- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Atdeva dokumentus un novēlēja laimīgu ceļu.
Bet nu tas, protams tad, kad tāds slidens viņu mēģinājums, visticamāk dēļ miliča tupuma.
Kanibaals rakstīja: Pērkot ķīniešu lētos mēslus jāraugās pēc tāda sīkuma, ka ja tam ir iebūvēta Li-ion baterija, lai aparāts nemēģina to lādēt mīnus grādos. Li-ion lādējot mīnus grādos bez papildus akumulatora apsildes var beigties ar pažaru. Tā kā jābūt aizsardzībai.
Mulkjibas galiigaas.
Visaas litija baterijaas jau ir iekshaa taa aizsardziiba. Pasham aparaatam ar to nav nekada sakara
Deksters rakstīja: Bija man reiz viens tāds strīdīgs variants ar CP, teicu šiem- redz kur ir videoreģistrators, pēc tam skatīsim, kas kur kā bija un ko nu es izdarīju.
Bet nu tas, protams tad, kad tāds slidens viņu mēģinājums, visticamāk dēļ miliča tupuma.
man pagajušogad piešuva divus sarkanos
laikam kkāds verķis ir jānopērk
Slinkais rakstīja:
Deksters rakstīja: Bija man reiz viens tāds strīdīgs variants ar CP, teicu šiem- redz kur ir videoreģistrators, pēc tam skatīsim, kas kur kā bija un ko nu es izdarīju.
man pagajušogad piešuva divus sarkanos laikam kkāds verķis ir jānopērk
Pag rudenī mēģināja, tā arī aizgāja. Sarkanais nebija 100%
Shiirs rakstīja:
Visaas litija baterijaas jau ir iekshaa taa aizsardziiba. Pasham aparaatam ar to nav nekada sakara
Tas ja baterija nav iebūvēta.
Ljoti kvalitatiivs atteels ar stabilizaaciju, iebuuveets akumulators. Uz 32 GB kartes var ierakstiit celju no Ukrainas/Polijas robezhas liidz Riigai.
Miinuss manupraat ir tas, ka GPS modulis ir jaapiesprauzh ar atseviskju kabeli un lai nolasiitu taa datus compii ir jaaizmanto speciaala regjistratora programma.
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
1