Sviestnesis rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Sviestnesis rakstīja: Nu ko,aizbraucu pie iepriekšējā apdrošinātāja,skaidroju kas par lietu,šami saka,ka iepriekšējam saimniekam,auto pārdodot,vajadzēja atnākt un pārtraukt apdrošināšanas līgumu tad tā infa no tīkla pazustu.kad prasīju,a napig visi apdrošinātāji redz ka auto ir octa,a policija redz,ka naf? Izrādās ka poliči skatās caur saimnieka datiem,a pārējie caur autosa nummuru un to,ka teh. pase un arī saimnieks ir cits nemaz uzreiz datu bāzē neredz.nu vopšem kaut kāds bardaks sanāk. Cik saprotu,tad to infu būtu jākārto LTAB,balstoties uz csdd jaunākiem datiem,a šamiem tas viss,kā izskatās,ir pie vienas vietas.
Nu uzrakstīja man tas apdrošinātājs izziņu par to,kāpēc tīklā bija infa par derīgu octu. Novāca to infu no tīkla. Gaujas ielā uzrakstīju paskaidrojumu-iesniegumu,kurā norādīju ka neesmu ļaunprātigs ne-apdrošinātājs un lūdzu nesodīt,pievienoju to izziņas kopiju,pievienoju izdrukas no vairāku apdrošinātāju mājas lapām,kur man stāsta,ka octa ir spēkā un lai mēģinu drošināt vēlāk,piebildu iesniegumā ka dziļi cienu ceļu satiksmes noteikumus un katru cp inspektoru personīgi un dziļi,kā arī ka aprošināšu auto jau rīt, un to visu atstāju izskatīšanai sekretariātā. 30 dienu laikā man atsūtīšot atbildi pa pastu.
es lieku 5ls, ka sods būs
likme ir pieņemta. Solu pretīm tik pat. Ka nebūs. Kādas vēl būs likmes?
paga, a kā es zināšu ir vai nav sods piespriests?
Ko darīt? Kā dzīvot tālāk?
Labvakar. Lieta sekojoša,pirms nedēļas pāreģistrēju vienu auto uz sevi,nolēmu apdrošināt,iegāju ban (baltijas apdrošināšanas nams) mājas lapā, savadīju visus datus lai i-netā apdrošinātu,a šami saka,ka auto līdz aprīļa vidum ir apdrošināts un ātrāk kā 30 dienas pirms iepriekšējās OCTA termiņa beigām,to pagarināt nevar. Pamēģināju balvā un vēl baltā,tur ziņoja to pašu. Iegāju statjikā,šami saka to pašu,auto ir apdrošināts līdz 12.04. Nu ko,likās nedaudz dīvaini ka vecā apdrošināšana turpinās,bet nu ja tā,tad ko darīt,tak pat gribot neļauj tak drošināt. A šorīt mani aptur policija,gāja uz savu auto noskaidrot vai man OCTA ir. Atnāk un saka,tur kaut kas īsti nav skaidrs,bet centrālā datu bāze ziņo ka octas nav. Un man protokolu izsniedza,ka sods 60 ls un ja kas nepatīk,lai eju uz gaujas ielu skaidroties. Nupat mēģināju atkal caur i-netu vairākos apdrošinātājos pārliecināties vai varu to audi apdrošināt,visi ziņo,ka OCTA man līdz 12.04.2010 jau IR, un ka pašlaik to apdrošināt nevar. Nu ko darīt? Vai gaujas ielā kāds to gribēs un varēs pārbaudīt,un vai tas vispār var būt kā arguments lai man jau uzlikto sodu atceltu?