Nezinu, bet jaaskataas arii, lai detalja buutu kvalitatiiva. 60 Ls par kondicioniera radiatoru neliekas daargi. Auto vispaar ir daargs prieks.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nezinu, bet jaaskataas arii, lai detalja buutu kvalitatiiva. 60 Ls par kondicioniera radiatoru neliekas daargi. Auto vispaar ir daargs prieks.
Varam piedāvāt pa 58Ls.
P.S.
bet vispār izskatās ka tur var būt varianti,tajā gadā, tā kā būtu vēlams zināt dzinēja kodu, vai jaudu vai vismaz šašijas nummuru.
Lētais ķīnietis izturēs labi ja divus gadus!
Vsjo sto koncaetsja na o...., nu ti ponjal menja! Tā meistari man teica servisā, kad sen atpakļ vizinājos ar Lagūnu. Toreiz autinjam pie 90štukām nobira pusass kārbas pusē. Auto ar fraņču šarmu, lai iegādātu rezerves daļu bija jāzin pat ražošanas mēnesis, jo redzi detaļas rūpnīcai tiek piegādātas pa mēnešiem un ir entie varianti.
KAIFARIX rakstīja: Vsjo sto koncaetsja na o...., nu ti ponjal menja!
Volvo?
Kruto!
pazvani uz jok.lv(www.jok.lv/... , šamiem parasti ir trīs varianti:
mēs no draudzīgās ķīnas
korejas
the best varinats.
Pats izvēlējos no korejas savas opeļzvēram. Ja atmiņa neviļ, tad uz 75 ls šķirāmies.
Tad vēl paliek apemotors.lv, oppozit.lv, autofavorīts un vēl kāds. Bet pamatā šos es zinu kā tos, kas paši ieved.
pazvani uz jok.lv(www.jok.lv/... , šamiem parasti ir trīs varianti:
mēs no draudzīgās ķīnas
korejas
the best varinats.
------------------------------
Tā nu tas diemžēl ir, vairāki kvalitātes un attiecīgi cenu
nomināli. Korejas variants, starp citu, varētu nebūt
sliktākais Atgādina reizi, kad Vācijā viņu bagists
Robītis (savulaik vinnējis arī Bauskā D1) rādīja man 2
pēc ārējā izskata identiskas "granātas", un paskaidroja:
" šitā maksā 120,- DEM (pirmseiro periodā tas bija) bodē
tepat netālu un neviens nezin, kad tā salūzīs. Šitā maksā
gandrīz 2000,- DEM, un tā nelūst nekad!" Lieki piebilst, ka otrā granāta bija no Quattro S1 Loģiski,
ja tu brauc gana augsta ranga sacīkstēs ar bagiju, kuram
ir no 550 ZS dzinējs un nav centrālā diferenciāļa kā
šķiras
Kondicioniera radiators - Renault Laguna 1.9 DCi, 2002
Gribēju jautāt varbūt kurš ir pircis Jaunu Kodicioniera radiatoru un zin kādu ļoti lētu bodīti Pagaidām lētākais ko dabūju ir pa 60LS ????
Renault Laguna 1.9 DCi, 2002