starpcitu par to vēju utt - tajā vakarā sniga daudz daudz sniega un nebija vēja - tā kā par aizpūsto lapeli nevar būt ne runas - būtu pielīmēta pēc labākās sirdsapziņas tieši centrā
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sods pa pastu?
Sveiki,
reckur vakar saņēmu smuku vēstulīti pa pastu no CP, ka ar tādu un tādu auto esmu atradies vēlā vakara stundā uz Elizabetes ielas pie kino Rīga, kur kā izrādās nemaz nedrīkst stāvēt. pārkāpuma datums 2. decembris. jā, tik tiešām, norādītajā laikā mans auto tur atradās, BET - cik atceros (2 mēneši tomēr pagājuši), tad tur toreiz drīkstēja stāvēt, pietam es nostājos blakus daudziem citiem affto, kuri tur bija novietoti - visi taču nevarētu būt tik nahalīgi pārkāpēji un tupo ignorēt aizliegumu. otra lieta - man nebija nekāda plākstera (soda kvītis) uz loga. tā kā tajā brīdī kad braucu prom nemaz nezināju, ka esmu kaut ko pārkāpis.
galu galā atcerējos - kad braucu prom, pašā galā, kur ir apstāties aizliegts (pie tērbatas ielas) zīme stāvēja salātzaļo ekipāža ar gaismiņām, bet nu sēdēja mašīnā. varbūt tas viņiem jauns darba stils - pierakstīt mašīnu VN un pēctam izsūtīt pa pastu sodus?
gribētos zināt, vai tiešām tajā laikā tur nedrīkstēja stāvēt (2.decembris, no ~22:00 - ~00:30), jo tagad moš nomainītas zīmes, un tur tiešām ir aizliegts stāvēt. un vai ir iespēja šito brīnumu pārsūdzēt kaut kā un galvenais - vai ir vērts. laika maz, skraidīt pa tām iestādēm negribās, ja nu tomēr vainīgs izrādos tad protams, ka bez ierunām samaksāšu, bet atbalstīt kaut kādas kreisās naudas piedziņas shēmas netaisos.
paldies