Dark_Side rakstīja: Tu iedod datus un tad apstriidi!
Ko mani dati tavai garantijai palīdzēs? Man šobrīd apdrošināšana, un līdz ar to konkrēts piedāvājums, nav aktuāla. Bet nākotnē vajadzēs - tādēļ interesē izzināt iespējas. Un vai es ko apstrīdu? Vienīgi lūdzu precizēt tavu "garantiju". Garantija nozīmē, ka tu uzņemies kaut kādu atbildību gadījumā, ja neizpildi solījumu. Kā piedāvā noteikt cenas "saldumu" un kā kompensēt man vilšanos, ja man tā neliksies "salda"?
ka pieradijums lai kalpo mana iepriekseja cena... protams sim auto ta starpiba nu nav uuuuber, bet citaam ir... domaa pati
un ja kaads taisaas blaut, ka redz atlaides nav tik lielas kaa gribeetos, tas es varu pacuksteet, ka katrai a/m ir savadaka cena, risks u.t.t. ir gadijumi kad es neesmu letaks ir gadijumi kad esmu pat par 50 ls... un tas jau ir saldi... taa ka katram luugtum atseviski... ja nu neviens loti negrib publiceet datus tad metat mailaa ark.side@inbox.lv" target="_new">dark.side@inbox.lv
Ja cena būs salda, tad apsolos apdrošināt, auto ēst neprasa, tāpēc 100Ls par trešo ģimenes auto nav velme maksāt par stāvošu auto.
letakais netaa Gjensidige 108 (www.octas.lv). Mana cena 106.34 sini gadijuma starpiba nav liela bet ir...
Vispār jau labākais piedāvājums bija 98Ls uz gadu, bet kamēr nav vajadzības, 100 izmest nav velmes, ņemot vērā, ka tagad pats netā var apdrošināt tad, kad jābrauc. Ja cena atšķirtos pa 15-20%, tad varētu ņemt.
man manējā reiz pateica - es tev nevaru iedot lētāku cenu kā tas un tas apdirsinātājs patreiz savas akcijas ietvaros..... tikai nesaki nevienam, ka es tev konkrēti to teicu
es paņēmu octu no tā apdirsinātāju kantora pa taisno.... bet visas pārējās lietas man kārto mans brokeris.... un es esmu gatavs saderēt uz polšu, ka šitā topica reklāmbrokeris neko lētāku par citiem brokeriem nevar iedot..... ja nu vienīgi piemaksājot
Varka - brokeris ir profesionālis ar individuālu pieeju! Nerunājot par to, ka vienkāršāk būs saņemt apdrošinājumu. Kantoris Kasko aprēķināja ap 500ls, nedaudz+. brokerim iznāca tomēr zemāk.
Chankaishi rakstīja: Varka - brokeris ir profesionālis ar individuālu pieeju! Nerunājot par to, ka vienkāršāk būs saņemt apdrošinājumu. Kantoris Kasko aprēķināja ap 500ls, nedaudz+. brokerim iznāca tomēr zemāk.
taa ir! taa ka ja veelies saldu cenu luudzu griezies pie manis
jā - vēl autors varētu tomēr definēt - kādas kompānijas octas viņš tirgo un vēl - vai viņš uzņemas visu čakaru ar formalitāšu kārtošanu avārijas gadījumā
Pirmais rakstīja: jā - vēl autors varētu tomēr definēt - kādas kompānijas octas viņš tirgo un vēl - vai viņš uzņemas visu čakaru ar formalitāšu kārtošanu avārijas gadījumā
Apdrošināšana
Lieta tada, ka ja kads velas labu cenu savam auto (OCTA, KASKO) tad drosi iemet savu autosa numuru un tehniskas pases numuru. Salda cena garanteta