Makrofleks un auto virsbūve

Joekid Reģ.: 24.08.2001

Lieta sekojoša, pie auto tika uzspridzināt laikam patukša montāžas putu bundža. Rezultātā, kleksis uz durvīm un viss sāns ar mazām dzeltenām pumpiņām. It kā jau skaisti un interesanti, bet tomēr vēlos atgūt oriģinālo krāsojumu. Ar kasīšanu nost dabūju lielumu, kā arī sīkumos no loga, bet mazās pupiņas uz virsbūves atstāj pleķus, plus tam visam laikam esot iepakojumā maziem atlikumiem/pārpalikumiem, paliek pāri kaut kāda žlurga, kas papildus veido neredzamu "lakas" kārtu.

ir ieteikumi ar ko šādus sūdus dabūt nost? Varbūt kāds var ieteikt kur?

 
1 2
HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Labi ka kaltinju nepiedavaja

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Es tev ieteikšu ļoti lētu un parocīgu risinājumu. Atstāj auto saulē, makrofleksa putas ir ļoti nenoturīgas pret UV starojumu, paliek dzeltenas un drūpošas. Pēc kāda laika pašas nokritīs. Pasteidzināt neiesaku sabojāsi tik krāsojumu.

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

ja nav steiga, tad pagaidi - zvirbuļi lēnām to makru noknābās.

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Centis_Nuudele rakstīja: ja nav steiga, tad pagaidi - zvirbuļi lēnām to makru noknābās.

Tā tāda reāla atriebība no mazo riebeklīšu rokasgrāmatas – izber graudus uz mašīnas jumta un putni ar knābjiem darbu padarīs – autoss jāpārkrāso ar visu špaktelēšanu…

Joekid Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Es tev ieteikšu ļoti lētu un parocīgu risinājumu. Atstāj auto saulē, makrofleksa putas ir ļoti nenoturīgas pret UV starojumu, paliek dzeltenas un drūpošas. Pēc kāda laika pašas nokritīs. Pasteidzināt neiesaku sabojāsi tik krāsojumu.

Tāda doma arī pavīdēja, tik grūti noteikt, cik ilgi tas laiks būs jāgaida ))

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti