- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tajaa pashaa laikaa- ja 4tais- kaada jeega njemt par saliidzinoshi ne leetu naudu parodiju kas jaapilnveido??? vecais 3durvju patrols... vecais LC padzjeers... leetaak un labaak bez papildieguldiijumiem ![]()
speedijs rakstīja: vienkarshi gribas jaunu vagi lietots ir lietots ir doma veel uz vagja vin4u likt
tad nu bez jautaajumiem- Hanters (on zje UAZ) vai Druvinja (njiva)
varbūt, tad ko tādu, vai pat divus... ir atļauja piedalīties satiksmē...
speedijs rakstīja: vienkarshi gribas jaunu vagi lietots ir lietots ir doma veel uz vagja vin4u likt
Tad nu tā vairs nav ģimenes mašīna, ar kuru 100 km rādiuša šad tad mežā iebraukt. Gribi bezceļnieku, pērc kaut ko nopietnu. Gribi ģimenes auto - pērc vojādžeri, šarānu vai galaksi. Pa normāliem meža celiņiem arī ar šiem auto mierīgi var pārvietoties (arī pa līdzenu mežu, kur nav celiņu).
Jaunu nav vēts pirkt.. ja gribesi pardot nesanaks par normalu ciparu, nem mazlietotu. Varu piedavat...
speedijs rakstīja: un ko tad tu uzskati par kartigu dzipu tas ir jautaajums . Ir redzets ka suzuki samurais 1.3 dzineja tilpumu velk ara jaunu landkruizeru , no medibu [ieredzes itla samurais diezgan labs bet shitrais jimny ir samuraja jauna versija
Idiots arī ar GAZ66 pamanīsies nogrimt. Nevajag domāt kategorijā: man ir landkruīzers, tātad esmu lidojošs. Es nu jau 8 gadus vairāk vai mazāk strādāju darbu, kas saistīta ar braukšanu mežā, pļavā, pāri grāvjiem utt. Lielākoties tas ir darīts ar parastu vieglo auto, pa retam ar ņivu. Un varu teikt, ka apvidus auto īpašības reāli ir bijušas nepieciešamas vidēji reizi gadā. Lielākoties, kad esmu noracies (pēdējos gados, tas vairs nenotiek
), tā bijusi manis paša vaina, kad neesmu mācējis novērtēt apstākļus, pie tam tas parasti notika ne tālāk par 100-150 metriem no sasniedzamā mērķa. ![]()
TRUPS rakstīja: Latvijas valsts mezi ar sitos ir iepirkusi, tad jau meziem der
Der mežiem. Taču es te izmisīgi cenšos pateikt, ka lielākoties mežiem der arī parasts auto, kurš pavisam noteikti strēbs mazāk degvielas un būs lētāk ekspluatējams. Savukārt, ja cilvēks tik tiešām grib braukt drūmos bezceļos, tad džimijs var izrādīties nederīgs.
P.S. Latvijas valsts meži savos mežos ir sataisījuši tādas šosejas, pa kurām es ar A80, braukdams ar 90km/h, jutos krietni komfortablāk nekā uz daudzām valsts asfalta šosejām.
![]()
speedijs rakstīja: Sveiki! Es veletos iegadaties jaunu shadu verkiiti bet gribeetos uzinat vai kads nav ar sho saskaries.lai uzinatu sikak par dampisha ipatnibam. paterinju, caurgajamibu. un ieteiktu ko lidzigu. mashina nepiecieshama braucieniem uz mezhu un copi . citam vajadzibam netiks izmantota ka tikai 100 km lidz mezham un shat tad talak uz copi . jo shi bus gimenes 4 auto
Auto ar lielisku caurgājamību.Tehniski ļoti izturīgs.Piebilde-specifisks auto...braukšanas komforts garos ceļa gabalos un pie lielāka ātruma nebūs LIELauto līmenī,toties bezceļā viņam ir pamaz konkurentu (saprāta robežās-nerunāsim par Trofīreidu)
Iepriekš rakstītais arī ir tiesa VAS Latvijas valsts meži ir iepirkusi ļoti lielu šo auto partiju,kas pierāda to,ka auto tiešām der bezceļiem...
Zinu,ko runāju,jo ir bieža un tieša saskarsme ar šo auto...
Magistrs rakstīja:
p.s. Latvenergu un Lattelekom iepērk Ņivas, kas pierāda to, ka auto tiešām der bezceļiem.
tas galīgi neko nepierāda...
nu pajem palasi krievu 4x4 žurnālus... paši krievi saka, ja brauc no 1dienas līdz 5dienai, 6,7skrūvē... ja smagāk ekspluatē, tad 6,7dien mauc un no 1dienas līdz 5dienai skrūvē vai arī tur no Nivas tik bundža palikusi...
Yetti rakstīja:
Magistrs rakstīja:
p.s. Latvenergu un Lattelekom iepērk Ņivas, kas pierāda to, ka auto tiešām der bezceļiem.
tas galīgi neko nepierāda...
nu pajem palasi krievu 4x4 žurnālus... paši krievi saka, ja brauc no 1dienas līdz 5dienai, 6,7skrūvē... ja smagāk ekspluatē, tad 6,7dien mauc un no 1dienas līdz 5dienai skrūvē vai arī tur no Nivas tik bundža palikusi...
Nu jau pāris gadi kopš vairs nepērk.
iet ka prieks tas jimny!!!
![]()
![]()
![]()