msh rakstīja:
Shiirs rakstīja:
msh rakstīja:
Pirmais rakstīja: vispār interesanta tautiņa
ja deg eļļas lampiņa, tad metas mainīt spiediena datčkiku
Ko tu ņirdz? Kaut kādiem golfiem, piemēram, mēdz mirgot spuldze gļukainu eļļas spiediena kontroles releju dēļ. Tieši tādēļ eļļas spiediena papildpulkstenis ir laba lieta
pilnigi lieka un nevajadziga fiica.
Ko tu darītu, šīri, ja tu braucot kaut kādā bezsakarā pazaudētu eļļu līdz beidzot iedegtos spuldzīte - ietu ar kājām līdz tuvākajam suckoilam pēc eļļas vai spēlētu krievu ruleti "noķīlēs, nenoķīlēs"?
ka tas ir, braucot pazaudeet ellu. normaliem auto ta vienkarsi elja braucot bezsakaraa nepazuud.
iznjemums ir veci sroti ar 4 rinkiem uz restes. tiem jau spainits javada lidzi, citadi muniki liek sodus par dabas piesarnosanu. un ja nu gadijuma es tiesam pa gravi izbraucu un parsitu karteri, es vienkarsii nebraucu talak, es izsaucu evakuatoru.
Volvo srots?
Sveiki!
izskataas esoshajam manam volvim iestaajies pussabruksanas periods - nupat pasaakusi degt elljas lampinja. izskataas, vai nu kautkas diivains ar elljas suukni, vai ar shaaleem. ellju ieleeju jaunu - taapat. itogo ir doma, varbuut, nodot srotaa - varbuut kaads zin kuri sroti volvjus pienjem, un cik apm dod par tiem?
man ir 93 gada universaalis ar 2.5 10vaarstu benziinnieku, 4pakaapju automaats, kruiizkontrole, un veel shaadi taadi siikumi.
pats itkaa veel paarvietojas, bet nupat pie elljas spiediena lampas iedegshanaas saakushi grabeet kompensatori, taatad vairs iisti labi nav...
paldies jau ieprieksh,
PS TA ar nav.