Parkošanās sistēma

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014

Sveicināti!

Nezinu, kāpēc nevar atvērt iepriekšējo topiku par šo tēmu. Tāpēc rakstu pa jaunam.

Jautājums būs par parkošanās sistēmas uzstādīšanu 4.golfam. Autiņam ir salīdzinājumā sūdīga komplekācija. Nav mans personīgais autiņš un pircis arī to pats neesmu, bet uzturu mašīnu kārtībā un sekoju līdzi mašīnas tehniskajam stāvoklim. Agrāk vai vēlāk mašīna tiks pārdota, tāpēc gribās celt tās vērtību, šoreiz ieliekot pārkošanās sistēmu, kura man personīgi neko nedotu, jo ar parkošanos problēmu nav ne mazāko. Kā jau minēju tas tiktu darīts pārdošanas nolūkam.

Vai kāds ir uzstādījis šo sistēmu tieši 4.golfam? Internetā redzēju, ka caurumi ir urbti tajā plastmasā. Sanāk, ka neviens no sensoriem nav bamperim pa vidu, jo tur ir numurzīme. Man nepatīkamākais būtu caurumu urbšana, jo īsti nezinu to optimālāko un pareizāko attālumu, to starpā, kā arī cik tālu jābūt sensoriem no bampera sāniem.

Sanāca diktāts, bet cerams, ka sapratīsiet domu.

Paldies!

 
1 2
msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kopš kura laika parkings paceļ vērtību vairāk nekā tā izmaksas?

Kādu taisies likt, kaut kādu pretīgu aftermarketu?

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Protams, ka vērtību par neceļ būtiski, bet kā jau minēju, mašīnai ir sūdīga komplekācija, tāpēc cenšos ielikt vismaz kaut ko.

Domāju ņemt ar led ekrānu, kurš uzrāda attālumu līdz šķērslim.

Tāpēc šādu topiku izveidoju, jo gribu dzirdēt citu pieredzi par parkošanās sistēmas uzstādīšanu un optimālāko varianta izvēli

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Priekš kam tādus sūdus vēl vajag? Tikai oriģinālo.

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Ceturtajam nav orģinālo, lai cik banāli tas neizklausītos.

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Vismaz es nekad neesmu manījis.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Neticu. Audī tāda fīča paradījās deviņdesmito pašās beigās. Protams, ir lietas, kuras tām mašīnām bija, bet reti tika ņemtas - lietus sensoru ceturtajos pa šrotiem arī mēdzu pameklēt, bet tikai vienu reizi esmu redzējis.

Jebkurā gadījumā - priekš kam GOLFAM parkingu? Aizmugures stikls briesmīgi tumšs notonēts?

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Nav notonēts Iepriekš teicu, ka gribu ielikt vismaz kādas ekstras,jo komplekācija ir sūdīga. Nav mana personīgā mašīna, bet ģimenes, kuru es uzturu kārtībā. Un iepriekš minēju, ka ar parkošanos man problēmu nav. Tās parkošanās sistēmas uzstādīšanas mērķis ir tkai, lai būtu kaut minimālas ekstras uz auto pārdošanu.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

Tu tam golpam uz to pārdošanu pielej pilnu bāku, tas būs vērtīgāk nekā bāzt kaut kādas figņas. Ja gribi ko uzlabot, sāc ar airu logiem un spoguļiem...

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Ar logiem un spoguļiem arī esmu daudz domājis, bet nav sajēgas kā es varu, piemēram, ielikt elektriskos logus, spoguļus.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
0 0 Atbildēt

ar spoguļiem dabon tik donoru, panelī slēdža vieta tukša stāv. Durvīs jāmaina viss apšuvums, jo parasti airu logiem ir cits caurums nekā elektriskajam slēdzītim. Bet ja pat tas ir tumša bilde, tad labāk nemaz nesāc

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Pilnīgi līdz galam nav skaidrs kā to izdarīt, bet apmēram skaidrs. Nujā, vēl jau būtu jāmeklē apšivkas u.c.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Parking sensoriem nāk līdzi instrukcija un tur arī rakstīts kāda ir attālumu attiecība starp devējiem, ja ir 4 devēji, tad pa vidu viens nekādi nebūs. Pie kam nu jau var dabūt sensorus, kas nav jāurbj bet darbojas caur bamperu.

www.ebay.com/itm/252038756318

Bet nu golfus tāpat pērk vienalga kādu komplektāciju.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Baigi ož pēc feika. Kurš liek aprīkojumu mašīnai lai to pārdotu? Es lieku muteres golfmašīnai aprīkojumu lai tur kaut kas būtu, un vienkārši tāpēc, ka niez nagi, bet ne jau cerībā celt vērtību - ja viņa kādreiz izdomās to mašīnu pārdot, es ceru ka man būs vajadzīgie apstākļi lai no viņas to mašīnu atpriktu...

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Msh, vari būt drošs ka šis golfs nav feiks. Un es esmu drošs par to, ka Latvijā lielākajai daļai nav sajēgas kā auto uzturēt ļoti labā kārtībā. Un šis golfs par, kuru es runāju, priekš 99.gada izpogā 2006.gada auto īpašniekus. Tāpēc nejau man būtu problēmas auto pārdot tā tehniskā iemesla dēļ, tur vispār nav problēmu un arī nebūs, jo auto uzturēšanai sekoju ļoti rūpīgi līdzi.

Un, protams, man arī ir interese un vienmēr bijusi uzstādīt kaut ko jaunu mašīnai vai kaut ko salabot u.c. Ir interese par to parkošanās sistēmas uzstādīšanu, bet prasu, jo iepriekš neesmu šādu sistēmu uzstādījis. Tādēļ, msh , nerună aplamības par to, ko tu nezini Jau no bērna kājas esmu interesējies par auto un saistībā par auto uzturēšanu un kopšanu man prasa padomus pat 30 gadīgi džeki. Esmu pedantisks un uz auto tas ir it īpaši redzams.

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Kanibaals, ir kāda pieredze ar šāda tipa sensoriem?

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Ja tiešām gribi pacelt auto vērtību, tad ieliec atpakaļskata kameru. Nomaini orģinālo stereosistēmu pret DIN2 ar lielo touchscreen ekrānu vai vismaz ar izvelkamo ekrānu.

Protams, vajag darīt kautko ar izplūdi, uzlikt galā Remus sporta bunduli, lai tas 2006 gada auto īpašnieks dzird, ka viņu pogā 99. gada golfs.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Neviens normāls cilvēks negrib tāpat vien ielikt kaut ko, par ko viņam sevišķi nav sajēgas. Es savas muteres mk3 pagaidām esmu ielicis [un nākotnē likšu vēl, pēc iespējām]

Elektriskos spoguļus

Priekšējos elektriskos logus [procesā; pirms pāris dienām ieliku vienu, nākošnedēļ būs otrs]

Vento durvju kabatas ar tapsējumiem un lampelēm priekšējās durvīs

Vento priekšējo paneli

Spidometru ar MFA

Termotroniku

Skaļruņus priekšas durvīs [aizmugurējajās drīz būs]

mk4 antenu

Otru cimdu nodalījumu

Vēl daži knibuļi stāv un gaida ielikšanu

Ne jau tāpēc lai tur celtu kaut kādu vērtību , bet gan tāpēc ka 1) ar to mašīnu brauc mana mutere 2) liepājas lētākajā šrotā sāk parādīties visādi Vento, kuriem reizēm ir pa kādam knibulim; viss tas augstāk uzskaitītais man diez vai ir sanācis uz pilnām 100 eirām 3) elektrība un salona plastmasi man ir tuvi mana audī dēļ, lai arī fofāgens ir jauna pieredze 4) nu jā, priekš mana audī man sevišķi vairs nav ko ielikt, kā nav, tas ir ahūni rets, jāieliek kaut kas golfmašīnā...

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Nortel,par atpakaļskata kameru tieši domāju, ka tā būtu labāka. Ebay.com jau meklēju, bet, cik noprotu, tad ir jāpērk atsevišķi gan kamera, gan ekrāns? Vai otrs variants, pirkt kameru kopā ar spoguli, kurā iestrādāts ekrāns?

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Msh, tu nosauci tieši divus varinatus, kurus es arī gribu realizēt , tie ir elektriskie spoguļi un logi. Vai vari padalīties kā tu, piemēram, ieliec eleltriskos logus un kā plāno ielikt elektriskos spoguļus. Šīs lietas atvieglotu dzīvi, tāpat kā centrālā atslēga, kuru ieliku pagājušajā gadā.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt
Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Kautgan es kā normāls pircējs parasti pie dīlera pēc WIN koda noskaidroju kas tas ir par auto, tai skaitā kāda ir orģinālā komplektācija. Un jebkuru handmade uzlabojumu drīzāk uzskatu par mīnusu un cenu samazinošu lietu.

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Kā jau vairākkāt es iepriekš teicu, ka vērtības pacelšana tur ir teorētisks jautājums. Vienkārši, pašam arī ir interese kaut ko uzlabot , ielikt u.c. Auto ir ļoti labā stāvoklī, tāpēc pārdot to nebūtu nekādu problēmu bez kaut kādāp atpakaļskata kamerām u.c. Tāpat neviens normāls cilvēks neuzskatītu par baigo ieguldījumu , piemēram, parkošanās sensorus Kā jau teicu, nejau par to ir runa.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Tad labāk pārdod uzreiz, kamēr vēl var dabūt kautkādu naudu, un nopērc vietā ar visām ekstrām. Latvietim praktiskajam pērkot auto stāvoklis neinteresē, viņam vajag labu gadu un nobrauktu dīzeli. Vari viņam vicināt gar degunu remontu vēsturi, TA izdrukas, viņam absolūti tas neinteresē. Tā nu tas ir, labu auto ir ļoti grūti pārdod par labu cenu. Sliktu jā, tāds aiziet vienā, divās dienās par atbilstošu cenu. Un pēc tam var csdd.lv apskatīties kā jaunajam "laimīgajam" īpašniekam ir gājis TA. Sliktākajam auto, kuru esmu pārdevis, jaunais īpašnieks pirmajā TA piegājienā dabūja 8 divniekus un skati izgāja artrešo piegājienu. Pēc nepilnu 20 tūkstošu nobraukšanas auto parādījās vienā no Jelgavas šrotiem, detaļās. Tā pie mums notiek.

iipashnieks Reģ.: 12.06.2014
0 0 Atbildēt

Jā, piekrītu tev par pārdošanu. Latvijā, atvainojos, bet ir stulbi cilvēki, kuriem nav sajēgas kā auto ir jāpērk un nesaprot , kurš ir ļoti labā stāvoklī. Labu autiņu viņi nepērk, bet nopērk totālu šrotu. Kā saka, skopais maksā divreiz.

Bet tagad par tēmu. Nortel, tu ieteiktu paša priekam ielikt atpakaļskata kameru? No vienas puses , tas būtu daudz ērtāk, nekā sensori. Skatījos ebay.com, ka var nopirkt kopā ar spoguli un parastu ekrānu. Varbūt tu zini, kurš būtu optimālākais?

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Uz spoguli tālāk vads jāvelk. Man vienam auto ir DVD/NAVI sistēma, kurai var pievienot pat divas kameras. Bet pagaidām kautkā nejūtu vajadzību pēc kameras. Pietiek ar sensoriem parastajiem.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti