ja precīzu bmw numuru nezini, tad CP Meklēšanas birojs pateiks, ka vainīgo nevar konstatēt un viss, lietu beigs. Un, šādā konkrētajā situācijā, pat ja atrastu, tad pašam vajag saprast, ka BMWvadītājs/īpašnieks visu noliegs, atradīs par liecinieku onkuli Juri, savukārt, CP administratīvo lietu, atsaucoties uz vispārīgajiem principiem, pretrunīgajām liecībām izbeigs un viens no trīs punktiem lemjošajā daļā skanēs - BMW ar valsts reģ.nr. dalība csng nav pierādīta. nav jēgas turpināt, bet, ja gribi atskaitīt juristam $$$, droši to vari darīt..(arī man vari noskaitīt $$$)
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Atsaucaties acu liecinieki
Šodien 17.06.2008 pl. ~12.10 notika avārija uz Tallinas un Tīnūžu ceļa krustojuma. Avārījas izraisītāja, sieviete ar tumši zilu BMW 5 sērijas, atstāja notikumu vietu. Lūdzu atsaukties cilvēku kas redzēja šo avāriju.
Varat zvanīt man vai vienkārši ierakstat šeit savas koordinātes un es ar Jums sazināšos. Mans mob.nr 28638077.
Pateicos jau iepriekš.
P.S. Ja nu tomēr vainīgā, vai viņas paziņa izlasa šo, ieteiktu pašiem sazināties ar man, tas atrisinās daudz Jūsu problēmu.