ma924 rakstīja:
phenom rakstīja:
ma924 rakstīja:
Yetti rakstīja:
msh rakstīja: blabla.. Krievu valodu es arī cik necik zinu, tikai man to pārsvarā vajag, lasot kaut kādus B3 manuāļus, nevis dzīvē - tie divi krievi, ar kuriem parasti sanāk kontaktēties, itin labi runā latviski, tikai tādiem latviešiem kā tu, patīk ar viņiem runāt krieviski
plašs skatiens uz dzīvi...
lai veicas...
Te jūs jaucat divas lietas. Nerunāšanu krieviski principa pēc un krievu valodas nezināšanu.
Krievu valodas zināšana ir liels pluss un ir jābūt tumsonim lai to noliegtu. Tomēr ir gadījumi, kad es šo valodu nelietoju un nelietošu principa pēc.
Un pieskaitīsiet sevi pie idiotu pulciņa. Principiāl atradies. Mani bēsī ārā tādi izdzimteņi kā Tu.
Runāšana konkrētajā valodā lielā mērā ir atkarīga no otras puses attieksmes. Ar tādu attieksmi attieksmi kā Tev vecīt, visticamāk, nekāda saruna nesanāktu vispār
Labs ir beigsim bojāt topiku
Labi jau labi, taisnība Tev ir, bet Tu man tik un tā nepatīc.
pārdodas Ford Scorpio Cosworth 2.9
Cosworth dzinējs, automātiska ātrumkārba, abs, centrālā atslēga, el. spoguļi, el. logu pacēlāji, gaisa spilveni, sēdekļu apsilde, signalizācija, spoguļu apsilde, stereo iekārta, stūres pastiprinātājs, dalīta klimatkontrole, kruīzkontrole, apsildāms priekšējais logs, iešprices gāzes iekārta ( vēl garantija, maksāja 700Ls)
cena 2300EUR, runājama
Zvanīt: 29560948