A6 rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
theerny rakstīja: Kā ta nav garntijas - gan jau ka būs uzlīme zem haubes - Par visu padomāts. Centis.
ko piepisies
Kas ir ar PVN un citiem nodokļiem?
Tu to man prasi
A6 rakstīja:
Centis_Nuudele rakstīja:
theerny rakstīja: Kā ta nav garntijas - gan jau ka būs uzlīme zem haubes - Par visu padomāts. Centis.
ko piepisies
Tu to man prasi
A6 rakstīja:
ievedot auto no ASV jāmaksā 10% ievedmuita un 18% PVN šie nodokļi ir iekļauti cenā.
Dzonijs_007 rakstīja:
A6 rakstīja:
ievedot auto no ASV jāmaksā 10% ievedmuita un 18% PVN šie nodokļi ir iekļauti cenā.
Klau, tad tas auto galīgi lēts izskatās...
Dzonijs_007 rakstīja: 2. 5 turbo automāts 210Zs Gandrīz Jauna mašīna nobraukums 300KM ...
2008 gads un 300 000 km?
Dzonijs_007 rakstīja:
A6 rakstīja:
sertifikācija? +vēl jānomaina visas lampas...
Yetti rakstīja:
Dzonijs_007 rakstīja:
A6 rakstīja:
sertifikācija? +vēl jānomaina visas lampas...
Nu bet es tak jau rakstīji cenā ir pilnīgi visas izmaksas 100% arī sertifikācija.
Yetti rakstīja:
Dzonijs_007 rakstīja: 2. 5 turbo automāts 210Zs Gandrīz Jauna mašīna nobraukums 300KM ...
2008 gads un 300 000 km?
a kurā vietā tu lūdzu redzi 300000 KM?????
Dzonijs_007 rakstīja:
Yetti rakstīja:
2008 gads un 300 000 km?
a kurā vietā tu lūdzu redzi 300000 KM?????
nepiefisies, sajaucu...
Vakar pa SWH ziņās teica, ka arvien vairāk Eiropiešu dzenot jaunos autiņus no USA un tas izmaksājot līdz 30% lētāk kā nopirkt te. vienīgais kas pagaidām to visu nedaudz piebremzē esot konteineru trūkums jo jāgaidot pat 3mēnešus.
theerny rakstīja: Vakar pa SWH ziņās teica, ka arvien vairāk Eiropiešu dzenot jaunos autiņus no USA un tas izmaksājot līdz 30% lētāk kā nopirkt te. vienīgais kas pagaidām to visu nedaudz piebremzē esot konteineru trūkums jo jāgaidot pat 3mēnešus.
Beigsies tas ar to ka tur ražotāji ierubīs citus ceņņikus
atkal džonijs ar lētajiem opeļiem ....
Lēti pārdod jaunu Volvo S60 2008.g