Sandiz rakstīja:
Sviestc rakstīja: Labi, pierunājāt , es arī pērku to mazdu
dodu 102Ls.
izsole?
105 Ls
108Ls...
Sandiz rakstīja:
dodu 102Ls.
izsole?
105 Ls
108Ls...
Sviestc rakstīja:
Sandiz rakstīja:
dodu 102Ls.
izsole?
105 Ls
108Ls...
109,59LS
krupiss rakstīja:
Sviestc rakstīja:
Sandiz rakstīja:
dodu 102Ls.
izsole?
105 Ls
108Ls...
109,59LS
Nu jau pārdevējam varka kādam normālam 0,5 sanāk
Vai arī pirmajam, kurš par tiem 100 nopirka, pārdodot tālāk
krupiss rakstīja:
Sviestc rakstīja:
Sandiz rakstīja:
dodu 102Ls.
izsole?
105 Ls
108Ls...
109,59LS
111Ls un ne centa vairāk....
vairāk toč tā mazda nemaksā...
pirdiens rakstīja: Vai arī pirmajam, kurš par tiem 100 nopirka, pārdodot tālāk
nekada varka nesanaks, bez TA neviens negribes vinu njemt, ja nu vienig nokaushanai, a ar jaunu TA njemot vera vizualo paskatu max pa kadi 400ls varetu pardot. pierekjinam nodokljus, paarakstishanu, jaunu ta, un remonta izdevumus, japriecajas ka minusos vel nesabrauc.
Shiirs rakstīja:
pirdiens rakstīja: Vai arī pirmajam, kurš par tiem 100 nopirka, pārdodot tālāk
nekada varka nesanaks, bez TA neviens negribes vinu njemt, ja nu vienig nokaushanai, a ar jaunu TA njemot vera vizualo paskatu max pa kadi 400ls varetu pardot. pierekjinam nodokljus, paarakstishanu, jaunu ta, un remonta izdevumus, japriecajas ka minusos vel nesabrauc.
Tu nesaprati oh:, varka jau 11 lati, paņem pa 100 un te sviestc dod jau 111
parasti šitie pāris latu piemetēji tik vārdos ir gatavi dot vairāk. kad nu tiek līdz naudas lietām, tad sākas - nu tu taču atdosi pa sotaku, vai ne? vai tamlīdzīgi bazari...
anonimikis rakstīja: parasti šitie pāris latu piemetēji tik vārdos ir gatavi dot vairāk. kad nu tiek līdz naudas lietām, tad sākas - nu tu taču atdosi pa sotaku, vai ne? vai tamlīdzīgi bazari...
nu ne visi mētājas ar soloijumiem kā deputāti pirms vēlēšanām! Ja reiz saku 112Ls, tad tā arī domāju!
PAr vēlu jau, Pirmais to mazdu ir nopircis, jeb pareizāk iemaksājis jau drošibas naudu, un tagad tirgo tālāk jau pa 150Ls, tik ne šeit, itkā citos portālos....
maita, spekulants, praideris pļā!!!!!
shodien gaju uz csdd, ta mazda staveja preti numuru salidzinashanai. pus pagasts smirdeja pec gazes. es domaju ka pirmais kautkadu naudu uzvaris, dzive izskatijas labak neka bildees.
tirgoju mazdu, ideālā stāvoklī
sākumcena 1500 eiro
Sretsked rakstīja:
Pirmais rakstīja: tirgoju mazdu, ideālā stāvoklī
sākumcena 1500 eiro
Dodu 100 eur.
beidz.... mazda tiešām ir ideāla.... kā krievi teiktu "muha ņe iblasja"
šodien ir atlaide.... īpaša cena kūdriniekiem ir 1499 eiriki
viena no mazdas problēmām ir - šipi priekšējās riepās ir uztaisījuši caurumus un gar šipiem nāk ārā gaiss
pirmo reizi kautko tādu redzu
jā, tā ir tās mazdas lielākā problēma, pārējais vienkārši ir ideāli
Pirmais rakstīja: viena no mazdas problēmām ir - šipi priekšējās riepās ir uztaisījuši caurumus un gar šipiem nāk ārā gaiss
i maniits taads gaajiens... tas ir kad paarurbj caurumus un saliek shipus pa jaunu...
Pirmais rakstīja: viena no mazdas problēmām ir - šipi priekšējās riepās ir uztaisījuši caurumus un gar šipiem nāk ārā gaiss
no tevis naak gaazes smaka, jefinj
ziemas gaiss riepās jāsapumpē. tas ir biezāks un nenāk gar šipiem
anonimikis rakstīja:
ziemas gaiss riepās jāsapumpē. tas ir biezāks un nenāk gar šipiem
taisniiba ...tikai tas ziemiigais gaiss jaapumpee kameras iekshaa...
Shiirs rakstīja:
no tevis naak gaazes smaka, jefinj
ui pļā, nebūtu tevu redzējis reiz, kas subāru tirgoji, domātu ka esi auhjennijs pacans
starp citu - davaj šodien pēc darba ieskrien ciemos uz dušu.... es tak kakraz kiju tirgotavai blakus dzīvoju
vai ir vēl šeit kāds, kas netic, ka šīris ir pilnīgs praiders?
izrādījās, ka tai mazdai kāds ir nograuzis gāzes iekārtai vadus
Pirmais rakstīja: izrādījās, ka tai mazdai kāds ir nograuzis gāzes iekārtai vadus
Bet visādi citādi viss ir ideālā kārtībā.
Pirmais rakstīja: izrādījās, ka tai mazdai kāds ir nograuzis gāzes iekārtai vadus
Šīris
Pārdod mazda 626(gāze,benz) 1991g,100ls