- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Baisulis rakstīja: Zini,paņem acis rokā,paņem otrā rokā bīdmēru,samēri visu,nopērc pareizā izmēra blīvslēgus un netecēs.
Viņiem tikai viena veida ir.
Nevaig uz reiz ta lekties.
vectra2001 rakstīja:
Baisulis rakstīja: Zini,paņem acis rokā,paņem otrā rokā bīdmēru,samēri visu,nopērc pareizā izmēra blīvslēgus un netecēs.
Nu re, ja VIŅIEM ( veikalniekiem) tik viena veida ir, tad tāpēc ar tek jo tie (saļņiki) droši vien ir no žīguļa ![]()
Baisulis rakstīja:
vectra2001 rakstīja:
Nu re, ja VIŅIEM ( veikalniekiem) tik viena veida ir, tad tāpēc ar tek jo tie (saļņiki) droši vien ir no žīguļa
Kas ir neko gudraku vairs nespeji izdomaat.
tadsjautues rakstīja: nosmeeree ar germetiķ un pardo pa 1000eiro [/c
tad jau labak es to eļļu iekš neliešu.![]()
vectra2001 rakstīja:
Uz muļķīgu jautājumu tāda pat atbilde.
1. Viņi-dzīvas būtnes,blīvslēgi ir ''tie''
2. Tu ko ,grib,lai neredzot to mezglu kāds tagad tev pasaka,ko darīt??? Nevajag pirkt kaut kādus s'dus,nopērc normālu blīvslēgu.
tadsjautues rakstīja: a taa vaina pati no sevis uzradaas vai jauci motoru un pec tam saakas?
Mainiju zobeni pie reizes nomainiju saļņiku,var jau but ka ir kada sakritiba.
Baisulis rakstīja:
vectra2001 rakstīja:
Uz muļķīgu jautājumu tāda pat atbilde.
1. Viņi-dzīvas būtnes,blīvslēgi ir ''tie''
2. Tu ko ,grib,lai neredzot to mezglu kāds tagad tev pasaka,ko darīt??? Nevajag pirkt kaut kādus s'dus,nopērc normālu blīvslēgu.
Tur jau tas suns ir aprakts kur tos labos var nopirkt šajo laikos.
Baisulis rakstīja: Nja.....Vektrām nevar.
Tiešam man butu braķi patrapijušies.Akcija točna viņi nebij![]()
vectra2001 rakstīja:
Baisulis rakstīja: Nja.....Vektrām nevar.
Tiešam man butu braķi patrapijušies.Akcija točna viņi nebij
A KURAA uukjii tu jamos pirki???
Bet ieteikums gan man tev viens - jo aatraak tu tiksi no sjiis parodijas valjaa, jo laimiigaaks pats buusi... Sjis nu NAV tas auto par ko buutu jaafano... Pietam ja veel tas ir ar to kakaino ECOTEH dzineeju... Veee... Meesls pilniigs...
Nekas personiigs, vienkaarsji pasjam ir pieredze ar sjiem vaacu briinumiem...
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1