Ozz rakstīja: plaa, atkaartoju veelreiz-
skanjas signaals saak zvaniit PIRMS saak mirgot luksofors.
ja tev masiinaa skan baiss bumsi-bumsi, tu runaa pa telefonu, onanee utt, tad taa jau ir tava probleema ka nedzirdeeji zvanu...
veel apstaajoties pirms paarbrauktuves ir jaatstaaj dazi metri opertiivajam transportam utt...arii kustiibas aatrums nebija max pieljaujamais
nekaa personiska, bet autors ir paarkaapis noteikumus un vinjam pienaakas sods.
Tā jau ir tīrākā demagoģija Pietiks, ka tu tuvojoties pārbrauktuvei domāsi par to, kādas šprices kādam durt & bik paraustīsi gāzi, kā rezultātā volvo ķīselis sāks agresīvāk grabēt - un nedzirdēsi Ja to pīkstuļu vietā uzliktu sirēnas, vēl būtu kaut kāds efekts, bet tomēr - tad tikai bumsi bumsi klausītāji nedzirdēs
Sods pārsūdzēts, bet CSDD jau reģistrēts
Sveiciens!
Vēlējos dzirdēt jūsu komentārus, padomus u.c. info par šādu atgadījumu ar CP.
Situācija šāda. CP piesēja lietu, ka esmu šķērsojis pārbrauktuvi pie sarkanā. Patiesībā sarkanais iedegās brīdī, kad biju pabraucis aiz luksofora. Loģiski, ka no pretējās puses izskatās, ka esmu visai agresīvi pārkāpis noteikumus. Man tika sastādīts protokols 30Ls + 4 punkti. Spriedumam nepiekritu un uzrakstīju paskaidrojumu. Tālāk sekoja brauciens uz Gaujas ielu, kur uzrakstīju iesniegumu par to, lai man sodu atceļ, jo neuzskatu sevi par vainīgu (ko man bija darīt? apstāties uz sliedēm?). Inspektors pateica, ka 2 nedēļu laikā manu iesniegumu izskatīs. Šorīt pastkastītē atrodu info no CSDD par to, ka manā kontā ir 4 punkti. Sviests! Es taču esmu iesniedzis protestu un pēc juridiskās prakses pārsūdzības gadījumā sods nevar tikt piemērots līdz brīdim, kad man CP pasaka: "Sorry, tu esi vainīgs!".
Ko darīt? Ir idejas?