris btw
khe - toch janvaris ar septembri sajuka - tā ir ka darba laikaa shitadus shokejoshus faktus pagruuzh!
P.S. B...n tur kur bija jabūt septembrim biju ierakstjis janvāri
labi rullē gurķi darbā vai dzer ka pat nezina kurā mēnesī dzīvo
recluse rakstīja: Neciešu divas lietas šajā pasaulē: rasistus un nēģerus. Kā vārdā tim melnajiem vajag graut savas valsts popularitāti izsakot draudus sportistiem?
Ja jau neciet melnos,tad pats esi rasists.
UUSA rakstīja:
recluse rakstīja: Neciešu divas lietas šajā pasaulē: rasistus un nēģerus. Kā vārdā tim melnajiem vajag graut savas valsts popularitāti izsakot draudus sportistiem?
Ja jau neciet melnos,tad pats esi rasists.
es ar neesmu rasists.. bet cilveekam buutu tomeer jaabuut baltam...
Kindzulis rakstīja:
Vismaz eiropā vajadzētu būt tikai baltajiem. Savā kontinentā vºa ziepes, bļauj pēc humānās, bet kad vajag savu valsti parādīt no labās puses, sāk nodarboties ar terorismu.
Nu tas tikai pašiem melnajiem zināms, bet savā ziņā var viņus saprast. Tev piemēram, gribētos lai Latvija pēkšņi kļūtu populāra teiksim Krievijā. Un krievi pēkšņi sāktu te masveidā braukt un uzveidot te visādus ekšenus. Nu nevajag te viņus. Naudas rausējiem un NĪ tirgoņiem varbūt vajag, bet pārējiem ne.
Tāpat arī tur. Varbūt tādai Mauritānijas valdībai un tuvu stāvošiem vajag, bet ir arī citādi domājoši cilvēki.
Lai nu kā, bet terorisms ir ļoti efektīvs šajā jomā.
Es ar esmu škrobīgs, ka forša izrāde ies secen, bet gan jau, ka braucēji atkal atradīs veidu, kur un kā samērīties krāniņiem un sponsori un tv kur raust naudu.
schizo rakstīja: tirzā darbs un materiāli...
tikko uzzināji?
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
19
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
2