re nu raustiishanaas driizaak vareetu buut smadzenes vaina... vai tiiri mehaaniska probleema... (tas par teemu )
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
re nu raustiishanaas driizaak vareetu buut smadzenes vaina... vai tiiri mehaaniska probleema... (tas par teemu )
2002.g. Audi dīzelis 120tk km .
Apskaties mobilē - Audi A4/A6/MB C,E dīzeļi - 2.gados droši noripo pie 200000tk.km, ja atradīsi kuram 150tk. būsi atradis praktiski nebrauktu - vai tiešām tu domā ka Audi DĪZELI pirka pensionārs lai svētdienās brauktu uz baznīcu?
ValdisM rakstīja:
nelien rakstīja: mazlietiņ vairāk kā gadu. kas ir raap?
Mazliet vairāk kā gadu un 80000km pa Latviju?
Tu tanī auto dzīvo vai izmanto komerpārvadājumiem?
ja tu autiņu izmanto, lai svētdienās pēc piena aizbrauktu, 80k noteikti liekas daudz. darbs tāds, ka šur tur sanāk izbraukt.
charon rakstīja: 2002.g. Audi dīzelis 120tk km .
Apskaties mobilē - Audi A4/A6/MB C,E dīzeļi - 2.gados droši noripo pie 200000tk.km, ja atradīsi kuram 150tk. būsi atradis praktiski nebrauktu - vai tiešām tu domā ka Audi DĪZELI pirka pensionārs lai svētdienās brauktu uz baznīcu?
ko tu ar to gribi teikt?
Pieļauju, ka tev ir Multitronic.
Nu tad ir auzas uz 2k LVL.
Manējam bija identiski simptomi, diemžēl
Un jā, Raap te līdzēt nevar (negrib). Tikai Ģertrūdes ielas serviss.
fanks rakstīja: Sveces vai svečvadi.
gluzji manas domas nepareizo fueli mok lej
kasinsh79 rakstīja: Pieļauju, ka tev ir Multitronic.
Nu tad ir auzas uz 2k LVL.
Manējam bija identiski simptomi, diemžēl
Un jā, Raap te līdzēt nevar (negrib). Tikai Ģertrūdes ielas serviss.
Jā, muļķutroniks ar otro robu, ne?
msh- tak zini ka arii variatoriem i aatrumi- b fikseetas poziicijas ...
Laikam būs ieberziens Tev ar to kārbu. Tev multiptroniks?
Ceņņiku zinātāja ieradās
Es ierados, bet Tu laikam te sēdi
Es nesēžu, es tikai bik iebridu Jāaizbrauc mans četrriņķainais brīnums kādā pļavā, lai var apvienot patīkamo ar lietderīgo - sēžot pļavā rakties pa provodku
Tik neaizdedzini pļavu
ualā. tika konstatēta parastā multitroniku kaite, kas maksā 2200 ls ģertrūdes ielā. redzēs cik ilgi nu ies.
nelien rakstīja: ualā. tika konstatēta parastā multitroniku kaite, kas maksā 2200 ls ģertrūdes ielā. redzēs cik ilgi nu ies.
no kā tad tā kārba ir izgatavota ka remonts 2200ls, cik tad tāda jauna maksā, tikpat cik pats audi???
Chuguns rakstīja:
nelien rakstīja: ualā. tika konstatēta parastā multitroniku kaite, kas maksā 2200 ls ģertrūdes ielā. redzēs cik ilgi nu ies.
no kā tad tā kārba ir izgatavota ka remonts 2200ls, cik tad tāda jauna maksā, tikpat cik pats audi???
3300 Ls jauna kārba (ja organizē pats "pa taisno" no Vāczemes), Audi centrā 5 štukas plus PVN. Ceru, ka tā nebūs, bet, cik zinu, tad "tā parastā" kaite atkārtojas pēc kāda laika, jo viņu var tikai "piečiņīt" nevis saremontēt. Diemžēl zinu, ko runāju.
Karlsone rakstīja:
Chuguns rakstīja:
3300 Ls jauna kārba (ja organizē pats "pa taisno" no Vāczemes), Audi centrā 5 štukas plus PVN. Ceru, ka tā nebūs, bet, cik zinu, tad "tā parastā" kaite atkārtojas pēc kāda laika, jo viņu var tikai "piečiņīt" nevis saremontēt. Diemžēl zinu, ko runāju.
Mīļie, jaukie, vācu superauto... Kad sataisīsi kārbu neaizmirsti atstāt štuku piekarei kura gadu, pusotru maksimums velk...un elektronikai...un...un...un...
Silti iesaku pārdot to auto...
Noliec stāvvietā, kad kāds skatīsies, tad aukstam tas defekts nav atklājams. Pāris km testa brauciens un viss bumbās. Neiespringsti uz cenu.
Skarbi, bet tā nu tas notiek.
gudrinieki. kapēc man tas auto būtu jāpārdod? kurš auto ir tāds, kuram nekas neplīst?
150k, tas nozīmē, ka divus gadus var gāzt. citādi mašīna liekas ideālā stāvoklī. ņihuja nepārdošu.
Es nesaprotu, par ko domā tādi "divu gadu gāzēji", kad nopērk muļķutroniku. Parastam braucējam vēl nebūtu nekas, tās pārsimt štukas būtu pēc 5-10 gadiem
Magistrs rakstīja:
nelien rakstīja: 150k, tas nozīmē, ka divus gadus var gāzt. citādi mašīna liekas ideālā stāvoklī. ņi******* nepārdošu.
Tikai pēc diviem gadiem tā kārba jau maksās pilnu mašīnas vērtību. Un tad izredžu pārdod par normālu cenu nebūs vispār.
Patlaban viņam ir iespēja normāli pārdot pa "normālu" cenu? Ar vārdu "normāli" es domāju, informējot pircēju par defektiem
Audi a4 automāts raustās
Tātad - ir 2002 gada nogalē tapis audi a4, 2.5 tdi, automāts.
uzsākot braukt - 1. un 2. pārnesums raustās, pie nosacījuma, ka kājas spiediens uz gāzes pedāli ir tāds.. nu vidējs. ja uzsāk braukt maigi, vai gluži pretēji - iespiež pedāli uzreiz līdz galam, raustīšanās parasti izpaliek. eļļa ir nomainīta. divreiz. kas par ķibeli varētu būt? noskrējiens 130k.