Apgriezienu devējs

maaro Reģ.: 09.11.2013

Kā izpaužās - ja ir bojāts apgriezienu devējs automātiskai kārbai audi a3? Kādi ir tie niķi - simtomi - kas tur notiek - raustās - nepārslēdzās? Vai var būt tā - ka pēkšņi ir lieli apgriezieni un kārba zāģē ar zemāku ātrumu un tad ar rāveinu pārlec lielākā ātrumā (pārslēgumā)??? Vai var būt pie vainas tas .... apgriezienu devējs? Vai kāda cita vaina?

 
sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Simtomi! Ritīgs nekontinents.

BB Reģ.: 20.08.2003
0 0 Atbildēt

šitas labs Eļļa vipār kārbā ir?

maaro Reģ.: 09.11.2013
0 0 Atbildēt

Tikko kā nomainīju gan eļļu gan filtru.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Ja pārādījās pēc eļļas maiņas, tad zvani BezTabu, PTAC un brūkat virsū servisam.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

maaro rakstīja: Kā izpaužās - ja ir bojāts apgriezienu devējs automātiskai kārbai audi a3? Kādi ir tie niķi - simtomi - kas tur notiek - raustās - nepārslēdzās? Vai var būt tā - ka pēkšņi ir lieli apgriezieni un kārba zāģē ar zemāku ātrumu un tad ar rāveinu pārlec lielākā ātrumā (pārslēgumā)??? Vai var būt pie vainas tas .... apgriezienu devējs? Vai kāda cita vaina?

Gribu sākt ar to ka gandrīz pie jebkura defekta , gan motorā gan automātiskajā kārbā to elektroniskajās vadības sistēmās parādīsies kļūdu ziņojumi.

Tā kā auto nepārprotami vairs neuzvedas kā iepriekš, tad vajadzētu sākt ar diagnostiku un darbības defektu meklēšanu un lokalizēšanu.

Vai Jūsu auto ir vainīgs kāds apgriezienu sensors( to var būt vismaz 2, neskaitot motora apgriezienu sensorus) bez detalizētas iedziļināšanās neņemos spriest, bet ātrumkārba pārslēgsies ievērojami savādāk un vairāk tas atgādinās ka motoram nepietiek jaudas. Savukārt Jūs aprakstāt arī defektu , kurš norāda par arī ātrumkārbas iespējamo mehānisko defektu… bet tas ir tikai teorētiski…

superb Reģ.: 26.04.2003
0 1 Atbildēt

Ja kārba vairs nestrādā kā pienākas tai nepieciešama diagnostika un noteikti remonts. Pašu spēkiem 99,9% man zināmu cilvēku to nedara un nemāk.

Es dotos uz Cēsīm, kur atrodas moderna un plaši pazīstama remontdarbnīca www.recro.eu

Turklāt izplatītākajiem modeļiem ir apmaiņas fonds. Tas nozīmē, ka nebūs jāgaida kamēr saremontē, bet nomainīs uz jau saremontētu tikai no cita auto. Lai veicas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti