Tad, kad viņu ieslēdz.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tad, kad viņu ieslēdz.
Tas nozīmē kad skalo logu tad jāskalojas arī ksenoniem????
stayl rakstīja: Tas nozīmē kad skalo logu tad jāskalojas arī ksenoniem????
Nobela prēmiju tev par attapību !!! JĀ !!!
Kāds attapīgs puisītis ar 1999. gada Audī A6
Džeks tagad aizgāja noskalot Ksenonus.
Baisulis rakstīja: Džeks tagad aizgāja KLOZETĀ noskalot Ksenonus.
Nikā nebija .... jaunajiem fokusien uz katru 5. vai 6. logu skalojienu tiek lukturi skaloti
Un kreisie ksenoni pa naktīm iet uz dīķi mazgāties
savaakushies gudrinieki... nekas, kad pashiem pec daudziem gadiem beidzot buus auto ar xenonu, tad zinaasiet
Shajaa gadiijumaa audim tie skalotaji vareetu iesleegties, ja sleedzis nospiests ilgak par kaadaam ~3 sekundeem, vismaz 2000.g S4 taa ir.
Paldies par padomu S_2 Par pārējiem idiņiem neizteikšos vairāk!!!Kam nau ksenonu tie domā kad iet uz dīķi vai kaut kā tā
Un kas tad ir ??? Tas rādītājs 'auto ar ksenonu' ir kaut kas sevišķs?
Nesapratu jēgu.....
S_2 rakstīja: savaakushies gudrinieki... nekas, kad pashiem pec daudziem gadiem beidzot buus auto ar xenonu, tad zinaasiet
Shajaa gadiijumaa audim tie skalotaji vareetu iesleegties, ja sleedzis nospiests ilgak par kaadaam ~3 sekundeem, vismaz 2000.g S4 taa ir.
paldies, papinj, ka apgaismoji muus lubraks
stayl rakstīja: Paldies par padomu S_2 Par pārējiem idiņiem neizteikšos vairāk!!!Kam nau ksenonu tie domā kad iet uz dīķi vai kaut kā tā
kur rodas šitādi aprobežoteņi ?????????
DeaDMoroZZZ rakstīja:
S_2 rakstīja: savaakushies gudrinieki... nekas, kad pashiem pec daudziem gadiem beidzot buus auto ar xenonu, tad zinaasiet
paldies, papinj, ka apgaismoji muus lubraks
Eu,nu nesaukājies,viņam tak ir Ksenons
Citiem auto lukturu apskalotāji ieslēdzas tad, kad tuvo gaismu režīms ir pārslēgts uz to pozīciju, kur atļauj patstāvīgi ieslēgt tālās gaismas un kur tuvās gaismas paliek ieslēgtas ar pēc aizdedzes izslēgšanas!
Tas ir kur rodas tādi kājūs'Baisulis'DeaDMoroZZZ' jefiņi domājat kad esat baigās zvaigznes!!!;p;p;p;p;p
Zvaigznes ir tie, kam slinkums izlasīt sava auto lietotāja manuāli.
stayl rakstīja: Tas ir kur rodas tādi kājūs'Baisulis'DeaDMoroZZZ' jefiņi domājat kad esat baigās zvaigznes!!!;p;p;p;p;p
jaa, atziishos, es arii bez ksenona esmu zvaigzne
a tev ksenons laikam bija dziives sapnis - esi to piepildjis, tagad lien zaarkaa, dziives plaans izpildiits, virsotne sasniegta
stayl rakstīja: Tas ir kur rodas tādi kājūs'Baisulis'DeaDMoroZZZ' jefiņi domājat kad esat baigās zvaigznes!!!;p;p;p;p;p
a, starp citu, jefinj, man no ieprieksheejaa auto aizkjeeraas viena DS2 originaalaa xenon rezerves lampinja, varu par nelileu bet godiigu atliidziibu tev to uzsaukt, lai nav peec tam jaacep veel vien jauns topiks - kur visleetaak nopirkt xenona spuldziiti
ja ar laakturu apskaloshanu esi ticis skaidriibaa, tad varu tev pachuksteet, ka originaalaas lampinjas maksaa ap 90 Ls par paari Tas taa, relaksaacijai protams, noname brand var nopirkt arii par paardesmit latiem
DeaDMoroZZZ rakstīja:
a, starp citu, jefinj, man no ieprieksheejaa auto aizkjeeraas viena DS2 originaalaa xenon rezerves lampinja, varu par nelileu bet godiigu atliidziibu tev to uzsaukt, lai nav peec tam jaacep veel vien jauns topiks - kur visleetaak nopirkt xenona spuldziiti
ja ar laakturu apskaloshanu esi ticis skaidriibaa, tad varu tev pachuksteet, ka originaalaas lampinjas maksaa ap 90 Ls par paari Tas taa, relaksaacijai protams, noname brand var nopirkt arii par paardesmit latiem
atstāj vien to lampiņu zem spilvena. Ko ta apmīļosi vakarā pirms gulētiešanas?
pinguin rakstīja:
DeaDMoroZZZ rakstīja:
atstāj vien to lampiņu zem spilvena. Ko ta apmīļosi vakarā pirms gulētiešanas?
a tu taads pieredzeejis shamos jautaajumos izklausies
nu katram sava lieta lieta ko samīļot, tev lampiņas, man kautkas garšīgāks...
pinguin rakstīja: nu katram sava lieta lieta ko samīļot, tev lampiņas, man kautkas garšīgāks...
kaut ko tu te fleitee, puis... vieniigais kas par lampinju samiiljoshnau te kaut ko piiksteeja biji tu
Ksenona skalotāji.
Vai kāds lūdzu nevarētu pateikt kad ksenonu apskalotāji skalo ksenonus????
A6 1999g