Ziedojiet mazturiigam disku+riepu (R16)

Peksiic Reģ.: 07.11.2003

Hehe

Vajadziigs hotj teerauda disks R16 (lai caurumi paseetu Audi A6) ar +/- normaalu kalashu. Nopirkshu. Nedaargi. Vajadziigs zapaskai.

 
1 2
Melnais_Muuks Reģ.: 23.03.2004
0 0 Atbildēt

Peksiic rakstīja:

Magistrs rakstīja: Blakus topikā vien tirgo disku koplektu ar riepā uz R15. Tādam antonam kā autoram labāk braukt ar R15. Tas vairāk atbilst viņa braukšanas stilam un mazturīgā statusam.

dafai netirs ja. R15 pasham ir viens, tikai bez kaloshas. varu tev atdot, ja vajag.

Maini autiņu, mazturīgais lētāk, ērtāk un bez sāpēm atradīsi zapasku

Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

njaa, man laikam razjotaajs sevi ajaajis. Uzliekot 16' un veel zapasku klaat piemetis 16'

Jau 2 dienas peec kaartas redzu vienu Crossfire ar uzmauktiem 15'. Nu skats jau pabriesmiigs. Izskataas peec 150kg bobas kas uzmaukusi minjukus jostas platumaa.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

msh rakstīja:

Peksiic rakstīja:

gastello rakstīja:

Peksiic rakstīja: nee, nu shitais ir viens Aldis (lasiit sviests).

Vai tieshaam naf neviena letinja, kas izpaliidzeetu tautietim? Vai tieshaam jums gruuti noskruuveet no sava autinja ripuli un uzdaavinaat man? Laikam pasham buus jaaiet kaadam noskruuveet JOX

Situaacija vispaabaa stulba. garazjaa meetaajas 3 sasisti diski, 4 sasistas gumijas uz R16, ir arii viens R15 teeraudnieks ar sagrieztu gumiju virsuu. Laikam jau tas lietais viens buus jasalabo, bet kur? Diskam ir ielociita mala + komplektaa aizgaajusi plaisa. Gudriishi gan saka ka disks ir labojams, bet kur?

jāprasa pa kurieni tu braukā,sasistas riepas sajāti diski

LV celji. Un ir ne tikai sasistas riepas, arii ritoshajai neklaajas viegli. Turklaat pamanos diezgan biezji kaadu skruuvi ieraut, bet tas viss labojams.

Nevajag braukt ar R16 un sūdzēties, ka nabags esi Es kaut kā pieturos pie ražotāja izmēriem un nesūdzos Tādas lietas kā pārsistas riepas arī nepazīstu

Da tavam šrotam ražotājs iesaka R13 un 90 augstumu.

Vēl mošk par ekspertu nosaucies? Manam šrotam virsū ir oriģinālie 14" metāla diski, pa vasaru būs leišu šrotos jāpameklē oriģinālie ļitaki, gribētos 14", bet ja būs 15", samierināšos

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti