vadus salika.... pārējais tajā gāzē strādā normāli... meistars teica, ka vainīgas varot būt peles
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
vadus salika.... pārējais tajā gāzē strādā normāli... meistars teica, ka vainīgas varot būt peles
pļā, vēl 10 latus izmaksāja izpūtēja remonts... ielēju benzīnu par 10 un iepildīju gāzi pa 10 latiem
rīt braukšu uz tehnisko
Pirmais rakstīja: pļā, vēl 10 latus izmaksāja izpūtēja remonts... ielēju benzīnu par 10 un iepildīju gāzi pa 10 latiem
rīt braukšu uz tehnisko
duriks. butu labak nopircis un nechakareejies.
Pirmais rakstīja: pļā, vēl 10 latus izmaksāja izpūtēja remonts... ielēju benzīnu par 10 un iepildīju gāzi pa 10 latiem
rīt braukšu uz tehnisko
un ko ta tālāk ,pārdosi vai taupīsi vecumdienām ?
Pirmais - kur glušaku metināji?
PiepZz rakstīja: Pirmais - kur glušaku metināji?
piemājas izpūtēju servisā, pie mola
jurkins rakstīja:
rīt braukšu uz tehnisko
nieka 1500ls un šī brīnišķīgā mazda var būt tava jau rīt
Pirmais rakstīja:
jurkins rakstīja:
rīt braukšu uz tehnisko
par tadu cenu tev jaunajam ipashniekam bus ari jaasuukaa
Shiirs rakstīja:
Pirmais rakstīja:
jurkins rakstīja:
rīt braukšu uz tehnisko
pāris metri pie tam kopsummā
Shiirs rakstīja:
Pirmais rakstīja:
jurkins rakstīja:
rīt braukšu uz tehnisko
ahā
tagad es saprotu kāpēc kia-s tik labi tirgojās
ja nekljuudos kias bez shiira kaadu briidi dziivo...
Kindzulis rakstīja: ja nekljuudos kias bez shiira kaadu briidi dziivo...
jā, bet netirgojas jamās vairs tik labi
nu jaa.. kaadreiz bonusaa Shiira minets bija...
pārdodu mazdu (gāze, benzīns) labā stāvoklī ar jaunu tehnisko apskati
izmaksas
100 iegāde
~45 pārrakstīšana
20 gāzes sistēmas vadu remonts un regulēšana
10 izpūtēja metināšana
10 benzīns
10 gāze
~45 apdirsināšana uz 3 mēnešiem (45.06)
~15 tehniskā
kopā iekļāvos 260 latos
pārdošanas cena šai ideālajai mazdai 1259 lati.... nu, stājās rindā
Pirmais rakstīja: izmaksas
100 iegāde
~45 pārrakstīšana
10 izpūtēja metināšana
10 benzīns
10 gāze
~15 tehniskā
kopā iekļāvos 260 latos
stulbuma paraugs!!! kurš gan būs tik stulbs, lai ļautu Tev tā nopelnīt...nevajadzēja rakstīt cik Tev kas izmaksājis, tad varbūt kāds padomātu...bet arī jau diez vai - reālā cena par kādu aizies, jādala šo ar divi vismaz...
ingusster rakstīja:
100 iegāde
~45 pārrakstīšana
10 izpūtēja metināšana
10 benzīns
10 gāze
~15 tehniskā
kopā iekļāvos 260 latos
stulbuma paraugs!!! kurš gan būs tik stulbs, lai ļautu Tev tā nopelnīt...nevajadzēja rakstīt cik Tev kas izmaksājis, tad varbūt kāds padomātu...bet arī jau diez vai - reālā cena par kādu aizies, jādala šo ar divi vismaz...
pareizi....
man jāsaka, ka es nomainīju motoru, pārkrāsoju virsbūvi un paslēpu kautkur aiz abšivkām sauju ar brjuļikiem....
cena pacēlās uz 1399 latiem .... tā lūk!
Pirmais rakstīja:
ingusster rakstīja:
100 iegāde
~45 pārrakstīšana
10 izpūtēja metināšana
10 benzīns
10 gāze
~15 tehniskā
kopā iekļāvos 260 latos
pareizi....
man jāsaka, ka es nomainīju motoru, pārkrāsoju virsbūvi un paslēpu kautkur aiz abšivkām sauju ar brjuļikiem....
+1
ursis rakstīja:
Pirmais rakstīja:
ingusster rakstīja:
100 iegāde
~45 pārrakstīšana
10 izpūtēja metināšana
10 benzīns
10 gāze
~15 tehniskā
kopā iekļāvos 260 latos
pareizi....
+1
každij dročit kak on xočit
Pirmais, a to superMazdu pret nekustamo īpašumu nemaini?
Kaimiņam pirms daži dieni uz labākiem riešanas laukiem devās lielsuns;caur ko lielbūda pieejama.
Pastāsti par to mazdu ko konkrētāku, nu cik ēd zupu, cik gāzi, kādas ir eksplutācijas īpatnības Cik bija zvaigznes krašh testos, kādas ir lietotāju atsauksmes eiropā, kādas ASV..
kādas vispār ir sajūtas, kad tu tā pienac pieši automobīļa,iedarbini un brauc....
cik ir ērta tā vadība
Neesi tik skops ar infu..
ā, un vēll man te ir pāris klienti no laukiem ar kāpostu, grib pa 2000 Ls kaut ko jēdzīgu paņemt, kā būs, ka ja brauksim skatīt, teiksi ka maksā 2000 Ls, nu o.k. 100 Ls varēsi nomest,un ja nopirks, tad starpību atpogāsi man aiz stūra, ta varam vienoties
Sviestnesis rakstīja: Pastāsti par to mazdu ko konkrētāku, nu cik ēd zupu, cik gāzi, kādas ir eksplutācijas īpatnības Cik bija zvaigznes krašh testos, kādas ir lietotāju atsauksmes eiropā, kādas ASV..
kādas vispār ir sajūtas, kad tu tā pienac pieši automobīļa,iedarbini un brauc....
cik ir ērta tā vadība
Neesi tik skops ar infu..
ā, un vēll man te ir pāris klienti no laukiem ar kāpostu, grib pa 2000 Ls kaut ko jēdzīgu paņemt, kā būs, ka ja brauksim skatīt, teiksi ka maksā 2000 Ls, nu o.k. 100 Ls varēsi nomest,un ja nopirks, tad starpību atpogāsi man aiz stūra, ta varam vienoties
atpogāsi man aiz stūra
nu vai nav briesmu lietas... jau baudaa pieprasa savus procentus...
Eh, Ursi....
nu kāpēc Tu uz visiem tekstiem skaties no sava, Praidera viedokļa
Ir tak arī normāli orentēti cilvēki apkārt..
Un vispār, izskatās ka neko dzīvē neesi redzējis un pat sēdējis laikam nekad neesi , ja nepārzini elementārāko zonas žargonu....
atpogāt ir cēlies no vārda "otstegnutj", kas nozīmē atskaitīt daļu, jeb samaksāt...
toč idiņš...
davaj sarunājam tā....
ja kāds vēlas, tad jamais var tirgot to mazdu un visu, ko jamais iegūs virs tirgus cenas (1399lati) iztirgotājs saņems pilnā apmērā....papildus apņemos starpniekam samaksāt 3% no noteiktās tirgus cenas, ja darījums notiks skaidrā naudā.... tā vot! es jau neesmu nekāds krohobors.... vai ursis
Pārdod mazda 626(gāze,benz) 1991g,100ls