Kāds ir debils - vai nu es vai visi šietie beztabu un tautasbalss veidīgie. Jau otro reizi TVnetā parādās ziņa par neredzīgo tiesībām šķērsot brauktuvi paceļot gaisā balto spieķi. CSN par izvirtībām, kad kādam ar stingru un taisnu pret debesīm vērstu verķi būtu priekšroka, klusē. Moš kāds var likumi.lv ko noderīgu sagrābstīt, lai nākamreiz nerastos jautājums, ķipa vai sabrauktajam gadījumā nebija balta rundziņa.
no riita 900 sekundees bija sizjets par neredziigo probleemaam. Tur viena "meitene" gaaja paari paarejai un iedegaas vinjai sarkanais, protams vinja jau to neredzeeja. Tad nu bija viens umnjiks kas saaka taureet. Laikam nesaprata, ko tas cilveeks ar spiekjiiti mahaajaas.
izklausās, k air kaut kāda starptautiska konvencija, ko Latvija parakstījusi, bet aizmirsusi par to informēt sabiedrību, kur nu vēl - iestrādāt likumos..
Nezinite rakstīja: izklausās, k air kaut kāda starptautiska konvencija, ko Latvija parakstījusi, bet aizmirsusi par to informēt sabiedrību, kur nu vēl - iestrādāt likumos..
1968. gada Vīnes konvencija par ceļu satiksmi, plašāk pazīstama kā CSN, jeb ceļu satiksmes noteikumi
Nezinite rakstīja: izklausās, k air kaut kāda starptautiska konvencija, ko Latvija parakstījusi, bet aizmirsusi par to informēt sabiedrību, kur nu vēl - iestrādāt likumos..
Izskatās, ka ir kautkāda vietējā publika, kas ir aizmirsusi izlasīt CSN un nav informējusi par to CSDD, saņemot tiesības
Ok, tikai nesaki to skaļi, citādi kāds sāks celt troksni par to, ka visi likumi nev pieejami braila rakstā, tādējādi pārkāpjot neredzīgo cilvēktiesības... Tiesu ta vinnēs!
kliks rakstīja: Pateicos, ak, visugudrie! Tūgaļ pat dodos uz CSDD sevi nostučīt un pēc tam pa taisno uz Čungladešas ciemu izskaust badu.
Būtu paldies pateicis pieklājīgāk. Un neplātījies ar savu nezināšanu. Bet nu gaddās jau visiem. Un tas ir labi ka cilēks interesējas, lai gan pirms tam tak varēja pats pārliecināties – lasīt tak proti...
es šodien iedomājos kāda ir neredzīga cilvēka sajūta šķērsojoot, piemēram 11.nov. krastmalu starp akmens un vanšu tiltiem.
Man pamatīgi būtu jāpadomā pirms es parakstītos eksperimentam kur man krēslas stundā tanī vietā būtu jāpāriet pāri ar aizsietām acīm un baltu spieķi rokā. a možet kāda lūpas krāso vai kāds disku meklē bardačokā??? A viņiem tā ir ikdiena.......
Neredzīgie+baltais spieķis
Kāds ir debils - vai nu es vai visi šietie beztabu un tautasbalss veidīgie. Jau otro reizi TVnetā parādās ziņa par neredzīgo tiesībām šķērsot brauktuvi paceļot gaisā balto spieķi. CSN par izvirtībām, kad kādam ar stingru un taisnu pret debesīm vērstu verķi būtu priekšroka, klusē. Moš kāds var likumi.lv ko noderīgu sagrābstīt, lai nākamreiz nerastos jautājums, ķipa vai sabrauktajam gadījumā nebija balta rundziņa.