Naturāla uzmešana. Kā jūs rīkotos?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002

Čau visiem!

Vajadzētu iauto biedru viedo padomu.

Situācija no dzīves, pagājušā gada novembrī pasūtīju pie labi zināma galdnieka kāpnes mājai. Izvēlējos tieši viņu, par pamatu ņemot redzamos darbus radinieku un paziņu lokā. Vienojāmies par kopējo summu, kas likās pieņemama. Iemaksāju 1200 Ls par materiālu un nelielu avansu (atkārtošos, meistars zināms).

Decembra beigās meistars zvana un sakās, ka gribētu Z-kos uzstādīt kāpnes, es saku, ka man vēl jāuzklāj grīdas un tad - laipni gaidīts

Janvāra sākums - neceļ telefonu. Pie kam neceļ nevienu telefonu, ne manu, ne sievas, ne radinieku un draugu... Reizēm izslēgts, bet pārsvarā ieslēgts. Darbnīcas adresi nezinu, taču ar labu paziņu starpniecību uzzināju visas iespējamās dzīvesvietas adreses Rīgā, mātes un sievas kontakttālruņus utt. Sabiedēju radiniekus un VIŅŠ atzvanīja. Lūdza vēl 2 nedēļas laika (deadline - pirmdien, 2.marts), apsolīja 400Ls atlaidi un apsolīja, ka kāpnes būšot gatavas.

Intereses pēc uzzvanīju - atkal vecā shēma. Neceļam telefonu un ignorējam.

Nu, kā rīkotos jūs manā vietā?

Piebildīšu, ka no manis vēl 400 Ls, ja kāpnes būs.

Manu situāciju sliktāku dara fakts, ka tā ir pēdējā būvniecības nauda un vairāk nav Mājā uzliekam kāpnes un varam ievākties..

 
1 2
NEW Reģ.: 18.09.2002
0 0 Atbildēt

bļin, tā kā bērni, šitādu viltus meistaru ir simtiem, sen skaidrs, ka ne meistariem, ne celtniekiem nedrīkst maksāt avansā, pat ja ir līgums, no avansa tajā vajadzētu izvairīties.

Risinājums ir pirkt pašam materiālus un nodot uz NPSA pamata konkrēta darba vai produkta radīšanai, šai gad. kāpņu izgatavošanai.

NEW Reģ.: 18.09.2002
0 0 Atbildēt

NPA - nod. - pieņ. akts

azors Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

NEW rakstīja: bļin, tā kā bērni, šitādu viltus meistaru ir simtiem, sen skaidrs, ka ne meistariem, ne celtniekiem nedrīkst maksāt avansā, pat ja ir līgums, no avansa tajā vajadzētu izvairīties.

Risinājums ir pirkt pašam materiālus un nodot uz NPSA pamata konkrēta darba vai produkta radīšanai, šai gad. kāpņu izgatavošanai.

Tagad varētu tā teikt, bet 2007 - 2008 bija stipri citi laiki, kaut arī pagajis tikai gads. Pašam māja vēl nepabeigta, bet bija problēmas tādas pašas un vēl ir un vēl lielākas. Izvēlējos apkuri zemes siltumsūkni. Noslēdzu oficiāli līgumu, vajadzēja pirmo iemaksu 5100 Ls (kopējā summa 9100 Ls) ieraka zemē kontūru, bet par cik uzreiz nevarēju pieslēgt apkuri, teicu ka katls būs vajadzīgs nedaudz vēlāk. Pagāja seši mēneši, bet firma jau sen bija iesniegusi maksātnespēju. Tā, kā pagaidām esmu palicis bez apkures. Lohs

PiepZz Reģ.: 08.05.2004
0 0 Atbildēt

Šitas nebija kaut kāds invalīds? Viens tāds uzmetējs pāris gadu atpakaļ vismaz darbojās.

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

PiepZz rakstīja: Šitas nebija kaut kāds invalīds? Viens tāds uzmetējs pāris gadu atpakaļ vismaz darbojās.

tas invalīds gadījumān nebija ar dzirdes aparātu?

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

Kā ta viss beigās beidzās?

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt
1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti