A tu pasaki kas tā par detaļu un kādam auto un tajā brīdī viņa atradējam jau kļūs noderīga
Joks protams,.
Veiksmi atrašanā.
A tu pasaki kas tā par detaļu un kādam auto un tajā brīdī viņa atradējam jau kļūs noderīga
Joks protams,.
Veiksmi atrašanā.
jaa nu chista kaa lai es zinu kadu detalju tu esi pazaudeejis. pilnas graavmalas ar smago riepaam, neesi gadijumaa kaadu pazaudeejis? gribeshu 5ls par sho informaaciju
Shiirs rakstīja: jaa nu chista kaa lai es zinu kadu detalju tu esi pazaudeejis. pilnas graavmalas ar smago riepaam, neesi gadijumaa kaadu pazaudeejis? gribeshu 5ls par sho informaaciju
šīri, pieļauju, ka ikdienas pielietojums tai detaļai ir zero, zinošīem, tiko, tas sūds "'uzpeldēs", to, nevajadzēs pat par diviem zero...
Yetti rakstīja:
Shiirs rakstīja: jaa nu chista kaa lai es zinu kadu detalju tu esi pazaudeejis. pilnas graavmalas ar smago riepaam, neesi gadijumaa kaadu pazaudeejis? gribeshu 5ls par sho informaaciju
šīri, pieļauju, ka ikdienas pielietojums tai detaļai ir zero, zinošīem, tiko, tas sūds "'uzpeldēs", to, nevajadzēs pat par diviem zero...
atkal dzer un nav ar ko majas parunaat?
Shiirs rakstīja:
Yetti rakstīja:
atkal dzer un nav ar ko majas parunaat?
dzeru un ir ar ko parunāt...
bet ja ir vēlme - tu, nākošais, pēc kaimiņa kaķa...
mnja...
lasot jaunākās ziņas - homo gājiens beidzies bez incidentiem... šīra kuslo dupsi vienkārši ignorēja... pat cilvēki bez noteiktas dzīves vietas...
liekam likmes, kas tika nozaudeets. es lieku uz kaadu jaunu Ljurbu
Yetti rakstīja: kas ir "Ljurba"?
turboooooo
njea...
ceru, ka markss atradīs savu ļurbu un dos ziņu, kas tā bija par ļurbu...
Tā detaļa bij domāta Šīrim.mākslīgais intelekts saucas
Zoo rakstīja: Tā detaļa bij domāta Šīrim.mākslīgais intelekts saucas
HAAHAAHAAAA!! MEEMAIS JOKS!
UP
Vēl aktuāli,pagaidām
CSB rēķināto vidējo dienas izpeļnu parēķinam ar bezdarbnieku koeficientu, dabūjam atlīdzības maksu =70 LVL par atradumu
Ja atradējs mācēs pateikt KAS TAS IR UN KAM, dubultošu atlīdzību
trešdien 20.05.2009 vairs nebūs aktuali
Izskataas, ka nauzaudeetaas lietas foto ir pasha uuzera galerijaa.
Njaa, tas ir kautkas krutaaaks par parast ljurbu - broken arrow
Sandis_UR rakstīja: Izskataas, ka nauzaudeetaas lietas foto ir pasha uuzera galerijaa.
Njaa, tas ir kautkas krutaaaks par parast ljurbu - broken arrow
Sponsors Sadams maita izslēdzis tel.,tā kā bildē veshka tiek noglabāta labākiem laikiem
bet pārejais spēkā....
Atradējs pret atlīdzību.
lai veicas...