Paldies!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies!
Magistrs rakstīja: Griež, bet slikti lec... - tas jau deksters
Aizej pasūkā,bezsmadzeņu radījum.
smoke rakstīja: gaiss degvielas sisteemaa?
Pirmo reizi dzirdi kaut ko tādu?
Centis_Nuudele rakstīja:
Tas bija mans minējums par ticamāko problēmas cēloni, dīvainīt
smoke rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
Tas bija mans minējums par ticamāko problēmas cēloni, dīvainīt
Palasi dažas rindiņas augstāk nuhaja postu..... normālīti.
P.S. Nisana Patrolim patīk, ja sveces silda pat 3x pie zemākas gaisa temperatūras.
Magistrs rakstīja: Parasti jau neblīvums izpaužas pretējā virzienā - degviela tek ārā.
Nekas tur netek,ja ir mikro neblīvums. Nezini un neesi saskāries, neraksti,ped.
Magistrs rakstīja: Bet tu esi prasts lauķis, kurš māk tikai apvainot. Pat uz ielas vairāk par stulbu pīpināšanu neesi spējīgs izdarīt. Tikai braukt cirvja, visuvaldītāja stilā.
Neraudi,puņķutapa,pilsētnieciņ ![]()
Braucu normāli,visādiem ala markičiem,kuri brauc kā ēzeļi arī veltīts mans ārpuskārtas braukšanas stils.
Par tēmu: nehermētiskums dīzelim ir grūti konstatējams, jo parasti ir ļoti minimāls. Lai konstatētu sūci, pie strādājoša dzinēja rūpīgi jācaurskata visas caurspīdīgās degvielas padeves šļaukas, no šļaukas pretējās puses spīdinot spožu lukturīti,- kaut kur jāparādās gaisa burbuļiem. Problēma notiek, jo, ilgstoši nedarbinot dzinēju, degviela attek no degvielas vadiem, tās vietu aizņem caur nehermētisko savienojumu vai plaisu korpusā ieplūstošais gaiss, vēlāk darbinot, sistēmai jāatgaisojas, tāpēc nepieciešama ilgstoša startēšana.
Reiha rakstīja: Cik var maksat sveces apmeram? teiksim arii tas mainot servisa?
Ja pats pirksi sveces, tad pat pa 2,40 Ls (Istra) var sameklēt. ja mainīsi servisā nu būs kādi 11,00 Ls par svecēm + 3 -4 Ls par katras nomaiņu! Istra gadu ar garantiju nokalpos, dārgās 2 - 3 gadi novilks. Un tā... 10 Ls mainot pašam vai 60 Ls servisā. Tas darbs pat stundu neaizņem ieskaitot pīppauzes. T.i. aizdzīt vāģi uz servisu un tad saņemt atpakaļ laika izteiksmē būs stipri ilgāk!!
Just priekš statistikas - autiņs sataisīts, kas bij par vainu? ![]()